0 oy
182 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (682 puan) tarafından
Dünyaya yeni bir bebek getirmek hem heyecan verici hemde nasıl olacak endişesi veren bir duygu üstelik önceki çocuğunuz özel durumu varsa (otizm) ikiz gebelik yaşıyorsanız kaygılar ikiye katlanıyor. Gebelik den önce prozac 20mg kullanyrdm. Günde 1 kez doktor devam edeblrsn istersen demişti ama yk demiştim şuan 26. Haftadaym ve kendimi hiç ii hissetmiyorum. Duygularım karmakarışık dilimden dua eksik etmyrm sürekli telefondan açıp dinliyorum ama içimdeki sinir üzüntü geçmio. Kendimi kontrol edebiliyorum ama bebekler olduktan snra edemezsem die korkuyorum sizce ne yapmayalım. Lütfen eleştirmeden yorum yapın. Hayat sadece burda yazıldığı kadar değil 

4 Cevaplar

0 oy
(5,404 puan) tarafından
Normal bence ben de 25 haftaligim kendi kendme  dünyanın halini düşünüp bebeğimi bu dünyaya nasıl getircem diye ağlıyorum. Tabi özel çocuk olması ikiz bebwk sorumluluğu daha çok ama mükafatı da çok öyle düşün o özel çocuğuna baktıkça mukafatlanacaksin ki inşallah 2 tane sağlıklı bebeğin olacak hadi bakalım mutlu ol biraz bak yine yazarken ağladım =) 
(682 puan) tarafından
Mutlaka Allahn verdiğine şükrümüz sonsuz mükafatının fazla olacağı da şüphesiz zaten şu inancımız ve ümidimiz olmasa hayat yaşanır mı ama işte insanın nefis taşıyoruz kafa başka yere kayabilio zaman zaman dua edelim birbirimize. Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canm haftalarmz hemen hemen aynıyms
(5,404 puan) tarafından
Evet ⚘❤ baya yakınız bol bol dua edeceğim sana sen güçlü olmasan zaten sana verilmezdi bunlar Allah kimseye tasiyamayacagindan fazla yük  vermezmiş.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım bunda eleştirilecek bir durum yok.hepimizvayni kaygıları yaşıyoruz. 
0 oy
tarafından
Eleştirilecek bı durum yok zaten Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah
0 oy
tarafından
Rabbim sağ salim kucağına alımayi nasip etsin inşallah cnm ❤️

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 139 göst.
0 oy
3 cevap 114 göst.
0 oy
4 cevap 169 göst.
19 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy