0 oy
440 göst.
Diğer kategorisinde (271 puan) tarafından
Slm canlar. Bebeğimi emziriyorum. Genelde emerken uyur. Yatağına yatırdığım zaman uyanır ve ağlar. Her vermemde de emer. Uyanık olduğu zamanlarda sürekli emmek ister. Yatırdığım zaman kendi kendine oyalamaz. Etraftan bu durumu görenler sütün az bebek doymuyor mama ver diyor. Bu durum beni artık çok üzmeye ve moralimi bozmaya başladı. Var mi benimle aynı durumsa olan ? Beni ancak Bu durumu yaşayan anlar bi dertleşelim.

10 Cevaplar

0 oy
(1,449 puan) tarafından
Kafana takmayacaksın başka türlü bu süreci atlatamazsın malesef herkes çok biliyor ... kafa yorma bildiğini oku sen
(271 puan) tarafından
Emzirdikten sonra mama verdim onu da içti. Öyle olunca bak gördün mü çocuk aç ondan durmuyor diyorlar.
(1,449 puan) tarafından
Böyle yaparak ancak kendini üzersin takılma
-Reklam-
0 oy
(3,828 puan) tarafından
Kac gunluk canm bebeğin
(3,828 puan) tarafından
Sütun geliyor mu bide bebek emerken yutar luk luk diye ses duyuyomusun takip et anlarsin illaki
(271 puan) tarafından
Göğsümü sıktıgımda süt geliyor sagdigim zaman da geliyor..
(3,828 puan) tarafından
Tmm canm sen bol bol emzir düzene girecek merak etme  stres yapma kendine oyle diyenlere de kulak asma
(271 puan) tarafından
Dediğin o luk luk sesini çok nadir duyuyorum canim. O da aklımı karistiriyor
(3,828 puan) tarafından
Arada emerken çek bi bak bebeğin ağzında süt varmi gorursun zaten bide göğsündende akabilir bebek çektigi icin
0 oy
tarafından
Valla benim kaynanamda öyle aç  bu çocuk der durur ama desin desin dursun takmıyorum boşver arada mama veriyorum günde bir defa falan ama kaynanaya kalsa biberon sürekli ağzında olacak 
(271 puan) tarafından
Bende canim her gün vermiyorum. Arada sabah bi de yatacağı zaman veriyorum. Sadece sütle çocuk mu doyar diyorlar.
tarafından
Niye el kadar çocuk peki neyle doyar  deseydin
0 oy
tarafından
Ya bakmaaa bebek o emerken yorulur uyur sen uzun süre emzir uyut 
(271 puan) tarafından
Canim bazen bir buçuk iki saati buluyor. Emziriyorum uyuyor yatırıyorum uyanıyor geri emziriyorum böyle saatler geçiyor. Özellikle de gece.
0 oy
(2,172 puan) tarafından

Butun bebisler aynı canım benimkinden hic cekme memeyi niye cekmiyon demez diyemezde zaten :D emzige alıstir oyle iyi olur seni emzik gibi kullaniyo bebis ben alistirdim rahatladim banada kaynanam surekli ac bu cocuk anam diyodu mama veriyodu surekli ama emzigi alistirinca anladi ki sutum yetiyo doyuyo kilo alimı iyiyse kimseyi dinleme bosver

(271 puan) tarafından
Kilo alımına daha bakılmadi.  Bende fark edemiyorum kilo alıp almadığını. Bana kalsa bir ay boyunca hiç mama vermeyeceğim sütün yetip yetmediğini anlamak için ama işte çevre baskısı ile mama da veriyorum. Öyle olunca sütüm yetiyor mu yetmiyor mu tam anlayamacagim çünkü mamanın da etkisi olacak kilo almışsa eğer.
(271 puan) tarafından
Emziği bir iki emiyor sonra atıyor geri veriyorum akmıyor.
(2,172 puan) tarafından
Vazgecme alışcak eninde sonunda cok rahatlarsin bende 15 gun oldu dogum yapalı bebek ille meme istiyodu veriyodum sutum yetiyo mu yetmiyo mu anlamiyodum uyuya kaliyodu cekiyodum basliyodu bagirmaya kaynanam kosuyodu mama yapmaya ac bu cocuk ac diye bizim sıpada mamaya hic yok demiyodu onuda iciyodu oturup agliyodum doyuramiyom diye baktim olacak gibi degil sut yapacak ne varsa yedim ictim gogsumden sut akmaya basladi yine ikna olmadilar kayinbabam soruyo doyuramiyo mu diye nasil zoruma gitti megersem emzik olarak kullaniliyomusum hemen emzigi verdim bir iki atti vazgecmedim o emzik tutulacak dedim tuttu simdi emziriyorum uykuya dalinca veriyorum emzigi ikide pış pış yapiyorum uyuyo iki saat hic mama vermiyoruz
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Benim oğlumda  öyle sürekli emmek istyo. Herkes sütun yok mu gözüyle bakıyo hissediyorum. Ama kilo alımı iyi masallh. Sen kendini biliyosan dışarıyı önemseme takdıkça stres yaparsın. Kendini biliyosan rahatla. Bebek bu tabiki emcek varsın emsin emecegi  2 sene idare edicez. Dışarıdakiler e kör  ve sağır  olmak lazım.
(271 puan) tarafından
Her zaman yapamıyorum öyle. Birinde takmasam birinde takıyorum. Bu konu yuzunden bir gun birinin kalbi kırılacak kime denk gelir artık bilmiyorum.
(3,533 puan) tarafından
Lohusalikta takiyom daha çok geçici emin ol. Düzene gircek herşey iyi dsun . Kendine güven bebegin doyduğunu bezden anlarsın zaten  . Ölümlü dsun ağzı olan konuşur boswer
0 oy
(642 puan) tarafından
Kilo alimi normalse hic takma kimseyi

Agzi olan susmuyor ne yazik...sanki kimse yasamamis bu telasi....neyse. Bebegin seni emzik niyetine kullanıyor. Yazdiklarindan anladigim bu canim. Sen kendin gözlemle bakalim sen daha iyi anlarsin.bir de uyanik olunca hep versen hep emiyor bebeler
0 oy
(1,397 puan) tarafından
Kilo alımı iyiyse doyuyordur takma sen kimseyi emsin bol bol büyüdükçe azalıyor zaten emmesi
0 oy
tarafından
Bebeğin kilosu normalse s.ktir et kim ne derse desin
0 oy
tarafından
    Butun millet anlasmis galiba bizede aynisini dediler mama ile beslendigi halde bebelerin onune borek acip koysak bari doyarlar galiba 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 314 göst.
12 Ocak 2022 Aile kategorisinde Syma (698 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 78 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Sibel1111 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 279 göst.
7 Nisan 2021 Aile kategorisinde Merveeem (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 137 göst.