0 oy
109 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar bu ne demek. Doktor idrarda biraz protein var ama bizim aletler de guvenilir degil dedi hic bise anlamadim. 

Elin ayagin sisiyormu dedi cok fazla degil dedim. Bir aya gel dedi kotu olursan hic bekleme ama dedi...

4 Cevaplar

0 oy
(80 puan) tarafından
Benim arkadasimin idrarinda protein kacagi vardi 7 aylik hamileyken sezeryan oldu
tarafından
Ayy korkunc ya
(80 puan) tarafından
ne olugunu bilmiyorum obyuzden yanlis bilgi vermek istemiyorum arkadasimin basina geldi cunku
-Reklam-
0 oy
tarafından
1 ay mı  canim.git bidaha yaptir protein ALLAH korusun zehirler  tansiyonun yukseliyor mu birdaha yaptır yaptirirken sana mendil verecekler zaten ozel.bölgeni onunla sil sonra idrar yap  akıntıda karışmış  olabilir bekleme o kadar sen
tarafından
Kiz hic bise anlamadim noluyo ki bu protein neki
tarafından
Bebegi zehirleyebiliyor senide odemin cok olursa tansiyonun yukselirse git aninda ama.tekrar yaptir idrar testi ben hamileyken eser miktarda cikti doktor yeniden yaptirdi negatifti  bazen akıntı  karisincada pozitif cikiyor
tarafından
Ha anladim canim tamam dikkate alacagim
0 oy
(85 puan) tarafından
Canim ben de de protein kaçağı var 34 haftalık hamileyim bobrekte sorun var demek ve çok dikkat edilmesi gereken birsey hamilelikte gebelik zehirlenmesi yapabiliyo sende böbrek kaybı olaniliyo ve daha bir çok şey şuan ben ilac kullanmiyorum ama günlük tansiyon takibim var yükselmesi ve düşmesi sen ve bebek için tehlikeli ayaklarda ellerde şişme varsa tehlikeli aşırı kasinti varsa tehlikeli kısacası doktor takibi istiyo bulunduğun yerde nefroloji varsa hemen git yoksa dahiliye ye git ama ihmal etme ben hamilelik basinda 1 ayda gidiyordum simdi hamilelik ilerledi hafta da bir gidiyorum ole yabana atılacak konu değil ben ilk bebeğimi bu yüzden kaybettim Allah kimseye yaşatmasın bobrekten de olabilirsin 
tarafından
Ayy inanmiyorum ya. Ama.benim degerim 30 yaninda da negatif yqziyor az var dedi. Tansiyonumun yukseldigini naisl anlicam? Ben koyde yasiyorum surekli ilceye gidemiyorum gitsem de dediginiz bolum yok orda degerim cok mu yuksek

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 42 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gulsen96 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 173 göst.
1 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Htcasel (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 3,436 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (503 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 116 göst.
9 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 6565.67 (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,918 soru

24,378,529 cevap

348,530 kullanıcı

...