0 oy
695 göst.
Aile kategorisinde (2,458 puan) tarafından
1 haftalığına memleketten geldiler. Çok severim Allah için ikisinden de bi kötülük görmedim. Akşam meyve hazırladım eşimle kayınpederime bir tabak kaynanamla kendime bir tabak. Kaynanama ben soyayım dedim eşim zaten babasına soyuyordu. Portakal soydum dilimledim elma soyuyodum kayınpederim "Gelin hep kaynanana bakıyon ha" dedi güldü. Ben de "sana da bakarım baba" dedim ona da soydum dilimledim :) tek gelinim elimden geldiğince hizmet etmeye çalışıyorum onlardan da güzel sözler duyunca daha hevesle yapıyorum :)) kayınpederimin böyle demesi komiğime gitti açıkcası paylaşmak istedim :)) 

15 Cevaplar

+1 oy
(1,908 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ne güzel bir post yazdıkların çok hoşuma gitti saygı sevgi göster onlar yaşça büyük insanlar herzman sen kazanirsin  hasretiz burda böyle postlar görmeye bebeğini kayınvalidesi den kıskanan insanlar gördüm burda şok icinde okudum yazdıklarını hani diyolarya kayınvalidem şunu dedi kayinbabam bunu dedi diye bakalim sen ne dedin onlara demi insan önce kendine batirmali iğneyi neyse sen çok tatlısın gerçekten cok hoşuma gitti postun:))) rabbim bozmasin
(2,458 puan) tarafından
Amin canım sağolasın :) burda bikaç post gördüm bende kızım babaannesine anne diyor istemiyorum tarzı. O postlara da çom yazdım. Kızım 1 buçuk yaşında babaanneye dili dönmediği için anne dedirtiyorum. Desin de. Az emeği geçmedi üzerinde sağolsun. Sen de sağol canım ❤:)
(1,908 puan) tarafından
Düşüncen çok güzel canm rabbim gönlüne gorede vermiş iyilik karsiliklidir dediğin o postlara bende yazdım ama insanlar konuşma tarzlarından anlasiliyo zaten ya burda soruyo bizde fikrinizi söylüyoruz demi işlerine gelmeyince burda ellerinden gelse bizi yicekler yani kayinvalidesine ne yapmasin bu insanlar :))) bravo sana valla helal olsun rabbim daha iyi etsin
(2,458 puan) tarafından
Haklısin valla :) Amin canım cümlemizinkini inşallah :))
-Reklam-
0 oy
(907 puan) tarafından
Ne güzel canım Allah daim etsin 
(2,458 puan) tarafından
Amin canım inşallah :)
0 oy
(447 puan) tarafından
Allah daim etsin inşallah
(2,458 puan) tarafından
Amin canım sağolasın :)
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Aynen canm insan seviniyor valla birde gelmişler hoş gör zarar gormediysen ben birlik oturuyorum zarar gördüğüm için soğudum ama ayrı olsak elimden geleni yaparım da işte 
(2,458 puan) tarafından
1 buçuk sene ben de birlik oturdum ama sonrasında temelli yerleştiler memlekete. Şimdi görümcemin mahkemesi için geldiler, kayınpederim şahit olduğu için. Haftaya geri döncekler elimden geldiğince hizmet ediyorum onlar da memnun olsun kendi anne babamdan ayırmam :)
(2,126 puan) tarafından
İyi şükür canm enniyisi
0 oy
(845 puan) tarafından
Benim ki de der oyle ben de kaynanam sarılır öperim oyle deyince tabi bakcam derim tek gelinim Bende 
(2,458 puan) tarafından
Tek gelin olmak güzel onlar da ilgiye sevinince insan da seviniyor :)
(845 puan) tarafından
He valla ben çok kıskancım illa eltim olsa kıskanırdım iyi ki tek oğlan
(2,458 puan) tarafından
Galiba ben de :)))
0 oy
(279 puan) tarafından
Kayinbabami bende çok severim ne güzel senin adına sevindim hep daim olur inşallah 
(2,458 puan) tarafından
Amin canım inşallah :)
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Bende  tek gelinim insanın hoşuna gitmiyor değil ☺
(2,458 puan) tarafından
Onlar da hep tedirginler hani yapar mıyım yoksa bana yük mü olurlar gibisinden. Ben yaptıkça onlar memnun oluyor ben de seviniyorum :)
(8,080 puan) tarafından
Ne güzel canım rabbim ağzınizin tadını bozmasın ☺
(2,458 puan) tarafından
Amin canım cümlemizin ❤☺
0 oy
tarafından
Allah daim etsiin canmm(✯ᴗ✯)
(2,458 puan) tarafından
Amin canım sağolasın :)
0 oy
tarafından
Boyle postta gordum.cok şükür 
(2,458 puan) tarafından
Çok şükür :) bence dertlerimiz yanı sıra mutlu olduğumuz anları da paylaşmak güzel olur. Ama paylaşmadan bi tereddüt etmedim diyemem :)
0 oy
tarafından

Çok güzel       

<3

(2,458 puan) tarafından
Öyle canım sağolasın :) ❤
0 oy
(9,575 puan) tarafından
Kayınpeder kelimesi bile beni sinir etmeye yetiyo 
(2,458 puan) tarafından
Yaa deme
0 oy
tarafından
Tatlı atışmalar :) herkes böle olsa keşke 
0 oy
(2,078 puan) tarafından
Maşallah size canım, bizde böyleyiz büyüklere soyup veririz :) 
(2,458 puan) tarafından
Severler büyükler böyle ilgileri :) onların bize bir duası yeter :)
0 oy
tarafından
Bende tek gelinim kayananm beni zehirlemek istediği. Kayınbabam yok mu etrafinda senin gibi bir kız dedi. Aman kıymetlerini bil
(2,458 puan) tarafından
Şoklardayım zehirlemek nedir yaa
tarafından
Uuu bu daha hiç bişi :D
(2,458 puan) tarafından
Yaaa.. postlarında bahsettiysen bi ara bakcamm
tarafından
Yok hayır bahsetmedim pek. Gerek duymadım Allah'ından buldular
(2,458 puan) tarafından
Doğrudur canım :(
0 oy
(12,711 puan) tarafından
Bizde çok şakalaşırız arada verem ettiği de olur ama neyse Allah muhabbetinizi arttırsın 
(2,458 puan) tarafından
Amin canım cümlemizin inşallah :)

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 662 göst.
7 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Eslo (791 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 299 göst.
0 oy
4 cevap 221 göst.
23 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Elif. Zehra (254 puan) tarafından soruldu
0 oy