0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba kizlar. Ben burda 2 3 aydir burdayam amma post acpiyorum *** ***. Sizlere soru sormak istiyorum benim bir arkadasim var 12 yildir cokuklari olmuyor. Bu on iki yilda 2 3 kere tedavi gorduler oda maddiyatdan dolayi. Simdi yeniden doktora gitmisler doktor rahimde polip oldugunu alinmasi gerekdiyini soylemis. Rahmi kapladigi icin bebek tutunamiyormus. Simdi korkuyor doktor 2tur polip oldugunu iyi ve kotu huylu oladugunu soylemis. Simdi kiminse basina geldimi amelyat oldumu ve sonrasinda hamile kaldimi. Buraya yazdim burasi daha aktiv.post kaparirmi bilmiyorum ama. Sormak istedim. 

2 Cevaplar

0 oy
(785 puan) tarafından
Ben polip ameliyatı oldum bende iki kere düşük yaptım polipten dolayı ameliyatta vajinal olarak oluyor yani dikiş felan olmuyor benimkini öyle yaptılar iyi huylumu kötü huylumu olduğunu anlamak için ameliyattan sonra patalojiye gönderiyorlar benimki iyi huyluydu doktor ilk 6 ay gebelik olmasın demişti ve ameliyat olduktan 6 ay sonra isteyerek hamile kaldım ben canım 
tarafından
Oyle patolojiye gondericekler. Amma cok korkuyor. Rahim agzini kaplamis. Hastanede yatmasi gerekiyormu yoksa kurtaj gibimi.
(785 puan) tarafından
Birgün önceden yattirdilar beni ameliyat olduğum günde birkaç saat dinlendirip  taburcu ettiler ama benimki okadar büyük degildi 2 santimdi arkadaşınınki baya büyükmüş onunkini nasıl yaparlar bilemiyorum
tarafından
Allah yardimcisi olsun ne hayallerle gitmisdi doktora. Simdide bu. Cevabin icin tesekkur ederim
(785 puan) tarafından
Allah yardımcısi olsun .Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Polis anlayan ben :D

(5,941 puan) tarafından
Bendeeee:))
tarafından
Dedim acaba yanlışmı yazdı ahh bizz :)
(5,941 puan) tarafından
Bende  oyke sandım  girdim baktım ki  bayaa yanlış  anlamışım :D
tarafından
Yok canim polip.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 128 göst.
6 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Krtll00 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 106 göst.
21 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Krtll00 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 190 göst.
12 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ikbal1018 (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,683 soru

24,374,958 cevap

348,274 kullanıcı

...