Ezan okunurken köpeklerin uluması kaçan cinleri görmelerinden dolayı imiş bende bunu öğrendikten sonra her ezan sırasında köpek ululmasindan bi korkar oldum
Peki madem , başıma gelen olayı anlatmak istedim. üniversite zamanında başıma gelirdi sık sık. Rüya görüyorum ama rüya gördüğümün farkındayım gördüğüm yerler çok harabe korku filmi çekilen yerler gibi diyeyim tabiri caizse, değişik korkunç bişey sürekli benim peşimde uyanmak istiyorum ama uyanamiyorum uyansam herşey bitecek de aslında, karanlığa saplanmış gibi gelemiyorum sonra kaçarken böyle tellerin olduğu yerlerden kaçıyorum canım acıyor epey her yerim çiziliyor kesiliyor. Ve beni arkadaşım uyandırdı bana bakarken yüzündeki şok ifadeyi hiç unutmam gerçekten de heryerim kesiklerle,çiziklerle doluydu uyandığımda, Arkadaşım çok korkmadı ama ben çok korkmuştum çünkü yalnız yaşıyordum bu tarz şeyleri yaşadığım için bende kalmasını istemiştim oda kaldı. Bu olayları sık yaşamaya başlayınca aynı eve çıkalım dedik çıktık ailelerimiz birbirini tanırdı zaten aile dostu gibi olduk artık. Benim annem evhamlıdır bide kafasına takar üzülür diye ona bişey demedik arkadaşımin ailesine anlattık benimle çok ilgilendiler sağolsunlar haklarını ödeyemem ve onların sayesinde atlattım diyebilirim... Ve psikolojik olarak çok yıpranmıştım uyumak istemiyordum... (İlk kez böyle bir ortamda anlattım)
Hamile iken gerçek rüya karişik bişey gördüm şeytan yatak odamda geziyor du ben uyurken bazamin altını karşiltiyordu dikenli çıplak yüzü dikenli kırmızı bişeyi çok korkunçtu uyandığımda gözüm açıktı etrafımda nefesini hissettim neyse bu kadar yeter bi kaç tane daha var anlatırken altıma sıçarim :D gafsafs
bütün oyuncak bebekleri caky bebek gibi sanıp korkardım küçükken hiç oyuncağım olamadı.
1,488,215 soru
24,327,099 cevap
345,535 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın