0 oy
437 göst.
Diğer kategorisinde (15,132 puan) tarafından
En son dün ağladım son bir kutu mama kaldı evde ve Keremin düzeni çoktan bozuldu kimyager oldum artık evde. Eşime bugün cimere yazsak faydası olur mu dedim o da aptamili aramış haftaya piyasaya girecek bütün mamalar demiş hayırlısı ile bu haftayı da atlatsak inşallah 

Arayan arkadaşların bilgisi olsun. 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah Allaah bizim burda migrrosta hep mamalar duruyor. Buyuksehirlerde mi bitti acaba sasirdim 
(15,132 puan) tarafından
Market maması değil eczane maması alıyoruz reflü için aptamil 1 bizim markette de var. Bunlar ishal alerji vs mamalar canım.
tarafından
Canim peki baska herhangi bir markanin alerjik mamasi ise yaramiuor mu.
(15,132 puan) tarafından
Onlar da yok. En son bebelac Gold ar aldık yok tutmuyor ama o da yok onu da bir kutu zor bulduk.
tarafından
Bende gunde 1 kere veriyorum mama bebelac gold aliyorum. 1 kutu 1 ay gidiyor ama her gittigimde mama reyonu dolu olunca ondan sordum. Sizin durumunuz farkliymis. InsaAllah piyasaya surerler hemen
(15,132 puan) tarafından
İnşallah canım 300 gr mama 1.5 gün gidiyor bizde ortalama 20 kutu falan alıyoruz aylık :)
-Reklam-
0 oy
(5,454 puan) tarafından

valla bende her girdiğim markette görüyorum ama eczanelerdede var geçen marketlet kapalıydı eczaneden aldık

aptamil değil mi özellikle bakıyorum yok diyen arkadaşlar var diye 
acaba şehirlemi alakalı
ankaradayım ben
(15,132 puan) tarafından
Eczane maması alıyoruz reflü için canım bizimkilerin markette satışı yasak. Alerji mamaları. Normal markette sarılanlar burada da var
(5,454 puan) tarafından
anladım canım bende diyorum bu işte bir terslik var =)

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 157 göst.
+1 oy
1 cevap 163 göst.
0 oy
10 cevap 809 göst.
20 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Berenbulut0 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 526 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Guness.ozlem (60 puan) tarafından soruldu

Kategoriler