0 oy
499 göst.
Diğer kategorisinde (1,424 puan) tarafından
Ya benim bu 4 aylık oğlum ile basim dertte emmiyor bilen bilir çok post açtım bu yüzden... daha önce emiyordu çok güzel sitresden sütüm gitti kilo kaybedince biberonla mama verdim. Şimdi göğüs ucum küçük diye tutmuyor  silikon uc  da  büyük olduğu için süt birikiyor ve dökülüyor yanlardan.  

Sizlere sorum şu: süt sağsam biberonla versem gecede uykuluyken emiyor. Şut sağmakla kesilir mi? Sagan var mi delirmek üzereyim.. 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya yanlış bilgi vermek istemem ama makineler sütü azaltıyormuş allah yardımcın olsun ya inşallah ben yanlış biliyorumduur
(1,424 puan) tarafından
Çocuk doktoruda  kesilir demişti...
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet sağıp verebilirsin cnm azalma olmaz aksine çoğaldığı söylenir 
(1,424 puan) tarafından
Gerçekten mi??? Yav bu çocuk doktoru neden bir zaman dan sonra kesilir dedi. ...
tarafından
Bende  tam olarak bilmiyorum cnm sadece duymuştum dr öyle demişse bi bildiği vardır
(3,444 puan) tarafından
Kesilir demesinin sebebi sütü yapan şeylerden en önemlisi bebeğinizin kucağıniza aldığınızda salgılanan hormon süt oluşmasına sağlıyor o yüzden satınca bile bebeğinizin bi elbisesini koklayın bir çorabını süt sağma biberonuna yerleştirin derler o yüzden kesilir azalır demiştir
0 oy
(5,329 puan) tarafından
Elle sagarsan azalma olmaz ama makine aAltma yapaviliyormuş  yatığın yerden emzirmeye çalış 
0 oy
tarafından
Ben makinayla sagarak werdim iki ay yetti malesef kesiyir canimm 
0 oy
tarafından
Makine kullanma cnm bnm sütüm sagdiktan sonra azaldi suan sut arttirici cay kullaniyorum sana tavsiyem makine kullanma
0 oy
(501 puan) tarafından
Haftaya 4.5 ay olacak sagarak veriyorum duzenlu sagarsan sütün kesilmez ama emzirmekten de vazgecme sanrm 4.ayda meme reddi oluyorms 
0 oy
(887 puan) tarafından
Cnm hem emzirip hem sagarsan sutun srtar ancak emzirme olmazda sadece sagarsan bir sure sonra sutun sesilir sebebi .bebek emerken hormon lar karekete gecip gut uretimini uyariyormus amaakineyle saginca hormanlar onun bebek olmadigini anliyormus ve bir sure sonra sut uretimini  furduruyormus.gece emiyormus zaten gunduzde sagmadan once bebegine tutturmayi dene bi iki emse hormonlari uyarmak icin yeterli olucaktir sonra sagarskn bnm benegim bir sy ypgun bakimda batgi sagıp goturuyordum .ve inan sutun ucte bir azaldi ve bebegim bir aydir yanimda ve emiyor hâla eskisi gibi cogalmadi ama oncekine gote daha iyi
0 oy
tarafından
Internette  bak keisnlikle. Şırınga ile göğüs ucu çıkartıyorlar ben dün denedim acayip büyüdü 
0 oy
(325 puan) tarafından
Sagarak kesilmez bak sana o zamanda dedim kafana takma diye büyük bir ihtimal ya biberon a alistirdin yada karnını mamayla doyurdun ondan red ediyor ola bilir ne kadar kucuk te olsa sonuçta bundan 2 hafta önce emiyordu değilmi en sağlıklısı senin sutundu bırak kilo bisi değil bagisik liği guclensin yeterdi bence sağ bisi olmaz aksine sütun artar taze taze tutmaya çalış sağ çay kaşığı yada biberon alıyorsa onla icir sorlada olsa icir günahtır o sabiye

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 320 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 400 göst.
9 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Masum anne (320 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 257 göst.
30 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Oglumbirtanem (266 puan) tarafından soruldu

411,299 soru

12,381,311 cevap

43,216 kullanıcı

Kategoriler

...