Yenı hamileyim her eşim ise gittinde beni korkuttu
Baslayalım anlatmaya ilk gun uyuyorum uyandım sandım AA elim kolum oynamıyor aynaya bakıyorum hareket ediyorum ama ben oynamıyorum ama cıglık atıyorum ses yok neyse gozumu kapadım dua okumaya basladım gozumu actım uykudan uyandım gercektn ve hıc bısı yoktı neyse bı sonraki olan esımı yolladım uzandım tam dalcam gizler kapalı yorganım oynuyor ustumde bısı geziniyor aklım cıktı ama neyse bı actım gozunu hıc bısı yok tabi drek esımı aradım dedim geri don Bn ıyı degılım ogun ise gondermedım
Ucuncu gun Bn uyanmadan esim ise gidim demıs neyse kapı sesini duydum yeniden dalmak uzereyım esimin terlik sesi geliyor ıcerde neyse ses ıce yaklastı bende esim geldi sanıyorum deıdm ya ne cabuk geldı gozunu acamadım gelsin yatsın diye neyse ses bas ocuma kadr gldi gozumu bir actım kimse yok benden bir cıglık saniyeler sonra kapı acildi esim geldı banyoya giremedim baya bı sure esim kapıda bekledi hep acayip konusmalar duyuyordum suan muskam var cok sukur iyiyim gene olmaz ıns arada gece bebege kalkınca korkuyorm Ama okuyorum sureklı ıyı geliyor