Ben kızımın adını buğlem.koymak istiyorum kuzenimin kızının adı buğlem daha.once kuzenimde kardeşimle tartışmış kardeşime demiş siz beni kıskanıyorsunuz ne yapsam onu yapıyorsunuz ben uzman aldım uzman aldin benim telin aynısından aldin diye kardeşime söylemiş ama benim kuzenimden hiç bir samimiyetim yok bu sefer annem buğlem koymamı istemiyor zaten sevda beni kıskanıyorsunuz diyo diyor yarin senide soyler ben buğlem koydum diye koydun der diyo ne.soyledigi benim.pek ilgilendirmiyor takmıyorum öyle.seylere ama annem her zaman koyma diyor ve bugün annemle konuşuyordum baya sert çıktı koyma başka birşey koy bizim hiç hattımız yokmu ben nenenizin lafından çıkmazdım da kaynanasının adını koydu ablana dilan dedim sevda ne.derse desin niye bu kadarr takıyorsunuz işte kızını sevmem beni doğumuna çağırma sert konuştu.bende ağladım teli kapattım cnm çok.sikkin annem niye böyle.yapiyor
Koyma bence canım annen i isim yüzünden kırma kuzenin için değil annen için koyma daha güzel isimler var bence onları düşün
Kuzum koyma annen istemiyosa. Hem buğlem isminin bir anlamı yok bebegim. Nette gördügün o isim anlamları yanlış saçma sapann. Hiçbir kaynakta geçmez buğlem diye bişey bilgin olsun
Annenizin niye öyle yaptığını bizler nerden bilelim bunlar sizin ailevi meseleniz vardır kadının bır düşüncesi arayıp anneni Ze sorun ben anlam veremedim Anne neden böyle düşünüyorsun diye
Yanlış anlamayın lütfen tercih meselesi saygı duyarım ama buğlem ben olsam koymazdım çok kullanılan isimleri sevmediğimden sanırım :) hem o kadar isim var polemiğe girmektense...
Ben olsam aynı ismi koymazdım ben bile isim düşünürken acaba birinde var mıydı bu isim diye düşündüm ona göre koydum oğlumun ismini ki o kişi de laf yapıncak gibi ne gerek var ki koymaya
Bugün çok duydum etrafta başka daha güzle farklı isimler var canım onlarda köy tabi sen bikirsin
ahh bu anneler benim annemde ben lohusayken carpilmis gibiydi ilgilenmedi benimle mevludunede gelmicem dedi. kizimin adinida begenmedi soylemem dedi tabiki mevludede ggeldi kizimida adiyla seviyor canim
Canim senin onu takmadgni umrunda olmadgni hic bi sekilde bilmicek hep sagda solda beni kiskanyor dicek. Bebce anneni uzme baska bir isim de koyabilirsin oda kendini nimetten saymaz :)
Allah başka dert vermesin.
Annemin gönlünü kiracagima kafami kirarim :)
Başka isim bul sen boşver kuzeninde fitne biri sanırım kızına o ismi koyduğunu duyunca yine sizinkilere cemkirir bak benim ismini koydu beni kiskaniyosunuz diye :D
Buglem naz koy. Anneni de bı sekilde ikna etmeye bak.
İçinde kalmamış olur. İki isim olmuş olur. Hemde . Gerekli zamanda naz diye seslenirsin
Çocuk senin değil mi ne isim istersen onu koyarsın
Ben olsam koymam vazgeçerim. Yada başımda olmadığı için bana kolay geliyordur.
1,493,527 soru
24,401,847 cevap
350,200 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın