Kizlar uslubumdan kaynaklı sanırım biraz dik bir insanım yani içimden o an ne demek geliyorsa onu diyorum. Normalde cok kafa biriyim ama böyle de bir huyum var niyetim kimseyi kırıp incitmek değil kirdigim kişiler varsa hakkınızı helal edin birbirimizi şahsen tanımıyoruz ama halka giriyorum sanki kırınca oyle geldi bana kasten yaptığım birsey değil yapım boyle:)
Burda naif tarafini görüyorum hep ama diger bölümde fazlasiyla diksin :)
Banada bi kere gider yapmıştın:)) ama olabilir yani herkes farkli karakterlerde insanlar..bu kadar hamile gergin hassas kadin bi arada olunca olur oyle seyler :)
Ben seni tanimiyom varsa helal olsun :D
Yapı meselesi canım herkesi olduğu gibi kabul etmek gerek
kimi kırdın kiz :)
Canim sanal bir ortam nasil olsa bazen tum.iyi niyetinlede yazsan üslub bakimindan yanlis anlasilmalar olabilir yuzyuze konuşarak soyleyemiosun cunkum cok takilma bence. Kirdiysanda haketmiştir neler neler yazilip.cizilio burda kimse durup dururken azarlamaz birini
Aynen bende senin gibiyim sinirlenince cok cabuk yukseliyorum ama tam yufka yurekliyim aslinda. Cokta merhametliyim ama tersim de baya mesela bi tane arkadasm var sadece. Insanlar bisey dedgi zaman hic altta kalamyrum. Bi taraftan iyi bi taraftan kotu:))
1,442,265 soru
23,704,833 cevap
311,885 kullanıcı