0 oy
567 göst.
Diğer kategorisinde (894 puan) tarafından
Salıncak ve kaydırağı seviyor eve alsam set şeklinde olan kullanır mı acaba 1 2 binmede hevesi kaçar mı kullananlar nasıl memnun musunuz. Aklımda trambolinde var ama dah 19 aylık o şu an çok ilgisini çekmez gibi

17 Cevaplar

0 oy
(591 puan) tarafından
Valla kardesımın salıncagıda var kaydıragıda 1 - 2 bindi sonra hevesi gectı ama eve bırı gelsin oynasın onlarla hemne oynayası gelıyo onunda 
(894 puan) tarafından
Hımm tamam canım sağol zaten bu oyuncaklar kalabalıkla güzel çocuklar ne yapsın tek başına hiçbişey keyifli olmuyor
(591 puan) tarafından
Oyle valla canım
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Bizde var salıncak bı tanıdık verdi sağolsun. İki sallandı hevesi bitti. Yani boşa o kadar parayı vermek. Hem yer zaptediyor
(894 puan) tarafından
Evet benim de o yuzden kafam karışık
0 oy
(14,576 puan) tarafından
Kaydırak var bende,boşu boşuna almisiz
(894 puan) tarafından
Hımm tamam canım sağol
0 oy
(774 puan) tarafından
Svava salıncak var bizde de 
tarafından
Ayy karar veririm insAllahda alirim
(894 puan) tarafından
Bak çok mantıklı hem de uzun ömürlü sıvava markada kenarı yüksek var mıydı bir araştırayım ben
tarafından
Var var havuz gibi olan var
(894 puan) tarafından
Seydaa sepetli sıvava diye geçiyor sanırım yenilerde mi aldın
(774 puan) tarafından
3 ay falan. Oldu ben alalı kenarı fileli olan da var ama benim file değil
0 oy
(9,652 puan) tarafından
Kaydırak sanmam kullanissiz ama salincgimiz var.hem gunesligi var dışarı alabilirim hem mama tablasi var önünde kullanisli
(894 puan) tarafından
19 aylık benimki sıvava mantıklı geldi Bi bakucam
0 oy
(608 puan) tarafından
Görümcem 5 yaşında kaynanam almış kaydırak salıncak hiç oynadığını görmedim hevesleri geçiyor hemen 2.3 binmeden sonra 
(894 puan) tarafından
5 yaş çok geç artık sosyalleşme zamanı tek başına ilgisini çekmiyordur
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Salıncak ta arada sallanıyor ama kaydırak istiyorum 
(894 puan) tarafından
Arkadaşlar sağolsun şuna karar verdim salıncak sıvava alıcam uzun ömürlü hem kaydırak ayrı alıcam hem maliyeti düşürücem aklımda aktivite masası falan da vardı onu da alabilirim bu şekilde
(12,771 puan) tarafından
Aktivita masası için yaş geçmiş bence bende var pek oynamiyo birakiyo kaydırak gibi kayiyo sungerde tek tek aldım bende  salıncağı a101 den kaydırak dolap uyg bakıyorum hiç değilse oynamaz ise onca para vermem
(894 puan) tarafından
Kutulu aktivite masaları varya içinde her türlü çalışma yapıyorsun sıvı katı üzerini örtünce de normal masa gibi kullanıyorsun ben uzun ömürlü olur diye düşünüyorum
(12,771 puan) tarafından
Hiç görmedim kuzum onu ben normal almıştım
0 oy
(3,143 puan) tarafından

Ben kullanmadim ama kardeşim besigin içinden cikan tahtayı kaydırak yapmış koltuğa koyuyor kaydırak seklini aliyor zaten öyle kayıyor benim yeğenim :D

(894 puan) tarafından
Mantıklı :)))
0 oy
(176 puan) tarafından
Set olarak alma bazilari 500-600 u buluyo. 100 tlye kaydirak al 80 e felanda tavana takilan salincaktan al. Ara ara kaldir unutsun bir hafta sonra tekrar cikar ben tum oyuncaklarina onu yapiyorum hevesle oynuyo.
(894 puan) tarafından
Çok mantıklı canım çok sağol iyiki sizlere danışmışım
0 oy
(4,357 puan) tarafından
Svava salincak al derim. Baya kullanışlı  oluyor. 4 yıldır  kullanıyorum. 
(894 puan) tarafından
Salıncak sıvava düşünmeye başladım ben de kaydırak Bi bakıcam  alçak bişey alırım 13mm lik büyük bir singer li halımız var kaydırağı onun üstüne koyarım düşse bile çok sıkıntı olmaz inşallah
0 oy
tarafından
Ablam kullandı. Gayet memnundu. Ve yeğenim de öyle sıkılmadı yani 1.5 sene oldu hala kurulu duruyor
(894 puan) tarafından
Hımm ben de yorumları okuyunca ayrı ayrı almaya karar verdim
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Bende elektrikli salincak var hem müzili hem titreşimli istedigin yöndede sallaniyo sallanım hizi da var

Ama tabii 6.aya kadar kullaniliyo
(894 puan) tarafından
Biliyorum evet onu
0 oy
(349 puan) tarafından
Top havuzu var kaydıraklı hiç bıkmadan biniyor 
(894 puan) tarafından
Bak biz de de havuz vardı içine toplarını koyarım ona iniş yapar :))
tarafından
Nerden aldınız cnm bende düşünüyorum
(349 puan) tarafından
Şok Tan aldım ikisi takım 140 TL di toplari çok dağıtıyor ama kaç aydır devamlı oynuyor hiç kaldırıyorum canı sıkıldıkça gidip kayıyor oynuyor baya iyi oldu
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Tavana asılan salıncakta vardı. Kaydırak da vardı. İlk aldığımzla hevesle bindi. Sonra geçti hevesi yüzüne bakmadi
(894 puan) tarafından
Hımm tamam canım sağol
0 oy
(113 puan) tarafından
Canım benim oğlumun kaydırağı salıncağı var ama salıncağı sevmiyor çünkü hiç sallanmadı falan uyurken falan da ama kaydırağı çok seviyor kullanıyor zaten dönem dönem oyuncaklarının arasından seçip oynuyorlar öyle hergün hepsiyle oynamıyor lar zaten 
(894 puan) tarafından
Benimki ikisini de sever gibi ama evet uzun süre oynamayabilir
0 oy
tarafından
Biz salıncak kurduk neredeyse 1 senedir biniyor hiç bıkmadı
(894 puan) tarafından
Sanırım ben de ayrı ayrı alıcam
0 oy
tarafından
İkiside var hiççç kullanmıyor bıktı 
(894 puan) tarafından
Benimki de muhtemelen ara ara kullanıp ara ara bırakır

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 178 göst.
0 oy
22 cevap 850 göst.
7 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,418 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 483 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,678 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 837 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,196 puan) tarafından soruldu

411,907 soru

12,399,953 cevap

44,388 kullanıcı

Kategoriler

...