Post açmıştım 34+3 haftaligim 3 gundur kasılma vs oluyor dr 35.haftada gel nstye baglicaz demişti erken mi gitsem diye. Bugun pazar diye yarin sabah gitmeyi dusunuyordum ama suan cok kotuyum. Yaklasik saat 8 den beri bel agrim var yatyim dinlendim yurudum oturdum napsam gecmedi afedersiniz seyim zonkluyor resmen cocuk bi vajinamda hareket ediyor bi karnimda acaba diyorum ayaklarini dayayip itiyormu kendini napiyor karnim agriyo biraz bel agrim belli araliklarla giren degilde kac saattir kesintisiz vardi eltim suan biraz belime masaj yapti hafifler gibi oldi ama baski hala devam ediyor aşağı bolgem cikacak gibi sanki bide o bastirdikca kucuk tuvaletim geliyor gibi gidiyorum damla damla yapiyorum ama varmis gibi geliyor hala sanki sıkasım geliyor kendimi idrarimi yapmak icin sanki dolu gibi idrar torbam. Korkuyorum bi yandan ama esim vs yok eltimle tekiz ve kizlarimiz uyuyor biri 2 yasinda biri 8 aylik. Yarin sabaha kadar beklesem bisey olmaz dimi sabah erkenden gidicem ama bide acile mi gitsem yoksa kendi dr ordan sira alip mi girsem nolur yardim edin.