0 oy
933 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Kızlar dün karın ağrısıyla uyandım bebeğin hareketlerini hissetmiyordum tatlı bişeyler yedim biraz hareketlenmeye başladı ama hareket ettikçede karnında ağrı oluyordu hastaneye gittim ultrasonla baktılar bi sıkıntı yoktu nst ye aldılar ara ara sancılarım çıkmış ama aç olduğum için serum takıp soluma yatmamamı söylediler nstye devam ettik 90larda 100lerde sancılarım çıkmış ama ben hiçbir şey hissetmiyorum 36+6 oldum bugün. Doğum yaklaştığında bunu nasıl anlarım? Sancıları olupta benim gibi hiç hissetmeyen oldu mu? Doğum nasıl gerçekleşti? Normal görünüyor ama sancıları hissetmeden normal doğurabilir miyim?

7 Cevaplar

0 oy
(1,141 puan) tarafından
Benim nst bile sancim cikmiyodu ama sancim varmis zaten erken dogum riskim vardi cati muaynsine cagrdi nstye girdim once sanci yoktu ve catala ciktim dr doguma aldi 
(14 puan) tarafından
Dün sancılarım çıkınca doktor açıklık var mı diye baktı olsaydı ciğer geliştirici iğne yapıcaklardı ama kendi doktorum çatı muayenesini 40. Haftada yapıcam dedi
(1,141 puan) tarafından
Bnm erken risk olunca birde dr seyahte gidecekti gitmeden dogumun nasil olcgni kesinleasn diye bakti ve dogum yaptm
(14 puan) tarafından
Normal doğum mu? Kaçıncı haftanda yaptın?
(1,141 puan) tarafından
Normal dogum 38 2de normal de 2 haftam filan vardi ama olmadi
(14 puan) tarafından
Banada doktor 41 e kadar bekleriz dedi ama böyle giderse çok sürmez gibi geliyor
(1,141 puan) tarafından
Benim 1 nisanda dedi dr doguma benm hesaba gore 31 martti ama 19 mart oldu 18 mart canakkle zaferi bile olurms kuzumn dogum gunu keske olsaydi anlmli olurfu
(14 puan) tarafından
Benimde 23 temmuz görünüyor son adete göre ama 30a kadar bekliycez dedi. Bu zamana kadar iyiydi de artık beklemek daha zor gelmeye başladı
(1,141 puan) tarafından
Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin inşallah anali babali buyutsun insllh ve 1 avazda kurtul
(14 puan) tarafından
Amin canım inşallah. Sağolasın yorumların için
(1,141 puan) tarafından
Rica ederm insallh dogum yaptim yazarsın
(14 puan) tarafından
İnşallah canım:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sancısız doğum olmaz zamanı gelince belinden başlicak ağrı adet sancısı gibi sancı başlicak karnın kasılcak 
(14 puan) tarafından
Sancım çıkıyor zaten ama ben hissetmiyorum sancıları. Mesela 5 dk da bir olursa sancılar hastaneye gidin diyorlar ama ben hissetmediğim için nasıl anlıcam olup olmadığını?
(6,136 puan) tarafından
Leyla bele vuran zonklama nedir bir fikrin var mi
0 oy
(6,136 puan) tarafından
Sanırım bende öyleyim 
(14 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun canım
(6,136 puan) tarafından
Aminnn inşallah canım
0 oy
tarafından
Banada 2 serum suni sanci verildi ama hic bi sekilde hissetmedim
(14 puan) tarafından
Nasıl oldu doğum peki
tarafından
Sezaryen mecburen :)
(14 puan) tarafından
Hayırlısı olsun artık:)
0 oy
(639 puan) tarafından
Benim de hissedilmiyor. Yani soyle soyliim sanci sıklığı 5 dk ya inmis,ben hafif adet agrisi gibi hissettim. Ayriyeten ter basıyordu sırtımdan. Son anlarda idrar sıkışıklığı oldu sık sık. En son hastaneye gittik anormal bi durum var diye doguma aldilar.ama sezaryen benim de neden normal yapamayasin. 37 de doğdu bu sekilde.ilki de 35 te dogdu.onda da nst baglanmadi ama 4 cm acilma varmis. Hafif bir karin agrisi vardi yalnizca
(14 puan) tarafından
Terleme durumu bende de çok var canım ama 5dk da bir değildi sancılar düzensizdi. Açıklıkta yoktu bilmiyorum yarın doktoruma kontrolüm var bakalım o ne dicek
0 oy
tarafından
Sanci acilmayi gstirir canm aciklik falan varmiymis 
(14 puan) tarafından
Yoktu canım yarın kendi doktoruma kontrolüm var bakalım o ne dicek
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Canım benim 38+2de doğumum oldu .sezeryan di daha günüm vardi. Bayram dan sonra bebeğimin hareketi azalmıştı. Bi tarafa toplandı. Bende korktum akşam eşiml acile gittik bi muayene olayım icim rahat etsin diye. Doktor alttan baktı. Açılma var bebek başıyla zorluyor hemen yatis dedi sok oldum. Nst istedi sancim cıktı ama ben hiç hissetmiyordum. Ikinci kez nst ye bağladılar ondan sonra hemen doğuma aldılar sancim çokmus ben en son çok az hissettim. Sonra ameliyata girdim. Bazılarının ağrı eşiği yuksek oluyor seninde öyle büyük ihtimal canım.
(14 puan) tarafından
Sanırım öyle canım ama sancım olupta açıklığımda olduktan sonra normal istiyorum ama artık hayırlısı neyse o olsun inşallah
(7,483 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin canım. InşaAllah istediğin gibi olur.  Ama bizim için hayırlısını Rabbim bilir. Insanın elinde bise yok inan. Senin ve bebeğinin sağlığı için en hayırlısı hangisi ise o olsun.
(14 puan) tarafından
Aynen öyle canım sağlıkla gelsin de nasıl gelirse gelsin bundan sonra :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 248 göst.
3 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 259 göst.
18 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 321 göst.
2 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cano6can (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 247 göst.