Kızlar hiç gecelik giymedim nasıl ne zaman giyiyorsunuz beni bilgilendirin seviyorum aslında alıyorum hep ama hiç 1 kere bile giymedim utandıgımdan azcık bilgilendirin
Ayy Allahım sana geliyorum böyle bir soruyu sorayim aklımın ucundan geçmezdi bu uygulama neler yaptırıyor
Yorumları okumaya geldim llliiiyyyyy
10 tane var bi tanesini bile giymedim))
Ay ben evde giysem bayılır da ben giyemiyorum usuyom çünkü ahahha
Ama yani bi işler karistircagim zmaan mutlaka giyerim utanıyorsam bile yatağın içine girer kapatırım kafama kadar ahahah;)
Yeni evliyken giymedim 1.5 yıllık evliyim kendim giymek istedim giyiyorum artık değişiklik olsun hep aynı sıkıcı oluyo
Eşine şöyle hazırlanıp gelcem ben uyuma de sen o ara hazırlanırsin güzel parfüm ler sık saç baş makyaj hiç utanmana gerek yok çünkü adam yüzüne bakmıyo
Yorunlari okumaya geldim
Ben bayılıyorum giymeye topuklumu giyerim kendi mi çok güzel hissediyorum
Valla ben arada giyiniyordum doğum etmeden önce dd şimdi 40'ım yeni geçti geçenlerde yeni gecelik aldım kendime daha giyemedim eşim de giyde gorim şu yeni geceliği diyor ama bebek durmuyor vakit olmuyor
Önceden fanfinfon yapacağımız zaman giyer yatağa girerdim Ama şimdi alışmışım gecelik olmadan uyuyamıyorum çok rahat oluyor
Kız valla ben utanıyorum ya çok var nişanlikyen çok aldım ama şimdi gel gör ki hiç birisini giyemiyorum
Aman giydiginle çıkardığın bir oluyor ztn boşver
Esim ne gerek var diyor bana naislsa cikcak hepsi hahahahah
1,488,509 soru
24,331,488 cevap
345,681 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın