0 oy
624 göst.
Diğer kategorisinde (402 puan) tarafından
Kızlar sizinde eşiniz benimki gibi odun mu m etim bazen çoook özeniyor insan ilgiye şefkate eğlenen çiftlere fln ne bilim şakalaşmaz etmez cilvleşmez fln çok ağır çok sıkıcıı

13 Cevaplar

+2 oy
(1,792 puan) tarafından
Bence hiçbir şeyini hıçkimse ile kıyaslama senin onda sevdiğin şeyler vardır elbet o yönlerini görmeye çalış insan değişmez ki karakter meselesi 

Düşünsene sana canım cicim diyip aslında başka şekilde en çok canını yakanın o olduğunu

İnsanız kadınız elbet ilgi bekliyor insan ama görüpte imrendigin kişinin bile kim bilir ne derdi vardır 

Ya da sizin o şekilde evliliğinize bile imrenen vardır kim bilir 

He ama evlenmeden önce farklı olup evlendikten sonra değişti ise bilemem canım 
(402 puan) tarafından
Yok hep aynıydı ben yapmacık davranmam aşkım fln bunları diyemem sevgimi göstermem pek derdi hala aynı resmiyiz evde de dışarda da  yani insan şimdi daha iyi anlıyor şimdiki aklım olsa daha farklı olurdu herşey bundada şükür bazı şeyleri göremeyince bende bıraktım zaten
tarafından
Cok haklisin
-Reklam-
+1 oy
(774 puan) tarafından
Malesef evet 
+1 oy
(3,676 puan) tarafından

Bazen sıkıcı bazen romantik bazen odun degisiyor:D

0 oy
tarafından
Yok valla biz evde habire birbirimzie takiliyoruz sakalasiyoruz ama benim esim hep böyleydi senin esinun karakteri sakindir belki degismez ki sonradan
tarafından
Canim ağırlık farkli bisey. Benimki de baskasinin yaninda agirdir ciddidir ama bizbizeylen cocuk gibiyiz. Birbirimizle dalga geceriz. Biyere saklanirim korkuturum habire onu hatta :D yani sen biraz sakalas esinle bakalim napicak
(402 puan) tarafından
Yook bizimki başkasının yanında aynı bir ortamda benimle muhabbet etmez yani bir konuşmaya dahil olayım istemez  hep böyle hissettim cvp vermez bana
tarafından
Aaa cok garip. Benimki tam tersi bana sorar biseylsr konusmaya calisir. Severek mi evlendiniz canim
(402 puan) tarafından
Evet severek evlendik yapısı böyle benimkinin bndede biraz odunluk var şaka yapmam sevmem pek n bilim beceremem belki Biraz değişik şeyler yapsam tepkisini bilmiyorum nasıl olur ya aile ortamımızda olsun enişte ler kardeşler fln bende bir konuda bişey söyleyeyim ona YADA SORAYIM cvp verirken ki suratı bana hep onu hissettirdi evde öyle değil tabi
tarafından
Bence sende kendini degistir sakalas esinle, sen oyle yaptikca oda dayanamaz degisir
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Siz nasılsınız eşinize karsi sorgulamak icjn değil yanlış anlamayın o da sizden mi ilgi bekliyor sizin micazınız nasıl
(402 puan) tarafından
Ben ona göre bira daha iyiyim aslında bende de odunluk var sanırım ama en azından güzel söz söylemede olsun aşkımlı cicimli konuşan biri n değil çok konuşmayı i sevmeyen ağır biri boş geliyor çoğu şey ona
(5,727 puan) tarafından
Bazı insanlar karşıdan bekler bazı şeyleri. Bazı erkekler ayrıntılı düşünemez pek bizim gibi. Adamlarda sever ilgili kadınları işveli falan. Belki sizden bı adım gelirse o da degisir
0 oy
tarafından
sen yanassan peki yine aynimi
(402 puan) tarafından
Nasıl yanaşayım ki  şimdiye kadar hiç öyle cilve bilmem ne şaka maka pek beceremem bnde öyle olanlara çok özeniyorum
0 oy
(169 puan) tarafından
Benim eşim tam tersi şakalaşır cilveleşir ağır başlıdır normalde ama yerine göre davranır:-)
0 oy
tarafından

Yok bizde odun olan benim :D

0 oy
(12,046 puan) tarafından
Kız alirken gormedinmi :)
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Evlenirken Boyle degil mıydı kuzum ama degıstıre bilirsın bunu bnim esim de oyleydı aramızda 10 yas var Bn 18 yasındayım o 28 Dı nısanlıyken Bn gezme derdinde o otur agır ol lan Bn dedim cocukluk yasamadım genclıgımı heba etme bari yuru git dedim kendi gezmıs gormus yası buyunce otur dedim tm ayrılmam lazım 4 yıl ninsanlı kalmak zorunda kaldık 2 yılı bnim kavgayla gectı sonra biraz biraz toplandı beni gezdirdi yeri geldi oyun oynadı teri geldı cocuk tiyatrosuna gitti dusun yanı biraz sende ıs agırlık koy konus Bn Boyle istemiyorum de canım 
0 oy
(1,523 puan) tarafından
Başkalarına karşı buz gbu bana karşı sakacidir canm bnmm❤️
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Eşim le bende öyleyim ikimizinde ağır yapısı var bu sattten sonra ne o değişir ne ben karakter meselesi
0 oy
tarafından
Insan dan insana fark eder canım.  Benim eşim çok şakacı komik birisi bazende çok ağır değişiyor yani yeri gelir sevgili gibi yeri gelir kanka gibi takılırız birbirimize 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 676 göst.
10 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Ruyaaaa (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 427 göst.
22 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 892 göst.
18 Eylül 2020 Aile kategorisinde Mekiye (1,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 344 göst.