Hanımlar meslekleriniz neler ? Ben Tarih öğretmenliği mezunuyum ama kpss ye pek yüklenmedim direk çalışmak istedim yönetici asistanlığı yaptım 5 yıl.Önce Konya'da başladım sonra Ankara'da bi firmada devam ettim.Ofis hayatını çok sevdim bin bir türlü insan tanıdım iyi kötü günler geçirdim ve pişman değilim. Bebiş büyüdükten sonra da kısmet olursa ufak bi butik açarım belki, sermayemiz olursa tabi. Peki ya sizler ?
ben kuaforum. ciraklik belgem var ciraklik belgesiyle dukkan acilir ama ben ustalik belgesini bekliyprum 1 yilim var. ondan sonra insallah kendi dukkanimi acicam :)
Ilk gida teknolojileri bitirdim bikac sene calistim daha sonra maliye okudum bitirdigimde evlenmistim sonra kurs aldim ogretmenlikte yapabilirim fakat esim istemedigi icin calismiyorum. Ev hanimiyim :) ikinci bebisimi alicam kucagima kismetse 13 gune kadar
bende muhasebe okudum ufak tefek islerden sonra bes yil bir fabrikanin muhasebesinde calistim evlendikten on ay sonra bıraktim işi bebisim biraz buyusun yine muhasebe isi bakicam
Bende ilahiyat mezunuyum bu sene kpss çalışyorum gassallik icin :)
Avukatım bende hamilelikten dolayı yaklaşık 4aydir çalışmadım çok zor geçti benim.hala da zor ara ara gidiyorum ise .Rabbim herkesin rızkını hayırlı bol bereketli ve kül hakki yemeden kazanmasını sağlasın İnşallah kızlar .Allah gönlünüze göre versin;)
Okumadım ama pısman degılım dısarı mantı sıkıorum hergun 4 5 kılo sıkabılıorum :-) vede ısımden ck memnunum
404,109 soru
12,106,442 cevap
36,423 kullanıcı