0 oy
968 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Oglumunda sevip yiyebilecegi mercimek ezo yayla ve şehriye dışında başka çorba önerin bana kizlar çok zor olmasin:D

23 Cevaplar

0 oy
(12,563 puan) tarafından
Tavuk suyu çorbası yap
tarafından
Ay cozulmeden olurmu
(12,563 puan) tarafından
Olur ben hep öyle yapıyorum :)
tarafından
Tamam canım bir duusneyim aklımda bir köşede dursun;)
(12,563 puan) tarafından
:)))) :)
tarafından
Domates corbasi
Mantar corbasi
Toros corbasi
Arabasi corbasi
Sehriyeli yogurt corbasi
Kavrulmus un ile pirinc corbasi blaaa bla blaaa
-Reklam-
0 oy
(45,023 puan) tarafından

Tarhana :D.          

tarafından
Yok ki ;)
(45,023 puan) tarafından
Kizz ben sulu köfte yapiyom hem suyunu hem koftelrinide yiyo
tarafından
Patatesli mi oluyor o kiyma buzlukta şimdi çözülmesi uzun sürer
(45,023 puan) tarafından
Ben bişey koymusyorum sirf köfte oluyo o patatesli felan yemek gibi oluyo bu corba
tarafından
Hım öyle hiç denemedim bak
0 oy
tarafından

Arap aşı analı kızlı düğün çorbası:D zor olmasın dedin 

tarafından
Tatlarını bile bilmem☺
tarafından
Kız Allah seni manyak;)
tarafından
En kolay çorba mercimek mercimekden şaşma☺
tarafından
Kız her gün aynı çorba çekilmiyor ya
tarafından
Ben hergün çorba yapmıyorum bizde yenmiyor
0 oy
tarafından
Sütlü karnabahar corbası canım
tarafından
Hiç yapmadım nasıl oluyor güzel mi birde gaz yapar ki canım cok gaz yapar diye duymustum
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Patates havuçlu sebze çorbası tavuk suyu ile yapıyorum ama ben. 
tarafından
Bende et suuyu var öyle de olur herhalde patates havuç disinda başka ne katiyorsun
(13,313 puan) tarafından
Et suyu da olur geçen gün onu koydum biz çok sebze yemiyoruz da ondan brokoli ve kabak da koyabilirsiniz kereviz minik minik
tarafından
Anladim canım denicem sağol
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Tavuk suyundan çorba yapabilirsin tarhanan varsa yapabilirsin arabaşı çorbası yapabilirsin acı koymadan tel şehriye çorbası yapabilirsin tavuk suyuyla normal suylada olur
(4,848 puan) tarafından
Kaynanamdayim dört aydır eltimde var birlikte yaşıyorlar ben pek karismiyorum işlerine geçici süreli burdayım ama kafiyi yicem artık
tarafından
Niye ordasin kız evine gitsen zor olur ya
(4,848 puan) tarafından
Evimiz Kocaeli'nde ben sinoptayim işler baya karışık eşim iş yerinden sıkıntı çıktığı için memlekete geldik aslında.birazda kendi.istedi eşime mal mülk hiç birşeyi vermiyorlar oda.tutturdu.banada.bakacaklar benimde.hakkimi.verecekler.diye onun için geldik evdeki kaynimla araları açık biraz ne olacak.bilmiuorum yakında kıyamet kopacak evdede
tarafından
Of dueum çok kötüymus vallaha ya kiz ihtiyacınız yoksa idare etseydiniz gitmeseydin keşke benim eşimin ailesi de hicbisey yapmadı bize akma ben gidip onlarla asla yaşamam Esin biraz onları zora sokmak istemiş ama ins hayırlısı olur ya hamilemisin sen
(4,848 puan) tarafından
Ben üç aylık gebeyken işten cikartilar paramı vermediler birde ev almıştık onun borcu ödeniyor hala eşimi zora soktu bende çalışmayınız.daha beter oldu gene.bi şekilde benim ailem.yardim etti eşimin.aileside.sadace evin ihtiyaçlarını aldı eşimin derdi burada.ufakta olsa iş kurmak biz evlenmeden ailesi konuşmaya geldi dedilerki yasinin kayığı var ruhsat 50 bin kayık 50 bin ediyor satılır ev alınır dediler evlendik eşim satilmasini istedi ev kredisini odeyemeiyorum satılsın bu sefer hemen ortakçı çıkardılar büyük abinde ortak diye şuan ikisi balığa gidiyor ve az para.veriyor ruhsatta esiminfe.hakki var kayık.curudu.gitti başka.kayigin üstüne ruhsat geçirildi hakkı olmasına.ragmen balıktan 10 bin TL kazanç yaptılarsa iki.haftada eşime sadece  bin TL veriyor ruhsat ortak madem.onu payını niye vermiyorsun dimi geri kalan 9 binde kaynimin cebine gidiyor eşimin derdi şuan bu hakkını almak cunki hep iki oğlana.bakildi eşimi.hep ayırdılar çok.uzun konuştum.ya dimi :) hamiyeyim 8 haftalik
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Kiyamli patates yemeği yap benimki bayılıyor ona
tarafından
Etli patates var kuzum birde kiyma buzlukta bizkmide seviyor onu
(3,549 puan) tarafından
Toyga corbasi da yapabilirsin canım oda hem doyurucu hem besleyici olur
tarafından
O nasıl oluyor kuzum sen yapıyorsun dimi
(3,549 puan) tarafından
Benim oğlum 13 aylık ben çok yapıyorum yiyor YouTube de tarif var canım yoğurtlu yarmalı nohutlu bir çorba
tarafından
Tamam canım akilimda sagol
0 oy
(6,849 puan) tarafından

Bal kabağı çorbası

Arabaşı corbasi
tarafından
Balkabagim yok da arabası nasıl yapılıyor sen yaptın mi
(6,849 puan) tarafından
Tavuğu haşla dit. Un u kavuruyorsun  ayrı tencerede . Tereyağ salçayı kavur tavuğun suyunu ekle az su ekle Sonra kavurdugun unu ekle karıştır cnm telle topak olmasın. Kaynamaya yakın tavukları at içine. Bunu acılı yapar içeriz ama sen bebise yapion acı atma.
tarafından
Bir arkadaş daha yazmış hoşuma gitti denicem bugün ins canim
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Azeri corba tarifi vereyim..

Sogani tereyaginda kovur sora havuc rendele biber dogra  bide istersen sarimsak az dogra hepsini kavur  pirinc ilave et bide tavuk bir parca at  yada cekili etin varsa yuvarlak kucuk kucuk bi kac kofte yap at bide az kaşigin ucunda salca vur suyunu ilave et..

Benim kizim cok sever
(6,679 puan) tarafından
Mende culfa geliniyim ama bakida yasayiram :))
Sende bakidasan?
tarafından
Yox ne Bakı Türkiye Türk ile evliyem men kendime hesret qerib ellerde :))
(6,679 puan) tarafından
Yoldasin turkdu?
tarafından
He aynen İstanbul'dayq
(6,679 puan) tarafından
He lap yaxsi
0 oy
(3,161 puan) tarafından
Boyun hasla canim.suyunu bile versen yeter.boyunu duudkluye koy icine 1 dis sarimsak bi sogan bi patates koy ilik gibi pissin.snra temiz bi tencereye suyunu suz. Etleri icine didikle biraz sehriye koy bi tane sarimsak rendele.patates yerse onalrida sec temiz tencerenin icine.kaynat sehriyeler pisene kadr.yerse icine azcik kimyon karabiber.sifa bu corba.
tarafından
Boyun mu
(3,161 puan) tarafından
Kuzu  gerdan da deniyor canm.
tarafından
Hiç olmadığım şey canım faydalı mi
(3,161 puan) tarafından
Faydali tabi ben usutunce grip okunca hep yaparim paça gibi.sifa
0 oy
(16,006 puan) tarafından
Köz Biber çorbası canım 
tarafından
Biberim yok malesef
(807 puan) tarafından
Köz biber çorbası nasıl yapılıyor ben alabilir miyim tarifi :) burda bir bu farklı geldi şuan da bana
(16,006 puan) tarafından
Canım 2 biberi ocakta közle az yağ ile tavaya al 2 kaşık un koy 1 büyük diş sarımsak iki çevir unun az kokusu gitsin maksat topak olur gibi olursa korkma suyu ile açılıyor. 5 bardak et ya da tavuk suyu ekle varsa yoksa normal su ekle çeyrek bulyon at karıştırarak kaynat bunları. 1 kaşık salçayı yarım su bardağı su ile aç çorba ya ekle blender den gecir. Ocağa al 1 çay bardağı süt ekle az tuz karabiber 1 taşım kaynasın. Çok leziz oluyor
(807 puan) tarafından
Ay canım çok sağol gerçekten çok güzel anlattığına göre, tarif için çok teşekkürler ☺️ not aldım ve hemen yapacam en kısa zamanda ❤️
(16,006 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ne demek ❤️
0 oy
(3,161 puan) tarafından
Pirinc corbasida sever bebekler genelde.tavuklu.sehri corbasinin aynisi tarif.sadece pirincle yapiyosun.
tarafından
Tamam kuzum pilav var ya yemekte onu yapmiyim şimdi ikiside birinc
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Köfte corbais cnm kıyman varsa
tarafından
Buzlukta canım o yüzden yapamam yinede sagol
0 oy
(2,765 puan) tarafından
Biber corbasi sogan corbasi patates cirbasi havuc corbasi domates corbasi tel sehriyeli tavuksulu corba bunuda simdi yapiyorum pismek uzere
tarafından
Tamam Canim aklımda olsun sagol
0 oy
(970 puan) tarafından
Pirinç köfteli yoğurt çorbası canım istersen tarif vereyim
tarafından
Kuzum yemekte pilav da olcak simsi ikisi pirinç iyi olmaz yinede sağol❤️
(970 puan) tarafından
Canım pirinci sadece kıymanın içine çok az ekleyip onları yuvarliyorsun

Afiyet olsun canım
tarafından
Hım sadece köfteye o zaman mantıklı canım sen tarifi ver aklımda bulunsun zahmet olmazsa;)
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Kereviz çorbası 

Tavuk sulu tarhana çorbası

Balkabağı çorbası 

Ispanak çorbası

Kıymalı tarhana çorbası 
tarafından
Hiçbiri de evde yok;D
(25,181 puan) tarafından
Havuç çorbası:)
tarafından
Evet havuç var bak ;D o nasıl oluyor tarif ver
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Kiymali sebzeli corba yapiyorum ilik suyu da atip cok seviyo..tereyag ve zeytinyağında tam  buğday  unu ve irmigi kavuruyorum azcik..sonra 1 dis sarimsak ve nane atip onu da kavuruyorum..sonra bi top kiyma atiyorum ve daha sonra patates ve havuc da atiyorum ilik suyu da tabi ki..mis gibi oluyo..
tarafından
Aklımda olsun canım sağol
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Yoğurt çorbası yap yarma ve mercimek pişir yap canım 

Şehriyeli tavuk çorbası yapabilirsin 

Pirinçli tavuk çorbası 

Brokoli çorbası

Balkabağı çorbası 

Bulambaç  çorbası yap kızım çok severdi bunu 

Patatesli kare mantı 

Enginar çorbası

Patatesli pırasa çorbası

Patatesli kabak çorbası

Aklıma bunlar geldi bunları yapardım kızıma 
tarafından
Aklimda olsun canım sagol
0 oy
tarafından
Brokoli sebze çorbası tavuk veya kemik suyundan çok vitaminli
tarafından
Brokoli var evde aslında ama güzel yaoabilir miy bilmiyorum sen nasıl yapıyorsun
tarafından
Şimdi brokoli patates havuç evde ne sebze varsa kafana göre yıka küçük bir tencereye koy haşla
Sonra soğanı küp küp doğrayın tencereye kavurun yağda az salça nane koya bilirsiniz haşlanmış sebzeyi robottan geçirin içine su veya et suyunu ekleyin tencereye çorba kıvamına getirin kaynatın tekrardan tuz vs ve sizde yiyeceksiniz limonda sıkılıyor yanına ben çok severim hem lezzetli hem vitaminli ve pratik afiyet olsun :)
tarafından
Yani malzemen ne varsa olur illa şu olsun diye bişey yok
tarafından
Kolaymış kız denicem ben sütlü denedim bunu da hoşuma gitmedi birde böyle deniyim çok sağol;)
tarafından
Sütlü denemedim ben hiç  rica ederim
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Soğan corbasi
tarafından
Tarif aliyim
(2,265 puan) tarafından
2 kaşık margarini erit (tereyağı daha iyi olur belki) 2 kaşık un koyup biraz kavur büyükse 1 küçükse 2 soğanı çok ince doğra ip kadar ince una at 2 kez karıştır canım 4 bardak da şu ekle. 1 bardak da su ve tavuk  bulyon eritip koyuyorum biraz tuz biraz karabiber

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 362 göst.
3 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 170 göst.
1 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 176 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.