0 oy
1,416 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,127 puan) tarafından

image

kizlar eşimle bir kaç gün önceden söylemiştim dayanamadigimi bunaldgmi kaynanam için de normal olarak da kendisine dedim dolmuşla göndermedi iki üç gün konuşmadık bende abime söyledim geldi aldı yanına da uğradık hatta kendisi de lafı çevirdi biz gelirdik felan diye neyse üç gündür annemlerdeyim gorumcemler durmadan arıyor mesaj atıyor görüntülü bile aradı ki nerdesin diye takip ettiler resmen eşime de geldiğimden beri herşeyi yazdım nerde kimle olduğumu hep bugün de mesaj attım üç gundur burdayım arayıp sormadan kiymetim bu kadar demek dedim almaya gelmezsen gelmem felan da dedim gündüz yazdım ve bunu yazmış bana insAllah daha kötüye gitmez

18 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Ailemin yanına gidiyim aramız iyi olsun diye mi düşünüyorsunuz inanın araya dahada soğukluk giriyor ben büyük konuşmak istemiyorum ama ne olursa olsun gitmem ailemin yanına 
(51,976 puan) tarafından
kendileri bir evin icinde her gun anneyle bic bic yasarken kadinlara hasrwt cektiriyolar gitmesi iyi olmus ailesini gormesi ama esi ve ailesi cins insanlar doğru etki gostermemis
(6,198 puan) tarafından
Valla çok iyi yapıp gitmiş eş farklı falan değil eşi yarın kıçına tekmeyi basınca gene annesine gidecek.Onu bu yasa annesi getirmiş,eşi degil
tarafından
Evleniyoruz diye ailemizi atıyor muyuz? Düşüncen çok değişik geldi bana. Evlendim aileme gitmesem de olur diye bir şey yok. Aile bu aile evlenene kadar bakıp büyüten kişiler sokaktan geçen yabancılar değil
tarafından
Ben ailesine gitmesin demedim sadece sorunlarını kendi aralarında halletmelerini söyledim uzak kaldıkça soğukluk giriyor mesele daha da büyür
(2,127 puan) tarafından
Canm hepiniz haklısınız hayırlısı olsun hakkımızda
-Reklam-
+2 oy
(1,908 puan) tarafından
Sana bunları yazan adamin seni almicagindanmi korkuyosun kusura bakma ama galiba yaşın küçük daha bazı şeyleri idrak edemiyosun canm bu adam seni istemiyo ayricA kendin gidersende başına kakcak herseferinden
(2,127 puan) tarafından
Kız severek evlendik bir buçuk yıl sevgililik yaşadık ama neden böyle oldu anlamadim
(1,908 puan) tarafından
Erkekleri anlayamazsın onlar duygusuz canim bugün severler ölür biterler onun olduğunu anladıkları zaman herşey eskisi gibi olmuyo tabi
(2,127 puan) tarafından
Evet canm haklısın ama ins biseye cesaret ettim geldim pişman olmam
(1,908 puan) tarafından
Neden pişman olacaksın ailenin yanımdasın ve sen yanlış bişey yapmadın karı gibi naz yapan küsen eşin ayrıca gelmicem seni almaya dediği zaman sakın alttan alma almazsan alma beni istemeyeni bende istemiyorum bitti de bak nasil tutusuyo
(2,127 puan) tarafından
Bakim yazmicam üstüne dusmicem
+1 oy
(1,241 puan) tarafından
Eski postlarına baktım kuzum. Resmen kendin hatayi sorunu davet etmişsin. Eşine danışmadan abin gelmiş sizi almış çok ayıp etmişsin. Ne yaşanırsa yaşansın. Böyle durumlarda bağlar daha kopar. Konuşman lazımdı biraz daha sabretmen. Belki geçerli sebeplerin vardı ama yanlış hamle olmuş kusura bakma
(2,127 puan) tarafından
Sağol canm
+1 oy
(1,939 puan) tarafından
Bence binsorun oldugu zaman oncelik aileye gitmek olmamalı en azindan düşüncem o yönde.  Esimle bende çok çok büyük sorunlar yaşadım konuşmadığımız günler oldu ve ailem 5 dk uzağımda kaynanam da karşı binada oturuyir  4 yıllık evliyim ama ne annem ne de kaynanam hiçbir kavgamı bilmiyorlar bizim kavgamız evin içinde kalır yanj kavga ettik ertesi gün ailelerden biri geldi diyelim hic biseynyokmus gibi davranırız onlar gidince yine konuşmayız benve hic bir olayı aileler bilmemeli sonra daha fazla buyuyor
(2,127 puan) tarafından
Kız yok ben hiç ağzımı acip bişey demedim kaynanamla bir oturuyorum konuşmasak bile içeri geçince iyi oluyorum o zaten telefonla oynar bu yani ben yetistirecek olsam oo
(1,939 puan) tarafından
Hee o zaman ayri illa ki öğrenirler
(2,127 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(1,006 puan) tarafından
E napcaksin bu durumda peki
(2,127 puan) tarafından
Bilmiyorum canm beklicem bir gün daha valla gitmezsen babam zorla götürür
0 oy
tarafından
Sana tavsiyem asla cevap verme. Bekle sessiz kal eşin cevap vermeyince merak eder elbet., 
(2,127 puan) tarafından
Ah canm insAllah bakim
0 oy
(453 puan) tarafından
Bak cnm ben sana ögunde dedimki eşini okdr sıkma üstüne gitme sonunda gittin yani bide nerde oldugnu herşeyi soyliyosun madem gidiyosun bide almasını mi bekliyorsn bi yola girdinmi geri dönme ozmn seni hamile halinle üzmek istemiyorum ama ALLAH HEPİMZN YARDIMCISI OLSUN herkesin derdi sıkıntısı başka
(2,127 puan) tarafından
Haklısın canm ne desen ama anlayış yok kaynanayla bir herşeye her dediğime karisiyor eşim beni savunmuyor alıp bir yere oldu bitti götürmez onu da geçtim iki dk konuşmaz bile
(453 puan) tarafından
Nedicgmi bilmiyorum inannki Allah yardımcın olsjn
(2,127 puan) tarafından
Amiin sağol kız
0 oy
(13,402 puan) tarafından
Sorun şu ki eşinizle siz muhatap oluyorsunuz huyunu siz bilirsiniz burada bizler olaya yorum yapıp ben olsam şöyle yapardım ile yaklaşıyoruz. Demem o ki gaza gelmeyin. 
(2,127 puan) tarafından
Pekii
0 oy
tarafından
Allah hayırlı kapılar açsın size cnm 
(2,127 puan) tarafından
Amin canm sağol
0 oy
(3,004 puan) tarafından

Ne yaşanırsa yaşansın aldatma dışında herşey halollur birine anlatınca eşinle barıştığın zaman kötü hissediyorsun hele ki aileye hiç anlatilmamali siz iyi olursunuz onların aklı kalır hep kötüsünüz sanırlar.. bazen bende çok doluyorum arkadaşıma anlattığım oluyor ama ailemin yanına gitmeyi hiç düşünmedim .. biri gidecekse de o gitsin:D

(2,127 puan) tarafından
Ah canm ah bende annemde üzülür diye anlatmamaya çalışırdım da böyle bişeye cesaret ettim ins pişman olmam
0 oy
(313 puan) tarafından
Canım biraz msj atma hiç arama bı gün boyunca yap bakalım ne olacak sonra bildiğini yap
(2,127 puan) tarafından
Demi zaten diyecegini dedi bakim yarın gün boyu akşam yazmiyin aramiyim de şimdi yasak var ya bir yere de gidemicgmi biliyor kendi evde ailesiyle zaman da geçiyor ama hafta içi de idare etsin bakim
(313 puan) tarafından
Yazma valla kuzum o hava arıyordur şimdi ailesine bak gitti msj üstüne msj diyordur haber et noldu diye
(2,127 puan) tarafından
Bakalım hayırlısı
0 oy
(4,461 puan) tarafından
Valla canım eşin umursamış ki böyle bir msj atmış aslında senin ne tepki vereceğini öğrenmek için yazmış gibi burda öyle postlar görüyoruz ki eşleri engelleyip günlerce arayıp sormayan ne sorunun varsa eşinle hallet canım hemen bırakıp gitme
(2,127 puan) tarafından
Hayırlısı kız
0 oy
tarafından
Bir yerleri kalkmis heralde canm.iyi sismis bence
(2,127 puan) tarafından
Bencede kız rahatlama gelmiş biliyor gelir diye zaten gitmez diyordu konuşur susar diyordu baktı geldim
0 oy
(51,976 puan) tarafından
kötüye gitmezi kalmamis gitmis zaten kesin dolduruyolar esinde çocuk kadar akil yok 
(2,127 puan) tarafından
Aynen canm şimdi ne diyorlardır Allah bilir
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Bence sabah git güzelce yemegini hazırla özür dile hiçbişey olmamis gibi davran yoksa daha kötü olur kuyrugunu dik tutma çünkü haksızsın 
(2,127 puan) tarafından
Sabah nerde gidecem bu yasakta ayrı evde olsak neyse uyuyordr der gider yaparım ama kaynanamla biriz
0 oy
tarafından
Anaaaaa aynı benim durumumu yaşıyorsun, kız senle biz ikiz gibiyiz benimmkide annemde kaldığı için böyle yapıyor
(2,127 puan) tarafından
Hadi ya Allah yardımcımız olsun desene
0 oy
(6,198 puan) tarafından
İnşallah mi?Gorumcelerin kim ki rapor veriyosun
(2,127 puan) tarafından
Kız düşmedi yakamdan
0 oy
tarafından

Banada bunları yazdı

image

tarafından
Cnm bunu isteyen fotoğrafı kaldırır bence eşin seni yıldırmak için böyle davranıyor
(2,127 puan) tarafından
Of öyle herşey bitti diyince bitiyor ya

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,033 göst.
4 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,058 göst.
9 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (942 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 398 göst.
8 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,269 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 376 göst.
30 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu

411,773 soru

12,395,841 cevap

44,152 kullanıcı

Kategoriler

...