0 oy
420 göst.
Diğer kategorisinde (1,318 puan) tarafından
Gebeyim 

Sohbet ederken envayi çeşit , yok biri 6 aylık karnında oldu 

Biri yeni düşük yaptı 

Birinin kalbi durdu 

Diye diye anlatıyor içim ezildi çok üzüldüm böyle empati kurmadan konuşmalarına dayanamıyorum birtek ben mi empat insanıyım ya yoruldum 

8 Cevaplar

+1 oy
(5,910 puan) tarafından
Bnada hep oyle seyler soylerlerdi kaynanamlar gece uykumdan aglayarak uyaniodum hic dusunce denen birsey yok boylelerinde 
-Reklam-
+1 oy
(416 puan) tarafından
Ayni benim kaynana. Biri cocugunu yanında yatırmış elini suratına koymuş çocuk ölmüş. Yok biri oyun oynarken havaya atmış tutamamış ölmüş. Hep de bunlara denk geliyor. Tövbe yarabbim ya
0 oy
tarafından
Demek ki muhatap olunacak insan değilmiş. 
0 oy
(507 puan) tarafından
Benim de kayınvalidem öyle canım. Mesela bel ağrım var 23 haftaligim ooo bu ne ki ilerleyen aylarda gör, bebeğin hareket ettiğini hissettiğimde eşim söylemişti o daha hareket değildir yanlış hissetmiştir ilerde sağa sola vuracak, odasının mobilyasini aldı annem onlar geliyor erken daha bişey olursa onlar gözünüzün önünde kalır, testlerimi yaptırıyorum bişey çıkmıyor şükür işte şunun da çıkmamış ama sonra bişey farketmisler, süt içme birinde bebeğe şöyle yapmış, nar yeme çocuk düşer, bebek başlarda 1-2 gün önden gidiyordu komşunun kızının da öyle oldu çocuk da seker hastalığı çıktı, bazen sağlıklı ilerliyormus ama doğumda kordona dolanıp bebek ölüyomus yaa daha neler neler saysam bitmez bu saydiklarini bende biliyorum tabi ama düşünmüyorum Rabbime emanet ettim deyip olumlu düşünüyorum daha önce de düşük yaptım kürtaj olmuştum zaten ondan dolayı aklımda hep sorular var bide bununla uğraşmak öyle yoruyor ki dengesiz.
(237 puan) tarafından
Böyle demeleri saçma  hadi son  ay  aldın öldü ne alaka yaaa  hadi 3 yaşında öldüo zaman hiç alınmasın cidden sacmalıyorlar allah ömür vermediyse bidahakine olur esyakar ne var yani  iç daraltmaktan baska işe yaramıyorlar
(507 puan) tarafından
Aynen öyle canım daha neler var da artık aklıma bile gelmiyor valla. Göstermelik çok heyecanlı bekliyo gibi filan yapiyo ama ağzından olumlu bişey çıkmıyor. Ayrıntılı ultrasona girdim bana diyoki o 3 lü testtir daha onun zamanı değil sen yanlış anlamışsındır ayrıntılıda herşeyi çıkar birinin çocuğunun kalbinde bişey çıkmış birinin böbreğinde filan aldım raporu koydum önüne oku üstünü ne yaziyo cahil miyim ben yanlış anlicam dedim çenesini kapattı. Sağdan soldan duyduğuyla boş boş herşeyi o biliyor saniyo bide öğretmenim ben kürtaj olana kadar çalışıyordum şimdi evdeyim yani cahil bişey de değilim kendisi Tv'deki dizileri izlemekten başka hicbisey yapmaz ama orda gördükleriyle komşularından duyduklariyla herşeyi kendisi biliyor zannedip moralimizi bozup durur.
(1,318 puan) tarafından
Ay ne kötü kaynanan içindeki fesatligi kusuyor işte . Kendi kızına yada kendine söylense bunlar üzülür tepki gösterir. Allah serlerinden korusun bunların. Ben de de var birtane de muhattap olmuyorum sürekli bakalım nereye kadar gidicek
(237 puan) tarafından
Gmrümcen varsa  sende ona yap kız ahahaha delirsibler analı kızlı
(1,318 puan) tarafından
Ah ah el ile uğraşmak zor derdi anam öyleymiş hakikaten
(507 puan) tarafından
Evet canım dengesiz fesatin biri. İlk bebegimizi kaybedince eşimle kendi kendimize bunun kalp atışını duyarsak bı takım alalım ilk onu giydirelim demiştik diğerinde duyamadan kürtaj oldum çünkü. Neyse duyduk şükür 6. Haftada benim aileme onun ailesine biraz tatlı alıp ikisine de gittik dinlettik sözde sevincimizi paylaşıyoruz yani orda ben kadını tanıdığım için takımı çıkarmadım bile eşim çantamdan çıkarmış hevesli hevesli getirdi yazık kadın direk erken daha erken bişey alınmaz diğerinde noldu gördünüz dedi nerdeyse aglayacakti eşim. Yani bana yapıyor ama oğluna da aynı öyle mutsuz bı kadın ki karşısındakini de mutsuz etmek için elinden geleni yapıyor.
(507 puan) tarafından
Görümcem yok kuzum eltim var ona da aynı şeyleri yapıyor ama onu alistirmislar hep susuyor bunların al dediğini alıyorlar alma dediğini bırakıyorlar evlerindeki eşyaya kadar böyleleri gerçi parayı hep bunlar ödediği için eltimin kaynimin da işine geliyor
(1,318 puan) tarafından
Benim kaynanam da kalp atışını duymaya gittiğimiz gün , kocamı arıyor hadi gel yemek hazır nerede kaldın diyor telefonda. Hem kocamı yanımdan çağırıyor hem çocuğu sormuyor , hem beni de cagirmiyor unutmuyorum asla
Benim ki daha beter inan ki.
Senin eşin görüyorsa bunları hiç içine dert edip takma bile
(507 puan) tarafından
Görüyor da sesini çıkarmıyor ki canım hemen küstüğü için vicdan yaptırıyor adama. Eşim de hep susuyo sonra bana boşver şunun sözünü takma filan diyo ama kadının her hareketi yanına kaliyo burda ailesine cevap veren eşleri okudukça imreniyorum valla
(1,318 puan) tarafından
Bende keşke bizim kide hakliyi haksizi ayirabilse keşke
0 oy
(14,770 puan) tarafından
Kontrole gittiğim zaman kadın iki bebeğini 35 hatalık doğum yaptırmış bende 30 haftakijtim 

Sürekli olumsuz şeyler anlatıyor 

Tansiyonum yükseldi hemşire şaşırdı 1 saat boyunca yüksekti tansiyonum düşmedi 

Çok meraklılar kötü durumları  anlatmaya 
(1,318 puan) tarafından
Allah'ım ya azcik düşünceli olsalar ne olur ya
(14,770 puan) tarafından
Olmazlar daha çok insanı korkutuyorlar
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Mutsuz kıskanç ve gereksiz insan bunlar canım 
0 oy
(649 puan) tarafından