0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (47 puan) tarafından

105 günlük oğlum suan sünnet oluyor kızlar bakımını nasıl yaparım aştınıbaglacammı korkuyorum da beni ne gibi durum bekliyo yardım edin 

5 Cevaplar

0 oy
(2,020 puan) tarafından
Altini baglaa pipisine kopuk bardak kes ve bardagin genis kismini pipisine oturt mutlaka bezini oyle bagla. Ilık su pipinin iyileşmesini hizlandiriyor doktoumuz ameliyattan ertesi gun oturttur dedi gunde 10 15 dk ilik suya otuttruyoduk. Krem verir duzenli kullan. Bizde 1 ay once yaptirdik ondan soyluyorum. Oglum 3 bucuk aylikti. 1. Gun zor geçer syres yapma 2. Gun rutin devam edersin insallah
(47 puan) tarafından
İyileşmesi kaç gün aldı peki ya sobalı evim sobam durmadan yansa altını baglama sam bardakta kpymasam olmazmı
(2,020 puan) tarafından
Canim acik tutsan olur mu bilemem valla ,ilk gun zoe geciyor  ama korkma 2. Gun rutine dönüyorsun
-Reklam-
0 oy
(2,874 puan) tarafından
Sadece krem sür ilacakrini ver başka bişe yapma canim
0 oy
(179 puan) tarafından
Canım ozeldemi yaptırıyorum devlet yapmiyo diye duymuştum bende yaptircam da ondan soruyorum
(47 puan) tarafından
Devlet hastanesi canım
0 oy
tarafından
Kremini sürüp bezini baglayabilirsin canim ama ilk birkac gun bezini daha sık degistirmen gerekiyor ıslak kalmamasi gerekiyor altı.Onun disinda ilk birkac saat agrisi olur diye şurup vermistik biz o kadar baska bir seye gerek yok.1 hafta sonra falan da ılık suda oturta oturta banyosunu yaptırabilirsin.Bizde yakin zamanda sunnet ettirdik  bu sekilde yaptik bir sıkıntı cikmadi Allaha şükür
(47 puan) tarafından
Doktor bardak koy dedi fitil verdi ve krem acaba sıcak oda zaten altına bez sersemde baglmsm oşmzmı
tarafından
Senin bebegin biraz daha küçük ya surup yerine vermistir fitili.oyle de oliry canm ama sonradan karnini falan usuturse bide
0 oy
(724 puan) tarafından
10 gün önce yaptırdık biz.İlk çıktıģında ağrı kesici fitil vermişti doktor cok iyi gelmisti Kakasinı yapmadığı sürece altını değiştirmedim  doktorum söylemişti daha çabuk iğleşmesini sağlıyor 3 gün kremini sürdüm havalandırdım altını her değiştirdiğimde.Bardak koymadım ben 
(47 puan) tarafından
Ya bardak diyorlar ama sobalı odada altını değiştirmeden bez kpymdn komple acık tutsam ne olur
(724 puan) tarafından
Birşey olmaz bence doktor altını her değiştirdiģinde  aćik dursun altı demişti doktor. Bardak koyanı hıc etrafımda rastlamadım ama duymuştum. Büyüģunü yapmadığı sürece altını hemen değıştirme hemen toparlar InşAllah :)))

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 70 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Hamiss1 (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Hamiss1 (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 118 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Bustas (579 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.