0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (935 puan) tarafından
ÖnceLikle aLLahım kimseye yaşatmasn cok zor ve ben çok korkuyorum 2 tane çocuk naparm 3 kattaym bi de 

Deprem cantanız varmı ??  olmalı mı sizce ??

15 Cevaplar

0 oy
(22,072 puan) tarafından
Ben hazırladım gecen ankara cok kotu sallandı o korkuyla hazırlamıştım duruyor daha dolapta 
(935 puan) tarafından
Yaa biliyorum canm cok gecmiş olsn allahm tekrarını yaşatmasn neler koydn icine
-Reklam-
0 oy
(122,607 puan) tarafından
Benim yok         
(935 puan) tarafından
Benimde yok ama cok korkuyrm olursa naparm diye allahm kimseye yaşatmasn
0 oy
tarafından
Var canım anam mahsallah valiz gibi.esim diyo bu nasıl deprem çantası diye 
(935 puan) tarafından
Ner var içinde canm
tarafından
Esime bana kıyafet çocukların kıyafetleri bez ıslak mendil el feneri bisküvi su ilk yardım seti
tarafından
Kiz buna cok guldum yahahahahaah elbise anlamadim göçüğün altinda totnu kaldracak yer kalmiyor elnise nasil değişecek: D
Bu isin espirisi allah korusun
0 oy
(883 puan) tarafından
Olmalı bence benim var girsteki vestiyerin içinde 
0 oy
(12,692 puan) tarafından
Var bende İzmir depreminden sonra hazırladım 
(935 puan) tarafından
Allahm tekrarını yaşatmasn canm
(935 puan) tarafından
Neler koydn içine
(12,692 puan) tarafından
Amin canım valla çocuklara koydum bişiler battaniye bez ıslak mendil Bi kaç parça kıyafet su hero beybi nin meyve püresinden aklıma başka bişi gelmedi
0 oy
tarafından

Evet büyük Elazığ depreminde hazırlamıştım. Kapının önünde durur hep.

Ankara'da ikamet ediyorum gecenki Ankara depreminde o çanta aklıma bile gelmedi. 2 yavrumu kucaklayıp çıktım sadece telefon bile evde kaldı 
0 oy
(208 puan) tarafından
niyetleniyorum.ama.yok
0 oy
(12 puan) tarafından
Bende İstanbul'da yaşıyorum dördüncü kattayım hazırlasam bile bir yere kaçamam ki en fazla çatıya çıkarım heralde iki evladım var onlarda tek sığıncamız yer orası olur  bende çok korkuyorum bazen bu yüzeden uykum bile kaçıyor rabbim kimseye yaşatmasın
0 oy
(29 puan) tarafından
Hayır yok cnm insan o panikle almayı unutur bence çanta aklına bile gelmez insanın 
0 oy
tarafından
Evet cnm var çok şükür
0 oy
tarafından
Malesef yok ama gerekli 
0 oy
tarafından
Yok valla nedense icimden hazrlamak gelmiyor sanki hazrlasam da olecek gbi hissediyorum: (
0 oy
tarafından
Gece gece aklima soktun kiz zaten korkarim depremden .D
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Aslında olması gereken şey fakat deprem anında da unutulan tek şey o çünkü o an kimsenin aklına onu almak gelmez hele bide evde çocuk varsa hiç aklına gelmez..Allah kimseye yasatmasin inşallah 
0 oy
tarafından
Benimde var çocuğum hasta valla ilaçlarını felan yedek cihazlarını aldık koyduk hep ne olur olmaz o panikle 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 256 göst.
16 Nisan 2021 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,487 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 243 göst.
26 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde sevlev (1,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 570 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 257 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gizembyrmv (2,321 puan) tarafından soruldu

404,615 soru

12,120,979 cevap

36,476 kullanıcı

...