0 oy
226 göst.
Aile kategorisinde (345 puan) tarafından
Arıyorum babasını taş yada kum döküyor diye araba kimden bulabilirim yasakta var diyor yetmiyor arayıp bana akıl veriyor şöyle yap böyle yap araba yoksa taksi var allahından bulsun inşallah bizden uzak sadece konuşur akıl verir arkadaşını aradık eşimin gelip aldı çocuk yasağı düşünmedi bile allah bin kere razı olsun gerçekten aşşalık bir kayınpederim var.. Bir gün öyle bir patlıycam kiii kendisine bir kalemde silicem pislik herifi biz atlatırız inş yazıyorum hayırlısı olsun inşallah yazıyor utanmaz 

4 Cevaplar

0 oy
(7,133 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ya Allah öyle insanlara muhtac etmesin vicdansız bencil sadece kendini düşünmüş insan evladı için yollar cam kırıgı dolu olsa üstüne basa basa gider ne biçim baba bu Bi de utanmadan hayırlısı olsun demiş utanmaz
(345 puan) tarafından
Amin bizden uzak allaha yakın olsun iyilik meleğini oynuyor kocama yüzünü bırak sesini ismini bile duymak istemiyorum yasak var diyor insan araba bulamasa taksi bulur be şimdide merak etme serumla geçer yazmış merak etmemek mümkün değil dedim adamın rahatlığı beni delirtiyor
-Reklam-
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Canm bebek falan yoksa sende yannda gdeceksen taksiyle gdin nye ariyosunki kayinbabani
(345 puan) tarafından
Taksileri aradık hiç birinde taksi yoktu ambulansı aradık vakit kaybı yetişemeyiz virüs taşıyoruz şuanda dedi 7 yaşında oğlum var eşim yalvardı gelme oğlumuzla olmaz diye yoksa ben eşimle gitmezmiydim eşim yüzünden babasını aradık zaten
(3,102 puan) tarafından
Anladm canm allah sifa versin insallah.
(345 puan) tarafından
Amin allah razı olsun
0 oy
tarafından
Kayinpederin ayip etmis

Arkadasi evlimi kiz simdi der bu yasakta kocami cagirdi birde virüs  zamani hastane icin 

Geçmiş  olsun
(345 puan) tarafından
Evli ama birşey demez herhalde eşi bu hastalık benim eşimde o arkadaşının başına birşey gelse gitsin yani asla laf söz etmem
0 oy
(122,449 puan) tarafından
Rabbim kimseye muhtac etmesin
(345 puan) tarafından
Aminnnnn ama dursun ben zamanı gelince bir rest çekicem o adama !

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 123 göst.
15 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
30 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2801 (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 386 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 129 göst.

403,972 soru

12,101,877 cevap

36,416 kullanıcı

...