0 oy
376 göst.
Diğer kategorisinde (1,467 puan) tarafından
Kışın üşümeyen varmı bnm gibi bn sobalı evde oturiyorum bu soğuk havalarda tşört ve ince pijamayla geziyorum bazen hırka alıyorum üzerime özellikle gece üzerime hiç bir şey atmıyorum bu aralar daha çok arttı sıcak basması sizde de aynı mı yoksa anormallik bnde mi var

7 Cevaplar

0 oy
(2,165 puan) tarafından
Vala tam tersi ben donuyorum suan petegin önünde uzanıyorm elim ve ayaklarim buz gibi bide altta üstte hep polarli okadar yani
(1,467 puan) tarafından
Ayy bnde niye böyle boğulacak gibiyim görümcem ateşin mi var diyo bnde hı ateşim var diyom keyfimden böyleyim sanki valla dayanamıyorum biree kalptende nefes darlıģı başladı daha 93 günümüz var yani 3 ayı var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kat kat giyiniyorum 
(1,467 puan) tarafından
Hadi cnm valla elimde olsa afedersin iç ćamaşırlarıyla kalıcam ama sonrasında acısı çıkar diyorlar ama napim yani uyuyamıuorum geceleri ayaklarımı soğum yerlere koyuyorum yastığımı çevirip duruyorum serin soğun olan tarafa kafamı koyuyorum
0 oy
tarafından

Bodrumdayim hani buralarin soğuğuna soğuk denmez bilirsin belki canim ama affedersin g.tum donuyor şu anda ama geceleri yataktada sıcak basıyor anlamadim bende :P

tarafından
Ilk gebeligim Rabbim izin verirse martda kucağıma alicam :) Sizin ?
(912 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kavuşun. Benim bir oğlum var 4 yaşında . İkinci oğluma 33+3 günlük hamileyim . Yakın büyük ihtimal hamilelik haftamız
tarafından
Maşallah Allah bağışlasın :) Sağ salim kavuşalım inşallah yavrularimiza . 30 haftalik hamileyim bende :)
(912 puan) tarafından
Amin inşallah:)Hayırlı doğum olsun inşallah sağlıkla kuvusalim :)
tarafından
Amin inşallah :)
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Ben donuyorum tayt giyiyorum üzerine polarli  eşofman  çorap patik  pandif =) üstüne de mont gibi hirkam var 
(1,467 puan) tarafından
Bnm de peluş taytlarım var giyiyordum cnm ama bu kaç gündür özellikle boğuluyorum düşünüyorum da bu hamileliğim yazın olsa ne yapardım diye
(5,397 puan) tarafından
Dikkat et canım hissetmezsin  soğuğu hasta olursun enfeksiyon falan olur corapsiz  terliksiz gezme
(1,467 puan) tarafından
Görümcemde söylüyor şimdi anlamazsın doğumdan sonra ćıkar senden acısı diye ama ne yapsam olmuyor geceleri çok denedim ama yatamıyorum kaç saat kıvranıyorum yatakta
0 oy
(1,621 puan) tarafından

Bende de aynı ya evde ki herkez üşüyor ben yaniyorum :D genellikle tişörtle duruyorum kombiyi düşükte calistiriyorum

(1,467 puan) tarafından
Ayy bu kadar sevineceğimi düşünemezdim bnden bi tane daha çıktı diye bnde öyleyim bahçeye bile incecik kazakla çıkıyorum görümcem hayret ediyor
0 oy
tarafından

Hamileliktendir galiba bende senin gibiyim eşim giyinip battaniyeyle oturyo bende tişortle :D  

(1,467 puan) tarafından
Anormal olan bn deģil mişim demek ki bnde mi tuhaflık var diye düşünmüştüm normalmiş demek
0 oy
tarafından

İlk gebelikte çok üşüdüm bunda yanıyorum resmen. Neş dakikada bir giyin soyun modundayım  :D

(1,467 puan) tarafından
Bnden çok varmış saģol cnm bnde anormallik bnde mi var diye düşündüm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 474 göst.
21 Aralık 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gmzpoyraz (1,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.
0 oy
19 cevap 766 göst.
13 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 480 göst.

Kategoriler

1,491,998 soru

24,379,342 cevap

348,605 kullanıcı

...