0 oy
1,618 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gülüm kelimesi bende büyük travma . Birinden bir yerden her duyduğumda eskiden yasadiklarim aklima geliyor bezen canm yaniyor .

51 Cevaplar

0 oy
(215 puan) tarafından
İkinci bebegimi dogumda kaybettim eşimin bi dogurmayi beceremedin lafini hic unutamıyorum bende travmadir:(
tarafından
Of off allah bildigi gibi yapsin şu adamları
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şekerim....

Babam anneme derdi ama sadece gosterismis hic sevmemis hep aldatmis 5 senedir ayrilar babam nerde nasil napiyo bilmiyorum. Ben de onu duyunca icim yaniyor. Bide gulum de oyle. Kizimi cok kullanirdi adimizla seslenmezdi kolay kolay...
tarafından
Üzüldüm cnm :(
tarafından
Alistim ben :)
0 oy
(152 puan) tarafından

Evlilik kelimesi lanet okuyup duruyom ya ne pis iğrenç niğde bulandırıcı bi kelime

Rabbim tüm bekar kizlari ADAM olan  düzgün insanlarla karşılaştırın ben çok tiksindim 
tarafından
amin cnm
0 oy
tarafından
Baba kelimesi nefret ediyorum ama çoğu zaman da canım çok acır 
0 oy
(237 puan) tarafından
Canım lafı burun kıvıra kıvıra  her cümlenin sonuna itici  b şekikde ekliyorlar nefret ettiklerim aklıma geliyor  
(237 puan) tarafından
Ay fur kız bidaha torum yapym bide şey var   benim olan yada olacak şeyleri cekemeyip şey demelerine gıcıgım ( hımm (hayırlısı) yaaa)   ( (nasib) canım belli olmaz  ) gibi kelimeler cünle içinde kullandım ki  nalaşılmaz diye  şmdi nile yüzleri gözümün önüne geldi
0 oy
(2,932 puan) tarafından
Baharım. Bu hitap benim için çok acı.
0 oy
(6 puan) tarafından
Hmm kelimesi acayip sinir bozucu en cok kullanilan kelimelerden bide en cok kadınlar kullaniyor:(
0 oy
(774 puan) tarafından
Doktora kontrole gitmiştim bana dönüp anne olamazsın ama eşim başkasıyla evlenirse bebeği olur demişti hala o an rüyama.girer her o hastaneye gittiğimde aklıma.o gün gelir nasıl bir yıkımdı 
tarafından
Pislik doktor su ettigi lafa bak
0 oy
tarafından

Ya yeminle düşündüm düşündüm aklıma tek kelime bile gelmedi :D:Dani var sadece:'(

0 oy
(4,152 puan) tarafından
Görümceee ayy yazarken bile tuylerim diken diken oluyo kalbm hizla çarpiyo elime ne gecerse firlatasim geliyo onu sevenlerden bile nefret ediyorum bole bisi iste..
tarafından
Hahahahha aynn yaa
(4,152 puan) tarafından
;)) kiz iti an comagi hazirla derler sana yazdim bugun goeldi buraya tovbe yarrbbim
tarafından
Hadi ya . Anma bida adini
(4,152 puan) tarafından
Tobeee anmamm ;))
0 oy
(327 puan) tarafından
Açık konuşmak gerekirse oğlumun ismi diyebilirim istemedigim halde koyuldu ve büyük travma yaratti oğluma ismiyle seslenmiyorum herkesin ağzından yigit diye seslenişi icimi ürpertiyor çok rahatsizim oluyorum birde dede isminide yerlestirip yigit alı demeler artık çok sıkıldım eşim yüzünden oldu bana çok karşı cıktı inatla koydu inatla ailesinede koycaz dedi 
tarafından
Iyi olmuyor öyle ama adi guzelmis

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 652 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde Tugba1234567 (1,253 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
12 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oykum0 (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 994 göst.
18 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Kralice55 (6,045 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 25 göst.
14 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (390 puan) tarafından soruldu

403,617 soru

12,092,551 cevap

36,386 kullanıcı

...