0 oy
326 göst.
Diğer kategorisinde (176 puan) tarafından
Önerir misiniz kullanmalı miyim sizce? Balik yeme duzenimiz yok cunku malesef. Kullanıyorsaniz kullandiginiz markayi ve eczane fiyatini yazar misiniz

9 Cevaplar

0 oy
(141 puan) tarafından
Canım. Ben Dr tavsiyesiyle aldım youplus balık yağı Abdi İbrahiin Dr çok övdü oğlumda severek iciyo tadı çok güzel 9 aylıkken başladık eczane fiyatı yaninda multivitaminle beraber 90 liraydı bitince tredyoldan netten almayı düşünüyoruz biraz daha uygun Çünkü araştır istersen biraz 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç aylık kullan derim ayına uygun biz yeni basladık ocean balık yağı kral şakir li portakal aromalı ecz cok pahalı 85 TL olan ürün trendyol dan 55 TL aldım kupon vardı hatta 25 TL vermiştim tavsiye ederim markayı 
(970 puan) tarafından
Canım ben altta foto attım ondan mı kullanıyorsunuz sizde
(176 puan) tarafından
Sahte olur diye korkuyorum ya internette ucuz evet ama.. 18 aylik
0 oy
tarafından
Bende NBL kullanıyor Nobel ödüllü memnunum iştah da açtı bizde fiyatını da tam hatirlamiyorum 50 60 TL falan sanirim
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Ocean portakallı olana başladım 
tarafından
Sevdimi faydası varmı sizde benimki severek içiyor kuzummmm
0 oy
(970 puan) tarafından

Kızım zayıf olduğu için önerdi doktor 

image

(865 puan) tarafından
Evet dişten sanırım
tarafından
Bundan tavsiye ediyorum ben de
(970 puan) tarafından
Kullandın mi canım ben kullanıyorum kizima inslaalh faydası olur
tarafından
Bu markanın d vitaminini kullandım canım kızıma da kendime de. Yakın zamanda balık yağını da alıcam inşaAllah
(970 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından

image

benimki bundan 
tarafından
Portakallı mı canım benimki karsıdan acıyor ağzını onu bilmiyorum canım
tarafından
Canım oyunla yedir sen film acıp fln ben video acıyorum yemezse yediği an kapatıyorum yada önüne oynucak biley koyuyorum bende oynuyorum ağzına tıkıyorum o ara bence boşver onu dediğimi al derim
(970 puan) tarafından
Evet portakallı ve ballı içeriği benziyor galiba canım benimkide balık yağı diye geçiyor düzenli mi vermek lazım bide ben 20gundur kullnsmiyorum kilo almaya ne zaman başlar
tarafından
Aaa düzenli vereceksin tabiki etkisi opmazki öyle yok ballı olmucak benimkine iyi bak ondan alın kızlar ballıyı sevmiolaemış cocuklar ambalaj benziyor karıştıran çok yani
(970 puan) tarafından
Ama kızım çok severek içiyor
Canım yanlış yazmışım 20 gündür kullanıyorum ama üç dört gündür ara verdim bı etki göremedim ne kadar süre sonra etki olur senin dediğinden alicam ama bunu bitirmek istiyorum yarım bırakmak istemiyorum
0 oy
tarafından
Ben kızıma möllers furutti aldım meyveli hiç balık kokusu yok çok güzel 170 liraya aldım 5 gün önce. Bizede doktor tavsiye etti
0 oy
(63 puan) tarafından
Kullanmalısın benim kızım da bi türlü balığı sevemedi doktor easyfishoil önerdi hiç balık kokusu olmadığı için de severek kullanıyo içeriği de güzel tavsiye ederim.
0 oy
tarafından
İştah açsın diye mi kullanıyorsunuz 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 27 göst.
10 Ocak 2024 Aile kategorisinde Hasretis61 (832 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 488 göst.
6 Nisan 2019 Diğer kategorisinde Yağmurina☁️ (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 56 göst.
0 oy
3 cevap 125 göst.
24 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,184 puan) tarafından soruldu

404,048 soru

12,104,025 cevap

36,422 kullanıcı

...