0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde (1,795 puan) tarafından

Oğlum 10 aylık olmak üzere fakat hala baba dede vs demiyor. Baba ba ba dediğimde ağzıyla purpp diye tükürükler saçıyor. Oyun yaptı bunu iyice.. Oğlumu kelime çıkarmaya nasıl teşvik edebilirim acaba ba ba- de de gibi.

Sürekli konuşarak demeyin daha detaylı cevap istiyorum. onu biliyorum zaten çünkü

5 Cevaplar

0 oy
(1,936 puan) tarafından
Kendiliginden soyluyor zaten surekli annem gel babaya git diye bastırarak soyle oylelikle alisiyorlar
(1,795 puan) tarafından
Tanıdığımızın bir kızı var bizden 3 ay küçük ama maşallah bizden daha dilli. De de anne vs diyor. Kıyaslanmamalı tabiki yada kız çocuğu daha erken konuşuyor biliyorum fakat yinede desteklenmesi için özel yaptıklarınız var mı siye merak ediyorum
(1,936 puan) tarafından
Bence kiz erkek alakası yok oglum 19 aylik konusmuyir cümle kurmuyor yani kelime soyluyor annemin komşusunun oglu var 18 aylik cocik senle sohbet ediyor resmen sanarsın büyük insan her cocuk farklıdır o cocugu görünce bende dedim acaba benim çocuğum mu garip diye ama herkesin ki ayri tabi ki
-Reklam-
0 oy
(3,834 puan) tarafından
vallahi bunu caresi yok canim. kizim bazen bebek dilinde konussa da o kadar çok şey anlatıyor ki mesela dün gece saat 3te bunu yaptı. bi kitap var 30 milyon kelime diye galiba. bende ufaktan okuyorum ara ara onu öneririm. 

sen hep konus elinden geldiğince nesnelerin adini soyle belki bisey kolayına gelir söyler 
0 oy
(216 puan) tarafından
Bebeğin doğum tarihi nedir özel degilse
0 oy
(566 puan) tarafından
Kitap okumak okurken resimler üzerinden bol bol sohbet etmek çok faydalı :) 
0 oy
(1,795 puan) tarafından
?????????????????

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 916 göst.
21 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Glsvn (1,345 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 404 göst.
27 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Bernakra (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 338 göst.