0 oy
956 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Oksapar ignenin icinde domuz bagirsagindan alinan biseyle yapildigini duymustum arastirdim ama pek bisey bulamadım ben bazıları oyle bile olsa şifa niyetiyle kullanılır diyor ama Peygamber efendimiz sav haramda şifa yoktur demiş ne yapmaliyiz smdi bu igneyi kullananlar olarak yada bi bilgisi olan varmi boyle birsey gercekten varmi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
benim bildigim olecek kadar ac kaldiginda etini yiyebiliyorsun oyleyken buda sifa icin sonucta ama.hadisi bilmiyorum 
tarafından
Yani sonucta bu icki degil bisey degil eger şifası bundaysa icilecek bence baska care yok
tarafından
yani ona gelene kadar dunyanin gunahina giriyoruz tam anlamiyla islamiyeti yasasak ilacida icmeyelim he baska doktor alternstif ilac verebilir ama tek buysa mecbur iceceksin sonuçta sagligini koruman gerekiyor korumazsan kendine zarar verirsen oda günah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Araştırılmalı canım 
tarafından
Prospektusunde de yazıyor domuz bağırsağı mukozasindan uretilmistir diye flan ama kullanilmasi biz muslumanlar tarafindan dogrumudur onda biraz suphelerim var
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canim diyanetinmiydi emin degilim boyle bir fetva vardi. Soz konusu saglik ve tedavi ise alternatifte yoksa kullanılmasında sakinca yok. Ayrica gidalarda haram ve helal yani domus urunune yonelik ibare bulunuyor. Ilaclardaysa saglik bakanligi saglik acisindan degerlendiriyor icerigini haram veya halel urun kullanilmis mi diye ayrim yok.
tarafından
Anladm canim tesekkur ederim :)
0 oy
(213 puan) tarafından

Ayy ben de kullanıyorum şu an bi kötü oldum bak ama kullanmazsam bebeğim için tehlike oluşacak bi yanda haram olan bisey diğer tarafta bebeğin hayatı riski çok karmaşık bi durum:(

tarafından
Mecbur kullanicaz ama yapicak bisey yok
0 oy
(446 puan) tarafından
Başka caren yoksa mecbur kullanicaksin. Coook detaya inmemek lazım. 

Domuz pis havyan ama Allah c.c hiçbir şeyi sebebsiz yaratmamiştir. Bence bı sorun olacağını sanmıyorum. Sonuçta sağlık 

Yani bayiltirken bile doktorlar narkoz kullaniyo. İçinde alkol var o zaman oda günah. Olurdu. 
tarafından
Haklisiniz evet
(446 puan) tarafından
İnşallah da olmaz. Sonuçta niyetiniz harama bulaşmak değil. Marketten aldığın sucuk bile su dönemde tehlike barındırıyor.
tarafından
Aynen öyle sonucta neyin nasil üretildiğini bilmiyoruz yani icinde neler neler var kim bilir yediklerimizin
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Bu iğne ne için acaba
tarafından
Kan sulandirici
(3,147 puan) tarafından
Teşekkür ederim.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 109 göst.
31 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Seda_0055 (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 269 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.
6 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 373 göst.
21 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu

411,304 soru

12,381,464 cevap

43,233 kullanıcı

Kategoriler

...