0 oy
355 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (116 puan) tarafından
Kızım 5 aylık, saçlarım çok dökülüyor ama boyatmak istiyorum randevu bile aldım boyatırsam daha kötü olur mu? 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Saçlarına  önce keratin falan uygula boyartrsan belki saçın yanacak ozaman daha kötü olur
(116 puan) tarafından
Keratini yapmam ya saçlarımı kıvırcık kullanıyorum açıcı kullanmayacağım düz boya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha erken bence kuzum çok dökülüyorsa ertele biraz
(116 puan) tarafından
Ama çok sıkıldım:(
0 oy
tarafından
Saç rengin ne ten rengin ne hangı renk yapacan ona göre yorum yapalım cnm 
(116 puan) tarafından
Ten rengim açık buğday, saç rengim kestane, kumrala boyatacağım açıcı kullanılmayacak saçlarımda boya da yok
tarafından
Güzel olur
Balyaj rofledw güzel gider sana cnm
(116 puan) tarafından
Teşekkür ederim :))
0 oy
(669 puan) tarafından
Ben evde boyadım canım dha dogrusu anneme boyattım  kızım 8 aylık oldu zmnala azaliyo dökülmesi 
(116 puan) tarafından
İlk sefer kuaför de boyatacağım sonra kendim uygulayacağım evde :)
0 oy
(3,564 puan) tarafından
Açtırma yapmayacakmışsın zaten. Benimde çok dökülüyordu uzundu bide. Kestirdim öyle boyadım şuan çok memnunum minimum seviyede dökülüyor canım:) biraz kestirip boyat istersen. Ve vitamin eksikliğinden çok dökülüyor. D vitamini özelikle benim çok düşük. 
(116 puan) tarafından
Benim saçlarım pek uzun değil, evet ama uçlardan aldırabilirim teşekkür ederim :) . Doğumdan sonra değerlerime baktırmadım dökülme devam ederse dermatoloğa giderim ben de
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Canim bebise8de zararıymış benim doktorum izin vermiyor boyamama bende çok sıkıldım ama bekleyecem 7 aylık olduk biz 
(116 puan) tarafından
Ama çok boyatan var ya herkes farklı bir şey diyor. Ben bebek 40 günlükken boyatacaktım ancak tutabildim kendimi:D  insan değişiklik istiyor ya
0 oy
(421 puan) tarafından
Benim de dökülüyodu sağlık ocağındali hemşireye dedim bana demir ilacı ve d vitamimi verdi sanrım demirden kullandım bayağı azalfı azalfı boyatsan daha beter olcağını sanmıyorum aynı olur
(116 puan) tarafından
Bir sonraki aşı ya gittiğimde ben de isteyeceğim ya
0 oy
(1,826 puan) tarafından
Kestaneden kumrala acmadan imkansız canım benm sacım koyu kumral oldugu halde ıatedgmı alamadım ve cokk iyi bı kuaför olması lazm yoksa ton esıtsızlıgı ve yesıllenme oluyor 
(116 puan) tarafından
Canım çok koyu değil saçlarım ya renk hakkında bilgim yok öyle diye düşündüm iki kuaföre sordum ben
0 oy
(352 puan) tarafından
Emziriyorsaniz boyatmayin derim.Dinleyin lütfen: 
(116 puan) tarafından
Teşekkür ederim dinleyeceğim akşama
0 oy
tarafından
Olur canım duzenlı keratın bakımı yaptır once sokra canlanınca boyat
(116 puan) tarafından
Keratin bakımı yaptıramam canım ya kıvırcıklığı bozuluyor
tarafından
O sekılde cok yıpranır ama canım
(116 puan) tarafından
Bir boyatalım da önce hayırlısıyla:)
0 oy
(490 puan) tarafından
Benimde dokuluyordu  bir iki aya duzene girer saclarin az sabret canim hatta sac diplerim agriyordu gecti hepsi
(116 puan) tarafından
Sağol canım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 54 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 229 göst.
28 Ocak 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Sirinalperen (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 302 göst.
0 oy
7 cevap 370 göst.
13 Aralık 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Yusuf Eymenin annesi (148 puan) tarafından soruldu

411,916 soru

12,400,183 cevap

44,397 kullanıcı

Kategoriler

...