0 oy
286 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (796 puan) tarafından
Anneler dün sizlere danismistim TSH yüksek diye bu gün dahiliyeye gittim kan ve boyundan ultrason istedi tiroid hastasıymisim calismiyormus tiroitlerim sürekli ilaç kullanman gerekebilir dedi hepinize çok teşekkür ederim

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun. Bende senelerdir aynı sorunla başbaşayım. Hamile kalmadan önce çok dikkate almamıştım fakat hamileliğimi öğrenir öğrenmez 8 den 2.5 a kadar düşürdük şükür
(796 puan) tarafından
Benimki 12 şu an acil ilaca başladık muhtemelen doğumdan sonra olmuş dedi bana da doktor ama sürekli ilaç kullancam galiba neye dikkat etmek gerekir peki
tarafından
Bana çok geçmiş bir zaman önce yemeklere iyotlu veya iyotsuz (tam hatırlamıyorum siz araştırın) bir tuz kullanmamı söylemişti
(796 puan) tarafından
Tamamdır teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(7,624 puan) tarafından
Doğumdan sonra bi baktir o zaman belli olur
(796 puan) tarafından
Canım doğum yaptım 9 buçuk aylık kızım var doğumdan sonra olmuş muhtemelen dedi doktor
(7,624 puan) tarafından
Gecmis olsun canım hamileyken yükselmesi normal sizin doğumdan sonra yükselmiş insallah geçer
(796 puan) tarafından
İnşallah çok teşekkür ederim
0 oy
(13,309 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım dün demiştim ilaç verir kullanırsın diye. 
(796 puan) tarafından
Evet canım ilaç verdi 1 ay sonra tekrar bakcak duruma göre ilacın dozunu arttirirz dedi ama ömür boyu kullanman gerekebilir diyo :(
(13,309 puan) tarafından
Evet canım doğru söylüyor annem de kullanıyor  görümcem direndi engelli bebeği oldu 6 aylık ölü doğum yaptı mutlaka kullan
(796 puan) tarafından
Allah'a şükür doğum yaptıktan sonra çıkmış bende kuzum ikinciyi düşünürsem de iyi oldu ortaya çıkması çok teşekkür ederim sizlere
(13,309 puan) tarafından
Rica ederim canım minicik bir hap ihmal etme. Allah şifa versin
(796 puan) tarafından
Amin tekrar teşekkür ederim
0 oy
(51 puan) tarafından
Geçmiş olsun.Tiroid hastalığı metabolizmayla ve kilo artışıyla doğrudan ilişkili olduğu için beslenmenize ve kilo almamaya dikkat etmelisiniz.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 145 göst.
3 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatyaa0 (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 190 göst.
0 oy
2 cevap 108 göst.
9 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EcrnEslm (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 168 göst.
29 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gll01 (77 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,752 soru

23,765,848 cevap

315,671 kullanıcı

...