0 oy
1,000 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Marketler zam üstüne zam

Faturaya zam 

Kiraya zam 

Beze mamaya zam 

Yakıta zam 

Yol ücretine zam 

Zam zam zam Şaban'ın dediği gibi

Herşey ateş pahası ya nereye gidiyor sonumuz Rabbime yine şükürler olsun ama çok zor 

Millet işsiz teyzemler annemler işsiz aylardır teyzeme özellikle çok üzülüyorum kadın yabancı oturma izni yok üç kızı var hasta bir eşi teyzem tek çalışıyordu şimdi işleri de yok etrafıma bakıyorum çoğu kişi işsiz parasız rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah   sanki yaz gelince bunlar bitecek gibi geliyor yoksa boş hayelmi benimkisi

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
benim esimde valla ipince.monttla gidiyor kar kis buralar adam 6 yildir ayni.montu giyiyor dahada giyer bi mont alsa bu ay ya elektrigi suyu odeyemeyiz yada mutfak malzemesi alamayiz birinden birini secmek zorundayiz adamlar avrupada bir aylikaasiyla araba aliyorken biz bir montu alamiyoruz dahada beterin beteri var diyolar. Evet var ama neden kendimizden kötülere bakip sukretmek yerine iyilere bakip neden bize verilmiyor bu imkanlar diye bas kaldirmiyoruzki. Resmen modern köleliğin icindeyiz calisanlar karin tokluguna calisiyor oda sansli olanlar. Maas gununun aksamina para kalmiyor. Benim kocam bu dunyaya 12 saat karin tokluguna calismayami geldi. Baskalarindan ne eksigi var calismaksa calismak emekse emek hepsini veriyor sartlar neden esit degil? Bu devran böyle gitmez yeni nesilden umutluyum bende dahil. Gözü açık yeni neslin neyin ne oldugunu biliyo baştaki zatta bunun farkında son çırpınışları hedef 2023
tarafından
Haklısınız benim eşimde 6 senedir aynı montu giyiyor ayakkabının tabanı açılmış alalım dedim hele dursun diyor kendine kontör atamıyor koca adam allah görüyor ya kimsenin ahı kimsede kalmaz
-Reklam-
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Bi insan şükür etmezse elhamdülillah demezse o evin o paranın ne beri kalır ne bereketi sonrada AÇIZ  diye söylenirsiniz işe girerler masa başı isterler beğenmezler hep gösteriş yapmaya çalışırlar lükse heveslenirler ama paraları yok devlet kötü napsinlar AÇLAR her çarşıya her avmye gittiğimde şok içerisinde kalıyorum tıklım tıklım tabi yiyecekler içecekler alıp satacaklar ama devleti kötüleyip para yetmiyor deyip AÇIZ deyip nankörlüğün önünden gidiyorlar yazlıklar olsun gerçekten 27 yaşındayım okula giderken 50 kuruş ile giderdim harçlığım okadardi çünkü babamın maaşı yetmez di 3 kardeştik ama hiç bir zaman devleti kötüleyip isyan etmedik çok şükür bu nankör millet şükür etmedikçe isyan ettikçe daha çok şey görürüz 
0 oy
tarafından
Milletin vekilleri asgari ücretten emeklinin parasından kat kat fazla maaş aliyorsa bu durum normal. Tok açın halinden ne anlasın. Çok şükür eşim çalışıyor bi şekilde ay sonunu getiriyoruz ama etrafıma bakıyorum durumlar iyi değil. Rabbim yardımcısı olsun her bir düşenin. Pandemi de ayrı vurdu. 
0 oy
(45,019 puan) tarafından

Hortlamis:ninja:.         

(1,929 puan) tarafından
Okurken sinir oldum mecbur hortlattım
(45,019 puan) tarafından
Olsundu
0 oy
(2,332 puan) tarafından

Kesinlikle haklısın. Önceden markete gidip 100 tlye insan neler alıyordu şimdi gidip bir kaç parça alınca hemen 100 tl. Herşeye zam vergi ama para aynı. Hatta eşim özel sektörde çalışıyor devlet her ay belli bir kısmını kesiyor. Aklıma hep bergüzar Korel in sözü geliyor. Kendi milletinden vergi üstüne vergi. Kdv üstüne KDV ama yardıma gelince yok. Fiyat düşürmeye gelince yok. 

image

(1,929 puan) tarafından
Beğenmeyen gider başka ZENGİN ülkede yaşar kimseyi zorla tutmuyorlar
0 oy
(272 puan) tarafından
Zamları geçtim çoçuklara tecavuz ve kadın cinayetleri beni çok korkutuyor rabbim bu kadar iğrenç olayların üzerine susup sadece dinleyip okuyup oturduğumuz için bizi affedecek mi inanın her gün bir şey yapalım dursun bu diye düşünüyorum ama yok 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 492 göst.
6 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 316 göst.
28 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Obir_annee044 (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 628 göst.
26 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,019 göst.
14 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu

412,099 soru

12,406,154 cevap

44,622 kullanıcı

Kategoriler

...