Kayınvalidemle bir aydır kavgaliyiz.altli stlu oturuyoruz( kızımın ağzından öpme sakız ve telefon verme demiştim) ve gorumceme gözume bak TLF vermiyorsunuz demi dedim diye.esimin yanına geldi bunları söyledi ağladı ve evine indi.esimde peşinden gitmedi diye hepten kızdı.tabi eşimle arası oldu sonra.benim içinde demiş.daha ona annelik yapmam kaynanalik yaparım.mesela su ki 3 yıl önce biz kaçarak evlendik.ailemle hemen barıştık.esim ve ben gidip geliyoruz aileme.babam bu gelişimde dedi ailesinde gelsinki bizde gelelim.(onlar bunu hiç teklif etmedi bile)gidelim ailenle tanışalım vs.neyse annem babam her arıyor soruyor diyor ailesi nasıl iyilermi bende diyorum iyiler oysaki konuşmuyoruz.evime gelmesin dedi çünkü.hicbiesey umrumda değil her dediklerini yapınca iyiyiz.yaomayinca bizden kötüsü yok.konusmasa konuşmasın.ailem bu yaz bekliyordu onları.yazik günah aileme ne diyim buna çok üzülüyorum.bana kusler ya gitmezler.zaten işlerine gelir.ben oraya buraya giderken balkondan bakıyorlar kahkaha atıyorlar.esim diyor annem in umrunda değil konusmamaniz sen niye takıyorsun dedi.bende herkes kendine yakışanı yapar ben onu annem olarak görmüştüm yazikki o beni hiç kızı olarak görmedi dedim.ben ne yapayım ya.