0 oy
583 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Canim cok sikkin surekli kafam baska yerlerde baska seylerle mesgul kendi evliligime kocama bebegime odaklanmiyorum bu beni uzuyor

7 Cevaplar

+1 oy
(2,348 puan) tarafından
Ne gbi kuruntularin var ?
tarafından
TKr edrrim saolun gercektrn bende tam boyle biri olmak istiyorum uzulmek istiyorum yoksa ben baskalarina bagli yasarsam. Deli olcam yengemin whsapina bakiyorim ne zamn cvrim ici ne zamn cikmis neden bana yazmadi gibi olmus bana
(2,348 puan) tarafından
Rca ederm canm seni mutlu edicek keyif aldgn aktiviteleri hayatina sokunca hayat cok daha yasanir ve guzl olucak ♡
tarafından
Neden özellikle yengen anlamış değilim. Normalde evli bayanlar anne baba kardeş özlemi çeker daha çok ama senin iki kelimenden biri yengen ??????
(247 puan) tarafından
Aynen katiliyorum yenge ne alaka
tarafından
cidden bnmde kafama takildi ndn yenge hemde her dakika vatsabina cevrim icimi npyo nedn yazmiyo dyebilcek kadar
-Reklam-
+1 oy
(9,651 puan) tarafından
Aynı bende öyleydim ismimden de belli olucak şekilde:) ama bosvermeyi öğreniyorsun buda kendine hobi edinerek çokta guz el oluyor kendinin değerli olduğunu hissedersen kimsenin sana zarar vereceğini eşinin gözünde değerli olduğunu kuruntu yaptığın şeylerin saçmalık olduğunu öğretiyor ilk önce kendin için değerli hissedeceğin bisiler yapmalisin
(2,348 puan) tarafından
Arkdasn problemi ole bi problem degl bnce . Cok daha sacma. Ailesinden ayri kalmak yeni bi hayat kurmak agir gelmis halen hayatina adapte olamamis gbi geldi bna.  Yada suanda hamile mi dogumyaptimi bilmiorm  hormonlari tavan bi anda bole oldu diyecem ama kurtulamuorm kuruntudan dio yani ne bilim ilginc geldi bana..
tarafından
Sacma oldugunu biliyorum bende diyorum her gun onlarla konustugum da aramadiklari dun kendi kendime uzuluyorum neden aramadi biseymi oldu
(2,348 puan) tarafından
Ailenle konusmak ev isi yapmaktan baska bi  yaptgn birsey var mi bu uygulama disinda disari cikip gezer misin arkdslarnla bulsr musn ne bilm esnle sohbetn nasl . Bana normal gelmedi bu soledklern bi insan hergun ailesiyle ne konusur ki konusacak birsey kalmaz ki.  Bn annemk haftada 1 ariorm belki bazen 2 .

Sanki yapip yapabilcegin baska bi aktiviten yokta kendini tamamen bunu baglamis ailenle konusmaya baglamis gbisin onlarla konusmaynca kendi yarim hissedio gbisin. Ve bu bnce psikolojik bi rahatszliktir asosyalliktir.
(9,651 puan) tarafından
Kız bende hergun annemi arar hal hatır sorarım:D bişey konuşmayız ama sorarım kuzum zaten 3 4 ay bende kaldı babamı kaybettikten sonra ann em yanlız hissetmesin diye 2 haftadır ablamdaydı her gün aradım:D tabi ki aranır hal hatır sorulur ama bi şeklilde artık farklı bi ailenin olduğunu farketmen lazim kendi düzenini kurman kendine ait bir ailen olduğunu anlaman lazım hani kızıyoruz ya anaci kocalar onlar gibi amacı kadınlarda olmamaliy8z artık hepimizin ailesi yuvası evi barki var.. eğlendiğimiz kişiyle aile olabilmek istiyosak  sorumluluklarımızı yerine getirip kurgulardan kuruntulardan vazgeçmek şart bu sadece bizi yipratiyor
0 oy
tarafından
Neler düşünüyorsun 
tarafından
Aklim yengemlerde önceden cok samimiydim simdi daha aklim onlarda
tarafından
Görüşemez misiniz peki
0 oy
(6,684 puan) tarafından
Kuruntu derken?neler mesela
tarafından
Aklim hep yengemlerde önceden cok samimiydim simdi evlendim hala aklim onlarda
(6,684 puan) tarafından
Uzaktamisin canim??
tarafından
Evet istambul onlar van
0 oy
(3,797 puan) tarafından

Ilk evlendigimde bende boyleydim anne babama aşırı düşkünumdur evlenmek bana cok agir geldi dugun gunu bile ben napyorum nasl evlenirim dedim icimden az daha vazgecicektim:) bide severek evlendim ne sacma:)

Sonra zamanla aliştım 3 sene oldu evleneli 2 bucuk aylk da kizim var yeni yeni alistm diyebilirim 10 dk mesafede oturuyolar ama 7 24 aklimdalar annemle günde 3 kez mutlaka konusurum 

0 oy
(1,449 puan) tarafından

Hadi dertleşelim ne düşünüyorsun kafan nerde çocuğunda bile değil :'(

0 oy
tarafından
Sen artık ayrı bir hayat kurdun bak bebeğin de var sana muhtaç ailen için yasa senin düşündüğün kadar emin ol yengenler seni düşünmüyor kendi ailelerini düşünmekten belki de akıllarına bile gelmiyorsun. Bırak onlar seni düşünsün ya hiç mi acimiyorsun kendine gelmiş yengenler için üzülüyorsun yapma canım senin bir düzenin ailen var artık senin ailen eşin ve bebeğin.
tarafından
Evwt haklisiniz. Bugum fark ettim ben yengeme yazmadim msj atmadim diye oda msj atmadi

İlgili bir soru bulunamadı

411,318 soru

12,381,698 cevap

43,263 kullanıcı

Kategoriler

...