0 oy
386 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bazen hemen ark cagırim fln diyorum hazırlık olmayınca eeiniyorum yufka bulundurmak istiyorum evde tava börek fln yapıveririm bide böyle pratik hangi tarifler var şipşak yapmaya 

6 Cevaplar

0 oy
(467 puan) tarafından
 krep yap içıne et kıyma bısır ıcıne at buk koy buz dolabına ısteyınce hemen kızart hazır) pizza hamuru yap buz dolabına at hemen 20dakıka hazır .
tarafından
Krep buzlukta kötü olmuyor mu pizza hamurunu yoğurup mu atcam
(467 puan) tarafından
krepın ıcıne kıyma koy kıraklarından bük kıymanı bişir ama.  googlda yaz blinçik koy 20tane ara ara bışır 1hafta gıdıyo .kıymanı soganla yap. pızza hamurunu yogur guzelce parcala 3.4tane at buz dolabına
-Reklam-
0 oy
(14 puan) tarafından

Milföy olabilir:ermm:

tarafından
Onu bulunduruyorum dolapta genelde
0 oy
tarafından

Buzluğuna poğaça, buzluk böreği içli köfte yaprak sarması atabilirsin 

0 oy
(2,075 puan) tarafından
Canım ben genelde bize yaparken tepsi böreği, bi kaö tane fazla alıp kalem borek yapıp atıyorum dondurucuya, pogaca yapınca bi tepsi fazla yapıp atıyorum, elmalı kurabiye, içli köfte, bu tarz atıp aniden biri gelince kaç kişilerse okadar çıakrıp tepsiye dizip ısıtıyorum, kalem böreğini buzlu iken kızartıyorum, yanına bi kısır veya çiğköfte yoguruyorum Allah ne verdiyse :) 
0 oy
(54,520 puan) tarafından
sigara boregi sar at dolaba pgaca falan yap koy yufka kayinvalidem koyuyo sonra çıkarıp gozleme falan yapiyo
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Sigara borwgibyapip buzluga atiyorum ben cok pratik oluyor, tava boregi yapabilirsin, tepsi boregi olur, hepai olur 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,010 soru

24,409,041 cevap

350,768 kullanıcı

...