Hanımlar meslekleriniz neler ? Ben Tarih öğretmenliği mezunuyum ama kpss ye pek yüklenmedim direk çalışmak istedim yönetici asistanlığı yaptım 5 yıl.Önce Konya'da başladım sonra Ankara'da bi firmada devam ettim.Ofis hayatını çok sevdim bin bir türlü insan tanıdım iyi kötü günler geçirdim ve pişman değilim. Bebiş büyüdükten sonra da kısmet olursa ufak bi butik açarım belki, sermayemiz olursa tabi. Peki ya sizler ?
Yan gelip yatiyorum ne okuma nede çalışma taraftariyım :) isletme okudum buldum kocayi unuttum hocayi Allah razı olsun esimde calisiyo bi yerde simdilik yetiyo yetmedigi zaman soylerim ek iş bulur kendine napıyım :)
Ben de edebiyatçıyım :) ama meslegimi yapıyorum. Asistanlıkta iyi para varsa ben de yapayım :))
Ziraatciyim ben ama maalesef önümüz kapalı ucretli ogretmenlik yaptm yapyrdumda hamile kaldm şimdi ara verdm bebek olduktan snra tekrar baslarm ınsallh ama ınsallh kemdi mesleğimi yaparm herseyden once
Ben ev hanimiyim ya cok pisman oldum okumadigim icin ama cocuklarim icin cok cabaliyorum
Hemsireyim çok uzun süre Türk Hematoloji Derneği Başkanıyla çalıştım 1 ay önceye kadarda Onkoloji klinik solumlu hemsiresiydim stresli olduğu için bıraktım işi doğumdan. Sonra işime geri donucem
Halkla ilişkiler ve Reklam mezunuyum :)
Ben de evimin hanımınefendisiyim çocuk gelişimi okudum ama liswde ünvst kısmet olmadı ama memnunum yani halimden
3universite terk sigortalı maaşlı ev hanımı:)
Ben halkla ilişkiler mezunuyum. Rize küçük bir yer olduğu için calisma imkanım yok. Hani şirket olsn departman olsn hiç bı yer yok. Yabancı dil öğrendim ekstradan.
İki yıl sonra aldgm KPSS puanıyla düz memur olablrm.
Acil tip teknisyeniyim.Aile sagligi merkezinde calisiyorum.
Ben lise ve unuv muhasebe bolumu bitirip mali musavir yanin da muhasebeci olarak calistim asıl meslegim muhasebe ardindan 2 yil sosyal hizmetleri kazandim 2. Sinifta tekrar kayit yaptiramadim malesef ama seneye kayit silinmemisse devam edip kpss ye girmeyi dusunuyorum esim malesef o kadar kiskanc ki calismama meselegimi yapmama musade etmiyor erkekli ortam oldugu icin kpssden 78 puan aldim gardiyanlik icin mulakatlara gene malesef esim yuzunden giremedim ://
Ingilizce işletme mezunuyum.bir holding te insan kaynaklari alaninda egitim veriyorum. 7 senedir ayni yerdeyim bu hafta son haftam:( doğum iznine ayriliyorum.
Ben tüm bayanların çalışmasi taraftariyim aile ve ülke ekonomisine katki sağlaması açısından
Sınıf ogretmeniyim üç yıldır calisiyodum cocuklari çok seviyorum ayniazamanda otopsi uzmaniyim cocuktan dolayı bıraktım doğumdan sonra ins hastaneye doncem
İngilizce öğretmeniyim özelde görev yapıyordum evlendikten sonra çalışmayı bıraktım formasyon almadım o yüzden devleti düşünmüyorum şu süreçte ilerde ne olur bilemem
Hem anaokulu öğretmeni, hem gida teknikeri hem de yapı ressamıyım :D Ömrüm okumakla geçti.
Bende anadolu imam hatip mezunuyum kpssye girdim gecen sene ama olmadı puanım kuran kursu ögreticiliğine yetmedi folklor oyunları öğreticiligi belgem var fakat hiç yapmadım anlayacagınız eşim sağolsun ne dersem yapmaya çalışıyor bende evde kızçemle vakit geçiriyorum ve oğlumun doğması için gün sayıyorum: )
Bende yerel yönetimler mezunu olmadan bıraktım =) el becerim çok olduğu için kıyafet ev teksitil perde tasarım aklınıza ne gelirse yani biyerde 3 yıl bir yerde 5 yıl çalıştım tabi sonra evlenince bur ara çalıştım geri bıraktım kardeşim Azerbaycan bakude gazetecilik okuyordu o dönemde sırf dolarla okuduğu için çalıştım hep ona yolladım 6 yıl orda kaldı Acun medyada çalıştı ntv trt derken şimdi yemek fabrikasında şoför =DD beyefendi okusun dedik neymiş sıkılmış öyle işte helal hoş olsun napalim pişman değilim yarıda bıraktığıma en azından sevdiğim şeyleri yaptım
Çocuklara aşık bir anaokul öğretmeniyim. 4 ay sonra kndi çocuğuma aşık bir anne olacağım.
Maliye okuyordum yarım bıraktım şimdi otomotivde satışta çalışıyorum işim rahat ofis ortamı oldugu için memnunum ama kızım doğduktan sonra çalışmam bir süre heralde :)
1,514,319 soru
24,695,275 cevap
368,608 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın