0 oy
806 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Açıkçası isteyerek almadım örtü. Arkadaşlarim garipsiyor . 

Yatağın üzerinde  uyku seti seriyorum . Ayıp mı.  Eziyet gibi geliyor valla yatak örtüsüyle hergun ugrasmak

52 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla bende hergün seriyorum hemide ağır şatafatlı olanlardan hiç üşenmem öbur türlü dağınıkmış gibi duruo 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben battaniye seriom haha :) 
0 oy
(580 puan) tarafından

O kadar gereksiz bir seymis ki aldığına.bin pişmanım :pinch:

0 oy
(874 puan) tarafından
Sayılı Özel davetlerimde kullandım :) uğraşmam öyle nevresim takımı sık yeterince
0 oy
tarafından
Hevesle alıp kenara bıraktım ya 3 tane yatak örtüsü var bir tanesini çıkardım onu bike arada sırada seriyorum diğerlerini saticam etiketi üzerinde duruyor ve
0 oy
(223 puan) tarafından
Ben kullanırım 
0 oy
(6,065 puan) tarafından
Doğum ettimden beridir hiç sermiyorım vala oda küçük yorganı oylece düzeltip burakıyırum bi köşede duryor çnku bazen uyumak istiyorum kızım yatınca bnde yatyorum 
0 oy
tarafından
Ayyy kaynanamın en büyük takıntısı.9 ay onlarla kaldım, her gün bana örttürdü. Ben odaya girip çıkarken özellikle baktı yeminle. Şimdi yapmadığımı bilse sinir olur =)))) yorganımı düzelttim mi? Benim için yeterli =) ekstra hiç birşey örtmem 
0 oy
tarafından
Battaniye var sadece üstünde o kadar 
0 oy
(3,168 puan) tarafından
Bende hergün yatak örtümü sererim
0 oy
(2,620 puan) tarafından
Örtü de var pike de var nevresim de var annemin yaptığı el işi dantel de var çok seviyorum değiştire değiştire ortmeyi ama kışın nevresim daha çok ortuyorum 
0 oy
tarafından
Yatak örtüsü olucak o yatak kapanmalı üstü dümdüz olmalı 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 541 göst.
0 oy
21 cevap 341 göst.
5 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde selinylmzzz (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 174 göst.
13 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Emine_ozder01 (225 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 108 göst.

411,729 soru

12,394,660 cevap

44,073 kullanıcı

Kategoriler

...