0 oy
1,106 göst.
Aile kategorisinde (345 puan) tarafından

Merhaba kızlar nisanda doğumum olacak annem biraz kırgın bana bi konuda kendisini üzdüm küs konuşmuyor benimle doğumumda olurmu yanımda bilemiyorum tabi doğumumda kim olur yanımda nasıl olucak diye düşünmekten bir hal olmuştum eşim 1 saat önce kaynanamı aradı kaynanamda istanbula gelmeyi düşünüyoruz dedi eşimde gelin karım ağırlaşıyor doğumda biraz destek olun dedi kaynanamda ben kardeşini bırakırım dedi görümcemde oradan sağolsun ben gelirim 40 ına kadar 7 yaşındaki yeğene ders çalıştırırım temizliğini yaparım sana yardım ederim yenge dedi çok mutlu oldum bu arada görümcem lise 1. Sınıfa gidiyor bebek konusunda tecrübesi yok ama temizliğe oğlumun derslerine yardım eder çok sevindim bu duruma siz olsanız kabul edermisiniz 40 gün sizde kalmasını ? BU ARADA BÖYLE GÖRÜMCEM OLDUĞUNA ÇOK SEVİNDİM memlekette olduğu için ilk defa yüz, yüze gelicez :-) 

28 Cevaplar

0 oy
(1,150 puan) tarafından
Benimkiler patlıcan
(345 puan) tarafından
Vah vah :-)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim gorumcem yok ama ben görümceyim çok iyi anlaşırız gelinimizle kardeş gibiyiz 
(345 puan) tarafından
Hep iyi olun ins :)
0 oy
tarafından
Ne kadar güzel bir davranış. :) benim de var 23 yaşında sürekli bana yardım ediyor valla  he ŕ işe koşuyor istediğim her şeyi  alıyo Allah razı olsun ondan karşına çıkar umarım 
(345 puan) tarafından
Ya evet kendimi bugün şanslı hissettim çok mutlu oldum :-)
(9,625 puan) tarafından
Isır hatta kopar  :)))Allah aranızdaki muhabbeti artırsın canım bozulmasın inşallah..kimsenin arasındaki ilişkiyi hasetlenip kıskanmadım her zaman herkesin iyi olmasını gönülden dilerim ama bende isterdim öyle olmayı kim isterki eşinin ailesiyle didisip kavga etmeyi herkes arası iyi olsun ister ama malesef bu sey günümüz de  pek mümkün değil :)))
0 oy
(780 puan) tarafından
Okadar iyi görümcem varki hamile oldum bi hayırlı olsun demedi 2 senedir küsüz neymiş efendim kendisi kırılgan biriymiş ben haklı olarak haksızlık yaptığı halde yinede ben konuşacakmışım o daha neler dedim değişik kişilerle arama mesafe koymaya bayılırım bu kişi kardeşimde olsa değişmez
0 oy
(679 puan) tarafından
Benim gorumcemde.dunya iyisidir zaten bi tane gorumcem var benden buyuk cocugu var anne gibi davranir allah razi olsun 
0 oy
(9,625 puan) tarafından

Burdaki herkesin kaynanalarına bedeller diyim sen anla :D

(345 puan) tarafından
Oyyyy dilimi ısırayımmm :)
0 oy
(50,783 puan) tarafından
ne guzel yüreği var hediye alirsin sende ona
(345 puan) tarafından
Alırım tabii :-) bi gelsinde hayırlısıyla
0 oy
(845 puan) tarafından
Benim gorumce de lise 3 e gidiyor kaynanamda kalırken hiç is yapmazdı ben yapar hazırlar kaldırırdim simdi bana gezmeye gelcek benim bulantim var hamileyim esim yardıma gelin dediğinde gelmediler biraz düzeldim gelcekler bize iyi bak gezdirin bizi  guzel yemekler yap diyor önden söylüyor sesim de cikmiyor kaynana da gelip elinden yicem diyor ah kendime zor yapıyorum ben hastayım midem kotu hep serum alıyorum gelmeseler bari virüs zamani

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 436 göst.
0 oy
3 cevap 263 göst.
17 Mart 2021 Aile kategorisinde Kezban94 (416 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 424 göst.
+3 oy
27 cevap 602 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nur343746 (7,830 puan) tarafından soruldu

403,974 soru