0 oy
1,187 göst.
Diğer kategorisinde (7,127 puan) tarafından
Sorum yukarda kizlar birde 

Oylee bi durum oldugunda ne gbi haklara sahibim

21 Cevaplar

0 oy
(1,327 puan) tarafından
canım ilk sana mahkemeden kağit gelir eğer babanin durumu iyise bebeği direk sana veriri mahkeme nafaka olayi var mecbur verecek evliyken alinan herşeyde hak talep edebilirsin olduda evi devir etti senden habersiz o tarihe bakilarak mahkeme yarisini sana verir birde mahkemenin aile psikolog bölümü var ilk oraya yonlendircek o heyet ne cıkarırsa ona göre karar vercek mahkeme onlarla konuşurken kendın den emin birşekilde konuş senin duruşun çok önmli olacak çunkı çok zor bir süreçten geçicek sın Allah yardimcin olsun 
(7,127 puan) tarafından
Canim simdi ev benden once alinmis bir ev ama sonucta ayni sevde yasiyoruz ben o ev uzerine aile serhi koydurta bilirmiyim yani benden habersiz satilmaz diye
(1,327 puan) tarafından
senden habersiz satsa bile o tarıhe bakılır satmasi birşey ifa de etmez canım korkma birde nişanliyken alinmiş ise sen hak talep edemessın canım malesef olduda sattı dediğim gibi tarıhe bakılıp mal kaçirma davasi bile açabilir tazminat alabilirsin
(7,127 puan) tarafından
Amaa ne sacma yaa sonucta onceden alindi tamm ama nerdeyse kredisinin tamamini ben evliyken odedi ben niye maddi skntisini cektim ozamna hakkim yoksa
(1,327 puan) tarafından
canım mesela benim baba mirasidan ev var benim üstüme Allah korusun eşimle ayrılsam bile eşim hak talep edemez sen çektin evet ama bilemezdin böyle olcagini dimi bilsen zaten çekmezdın mecbur sana ve yavruna ayrı ayrı tazminat ödemek zorunda birde nafaka
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 483 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde elis (2,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 474 göst.
26 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Umber (2,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 415 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,725 puan) tarafından soruldu
0 oy