0 oy
1,668 göst.
Diğer kategorisinde (9,992 puan) tarafından
Korkanlar okumasın ama lutfen :) gerçi bnde hem korkup hem zevkle okuyanlardanım :D var mı yaşadığınz şahit olduğunuz korku hikayeleri :D anlatın da  titreyip kendimize gelelim azck :D

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Görumcemde üç harfli varmış onu baya rahatsız etdiler senelerce bide erkekmiş çok korkunç ve. Üzücü  yeterli mi :(((
(9,992 puan) tarafından
Yeter de artar bile ://
(51,050 puan) tarafından
kurtuldu mu bari oyle olanlar.kurtulamiyo
tarafından
He kurtuldu ama tam anlamıyla değil çok kötü şeyler
Yaşadı çok korkunç rabbim kimseye göstermesin
(51,050 puan) tarafından
amin canim bizim komsuda vardı yasli teyze ne cekti
tarafından
Çok korkunç Allah'ım bizleri korusun
-Reklam-
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Yenı hamileyim her eşim ise gittinde beni korkuttu 

Baslayalım anlatmaya ilk gun uyuyorum uyandım sandım AA elim kolum oynamıyor aynaya bakıyorum hareket ediyorum ama ben oynamıyorum ama cıglık atıyorum ses yok neyse gozumu kapadım dua okumaya basladım gozumu actım uykudan uyandım gercektn ve hıc bısı yoktı neyse bı sonraki olan esımı yolladım uzandım tam dalcam gizler kapalı yorganım oynuyor ustumde bısı geziniyor aklım cıktı ama neyse bı actım gozunu hıc bısı yok tabi drek esımı aradım dedim geri don Bn ıyı degılım ogun ise gondermedım 

Ucuncu gun Bn uyanmadan esim ise gidim demıs neyse kapı sesini duydum yeniden dalmak uzereyım esimin terlik sesi geliyor ıcerde neyse ses ıce yaklastı bende esim geldi sanıyorum deıdm ya ne cabuk geldı gozunu acamadım gelsin yatsın diye neyse ses bas ocuma kadr gldi gozumu bir actım kimse yok benden bir cıglık saniyeler sonra kapı acildi esim geldı banyoya giremedim baya bı sure esim kapıda bekledi hep acayip konusmalar duyuyordum suan muskam var cok sukur iyiyim gene olmaz ıns arada gece bebege kalkınca korkuyorm Ama okuyorum sureklı ıyı geliyor 
(4,060 puan) tarafından
Daha cok sey yasadım ama artık korkmuyorum galiba geldı gibi gider moda girdim :)
(9,992 puan) tarafından
:D insan herşeye alışıyor desene
(4,060 puan) tarafından
Aynen oyle oluyor ama basta cok sorunlar yasadım psikolojik sorun yasadım onun yuzunden ılac kullandım hep bussuru hıc bırı etki etmedi en son hoca dendi allahıma bin sukur onun sayesinde iyiyim
(9,992 puan) tarafından
Allah bida gostermesin
(4,060 puan) tarafından
Amin canım amin
0 oy
(162 puan) tarafından

Ezan okunurken köpeklerin uluması kaçan cinleri görmelerinden dolayı imiş bende bunu öğrendikten sonra her ezan sırasında köpek ululmasindan bi korkar oldum :(

(9,992 puan) tarafından
Aynen ezan okinurken ulumayan kopek yok heralde
0 oy
(807 puan) tarafından

Peki madem , başıma gelen olayı anlatmak istedim. üniversite zamanında başıma gelirdi sık sık. Rüya görüyorum ama rüya gördüğümün farkındayım gördüğüm yerler çok harabe korku filmi çekilen yerler gibi diyeyim tabiri caizse, değişik korkunç bişey sürekli benim peşimde uyanmak istiyorum ama uyanamiyorum uyansam herşey bitecek de aslında, karanlığa saplanmış gibi gelemiyorum sonra kaçarken böyle tellerin olduğu yerlerden kaçıyorum canım acıyor epey her yerim çiziliyor kesiliyor. Ve beni arkadaşım uyandırdı bana bakarken yüzündeki şok ifadeyi hiç unutmam gerçekten de heryerim kesiklerle,çiziklerle doluydu uyandığımda, Arkadaşım çok korkmadı ama ben çok korkmuştum çünkü yalnız yaşıyordum bu tarz şeyleri yaşadığım için bende kalmasını istemiştim oda kaldı. Bu olayları sık yaşamaya başlayınca aynı eve çıkalım dedik çıktık ailelerimiz birbirini tanırdı zaten aile dostu gibi olduk artık. Benim annem evhamlıdır bide kafasına takar üzülür diye ona bişey demedik arkadaşımin ailesine anlattık benimle çok ilgilendiler sağolsunlar haklarını ödeyemem ve onların sayesinde atlattım diyebilirim... Ve psikolojik olarak çok yıpranmıştım uyumak istemiyordum... (İlk kez böyle bir ortamda anlattım):(

(9,992 puan) tarafından
Yaa kolay mı bunları yaşayp psikolojinn duzgun kalması :(( çok şukur atlatmssn
(807 puan) tarafından
Evet çok şükür canım... kimseye anlatmadım hiç bunu bir o zamanki sevgilim yani şuan ki eşim biliyor işte bide arkadaşım ve ailesi. Annem vücudumu birgün görür diye korkarak yaşadım bir süre de neyse ki hepsi geçti gitti şükür ☺️
(9,992 puan) tarafından
Allah bir daha yaşatmasn :/
(807 puan) tarafından
Aminnnn canım aminn çok sağol❤️
0 oy
(2,349 puan) tarafından
Anlatım kız kardeşim dört yaşında falan evdeki tuvalete gitmezdi hep dışardaki ne goderdi gece fişi gelmiş annede çıkarmış dışarı evimizin yanında yıkık çok eski bı ev vardı damlı kerpiç ev neyse çişini yaparken o evin kenarında bı adam görümusler ip uzun bı adammış yaşlı sakallı gözleri kirmiziymis anmam dur korktm eşim gitti yanımdan :) neyse anltm annem o anki korkuyla koşarak eve girmiş kapıyı kitlemiz kardesm dışarda kalmış değilim ama nasıl çığlık atıyor annem baygınlık geçirdi koştuk dışarı sefilim yere çökmüş yüzünü kapatmış ağlıyor aylarca gelemedi kendisine ve o evde geceleri bebek sesi gelirdi abim çok görürdü ise giderken gece fln ve damında halay çeken insanlar gördüklerini söylerlerdi mahalledikler ve şuan o ev hala duruyor bizim evle arası iki metre
(9,992 puan) tarafından
Ayyy altıma yapcam tobe yarabbim :D
(2,349 puan) tarafından
Kız daha çok var ablamda bı çocukla yaşlı adam gördü yanımıza gel demişler ama ben görmedim sadece zincir sesi bebek sesi gelirdi
(9,992 puan) tarafından
O sesler bile urkutucu ○_○
0 oy
(19,157 puan) tarafından
Sabah gelırım bu posta :) 
(9,992 puan) tarafından
Ya şimdi ya hiç diyormuşum :D
0 oy
tarafından

Hamile iken gerçek rüya karişik bişey gördüm şeytan yatak odamda geziyor du ben uyurken bazamin altını karşiltiyordu dikenli çıplak yüzü dikenli kırmızı bişeyi çok korkunçtu uyandığımda gözüm açıktı etrafımda nefesini hissettim :ninja: neyse bu kadar yeter bi kaç tane daha var anlatırken altıma sıçarim :D gafsafs

(9,992 puan) tarafından
Ben okurken zıcıyordum :D bide yatak odamda yatakta tek başımaym şuan :D
tarafından
Şaka yapiyonnn kız ayyy niye açiyon böyle postlar valla ben severim bi kitabim vardi gerçek korkunç hikayeleri anlatıyor du neler vardı neler hele o mezarlıktaki kzin hikayesi aklımdan çıkmıyor
(9,992 puan) tarafından
Postu açtığmda oturma odasndaydm ya tv fln açıktı :Dşmdi geldim yatak odasna. Eşim evde ama içerde oyun oynuyor. Şu tv de cıkan mezarlıkta ki kız mı yoksa :D
tarafından
Bu gömülü kızdan bahsediyor neyse boşver :)
(9,992 puan) tarafından
Ay tmm sustum hahah :D
0 oy
tarafından
Ben anlatsam kanınız donar valla o yüzden anlatmayım ben 
(9,992 puan) tarafından
Kız anlat ya boyle demeyin anlatın :D kanım çok cıvık donmaz bnm :D
0 oy
(279 puan) tarafından
Bir gece kaynanamlarda uyuyorduk esimle orada kaldık neyse işte gece ben tuvalete kalktım mutfağa gideyim bı su jceyim dedim ne göreyim kaynanam saç baş dağınık tövbe yarabbi altıma iseyecektim nerdeyse ödumu kopardı nasıl çığlık atmıştım 
tarafından
Buna güldüm nedense napiyormus kaynanam o saatte korku filmi gibi
(9,992 puan) tarafından
Haahahah :D
(279 puan) tarafından
Saçı kıvırcık bide açmış Allah'ım buzdolabına dadanmisti o saatte ne yemegiyse ışığıda açmamış hala o tipten korkuyorum
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Ben gördüm bir kaç kez anlatmayım ama ben çok izledim ondan sonra filmleri falan araştırma yaptım hoca bana çok uğraşma dedi bir çokta hoca tanıdığım vardı en son hoca öyle diyince araştırmayı bıraktım
(9,992 puan) tarafından
Nie anlatmıyprsunuz :)
(1,347 puan) tarafından
Korkmasın millet :D
(9,992 puan) tarafından
Gunduz korkmazlar anlat hafi :D
0 oy
(7,227 puan) tarafından

:Dbütün oyuncak  bebekleri caky bebek gibi sanıp korkardım küçükken :ninja: hiç oyuncağım olamadı. 

(9,992 puan) tarafından
:Djdjd

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,093 göst.
3 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 493 göst.
0 oy
11 cevap 699 göst.
31 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,234 soru