0 oy
855 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (774 puan) tarafından
Ya kızlar hiç iyi değilim ölüm kelimesini duyunca kalbim forlıycak gibi oluyor panik oluyorum doğumdan beri başım dönüyor ara ara kanamalarım oluyor AA diyorum tamam hasta oldum herşey bitti ertesi gün diyorum iyiyim ben gök gürlüyor eşim zor sakinleştiriyor çok kötü oluyorum çok korkuyorum geçen gece eşim uyuyor çocuk uyuyor anaam kalktım oturdum bakıyorum aval aval diyorum aha ölücem ben içime bir ürperme geliyor kocamı kaldırıyorum sarılıp sakinleştiriyor yahu namazımı kılarım kuranımı okurum niye böyleyim ben :(

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doğumdan sonra bazı insanlarda oluyor bu tür düşünceler. Bide şeytan en çok dinine önem veren namazında  niyazinda olan insanlarla uğraşır. Hep vesvese verir. kuzenimde de olmuştu oda sürekli namzini kılardı Kur'an-ı Kerim'i okumayı eksik etmezdi çok kötü dönemden geçti. Psikolojik destek aldı zamnala geçti şükür. Rabbim yardimcin olsun inşallah
(774 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Sende panik atak var canım abimde senin yasadigin aynı şeyleri yaşardı hastanelik bi durumu olmamasına rağmen her gece yada sabaha karşı acile götürürdük psikolojisi o derece bozulmuştu çarpıntısı olurdu eli kalbinde dolanırdı babam sürekli sakinlestirirdi hastanedekiler sende bise yok dedikleri zaman ne demek bişeyim yok bişeyim yoksa niye kalbim hızlı hızlı atiyo derdi çok şükür fazla sürmedi yaklaşık 3 4 hafta böyleydi sonra kendiliğinden düzeldi sana tek tavsiyem hiç biseyi kafana takma herşeyi oluruna bırak çünkü bunun tek sebebi insanın kendisini sıkıntıya sokması ac televizyonundan sohbetleri kuran-ı  dinle kendi kendine oku üfle Allahin izniyle geçip gider..benim abimde öyle yaşadığı herşeyi içine atar kimseyle paylaşamaz herşeyi iyisiyle kötüsüyle içinde yaşar aslında hiç iyi bise değil..Rabbim şifanı versin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 70 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Bencee (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 287 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 566 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 224 göst.