0 oy
2,086 göst.
Aile kategorisinde (296 puan) tarafından
Kocam 5 Erkek arkadaş Antalyaya Kamp yapmaya gitmek istiyor. Ama ben istemiyorum evli olan arkadaşının eşi izin vermiş hoş o zatenn izin veriyor herşeye. Siz olsanız izin verir miydiniz? 

52 Cevaplar

0 oy
(4,758 puan) tarafından
Hayır asla vermem kuzum öyle bir yere gidiyorsa bensiz gidemez canım 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Valla bana kalırsa gitsin kampta ayılar yesin onu :D:D:D

(296 puan) tarafından
Hahahaha Çok güldürdün beni sağol :D
0 oy
tarafından
Bence gidebilir ben gönderirim. .Çünkü ona çok güveniyorum. .ve zaten işi gereği hep yurt dışında. .Sorun yok benim için  .:))
0 oy
(1,303 puan) tarafından
Postta girmeden soruyu okurken direk hyr dedim gerci esimde gitmez diye düşünüyorum ;))))
0 oy
tarafından

Ortama ve gidecegi ksilere bagli ama tiripleniirm beni goturmediyse kndi niye gidiyo8-);)

0 oy
(5,940 puan) tarafından
Arkadaşlarını biliyorum geçen sene alanyaya gittiler 1 haftalığına eşim 3.gun geldi cok özledim diye  :) bir daha da gitmez sanmıyorum. 
0 oy
(1,934 puan) tarafından

Benim eşim gitti 3 günlüğüne seminerdi yani belli bir programlari vardı şirketin ama yinede saat akşam 8den sonra serbetleedi gitme dedim gitti :angry:

0 oy
(628 puan) tarafından
Benimkide istiyor ama izin vermedim. Dedim zaten riskli herşey stres olup burda bebeğe birşey olur diyince vazgeçti. Seneye gideriz hep birlikte dedim. Zaten iki gün erkek arkadaşı ile tatil yaptı ben bir buçuk aylık hamileyken buda yeterli yani.
0 oy
(87 puan) tarafından

Cesedimi çiğnerse belki bi şansı olabilir:devil:

0 oy
tarafından
Ben kesinlikle izin vermem hele antalya gibi yerlere asla 
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Yok abi ben izin vermem.  Nisanliyken  gitti halende söylerim nasıl izin verdim diye ozamanlar.
0 oy
tarafından

Aslaaaaaa gidemez :angry:ailesi evde dururken ne o öyle erkeklerle tatil yapmak teklif bile edemez:angry:umugunu sıkarim:D

Eşimin en yakın arkadaşı var kardeşi gibi hatta abisi de eşimin arkadaşı gaziantep te oturuyorlar 1 ay sonra düğünü var eşimin de gitmek zorunda çünkü bizimkine de geldi çocuk otobüste rahatsız olduğu için sizin gelmeniz biraz zor diyo tek basima gidecem diyo bide uniden arkadaşlar bunlar şimdi eski kız arkadaşları falan gelir diye gitmesini istemiyorum ne yapcam ben şimdiden kavga cikariyom:(

(296 puan) tarafından
Seninde zor işin oyy oyy
tarafından
Sorma ya ne yapcam bilemiyorum
0 oy
(1,457 puan) tarafından

Benim eşim hafta sonu is arkadaşlarıyla gidecek 1 günlük. Izin verdim bende :ermm:

0 oy
(1,204 puan) tarafından
kesinlikle verirdim zaten ben eşime güveniyorum ❤❤❤❤
0 oy
tarafından
Hayatttaaaaaaaa 
0 oy
(913 puan) tarafından
Ben ailemin yanina esimde isleri oldugu zaman Turkiye ye gdiyor. (Yurtdisinda yasiyoruz) hatta dün geldi daha 2haftadr yoktu. Ama asla gezmeye gitmez gitmekte istemez ben olmadan isleri icin bile zor gidiyor. Tatile arkadasla gitmek fikri pek hos degil. Bence gvensizlik meseleside degil yani bu izin vermezdim...
0 oy
tarafından
Benide goturcekse neden olmasinn :DD 
0 oy
tarafından
Benim ki de gidecekti ben doğum yaptığım için gidemiyorum sonra vazgeçti sizi bırakıp gidemem dedi burda yakında denize gidip geliyor sabah gidiyor akşam geliyor bu sene ki tatili öyle oldu 
0 oy
(1,254 puan) tarafından
O bana izin vermedigi icin sirf onun yaptigina inat kiyameti koparir izin vermezdim
0 oy
(342 puan) tarafından
Haytta izin vermem evli cocuklu bi adam tek başına gidemez gitmk istemsi hata ha söle bi durum var tatil degilde gezme sehir ici olur gec saat olmayacak sartı ile ondada bnm esim bana izin vermez herseyi sorgular aynısını bnde ona yaparım ne ekerse onu bicer kusura bakmasın

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 756 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 686 göst.
0 oy
47 cevap 984 göst.
4 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,199 soru

12,222,000 cevap

36,817 kullanıcı