0 oy
413 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (616 puan) tarafından

Kızlar 75.100 den şuanda 72.500 um artık çok şükür ama hedefe var daha 65 olmak istiyorum resim atiyrum . Ama resimde üstümdeki sweat bol biraz yani o kadar yokum sadece böyle giyinmeyi seviyorum :) şuradan gitse iyi olur dediğiniz yer var mıdır 

image

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Aman kiz ben zayifladim da noldu ☺️ alan almiş seven sevmiş bizi şişmanlaşalim:D

(616 puan) tarafından
Yavrum ben eşim için değil kendi sağlığım için istiyorum aslnda şuan yaptığımız doğru olan cips ıvır zıvır işe yarayan bri sey dehil ki onları bıraktım :) kaç kgsun cnm bn 65 olsam mutlu olacağım sanırım
tarafından
Ay insAllah olursun canm.
Bende oylesine şaka yapmak istedim yapamamişim :D hsjsj kiz bi az gulseydn ben gariban :D
(616 puan) tarafından
Yok yok güldüm kuzu ;))  gecenin bu saatinde yazman bile mutlu etti :) cidden zayıfladım mi hahaaj
tarafından
kiz kimse icin yapmiyoruz ki.yani alan almis dedin ya koca icinmi zayifliyorduk birden alan olmaz diyemi.yok.ben kendim istediyim icin .kocam  etli seviyo ama ben zayif ve zayifliyorumda 60 altina dusduume eminim.sadexe tartim yok. 3 ay once 60 dim.
kocam sa zayifkama istemiyorum diyo ama ben istiyorum sisman sevmiyorum diyorum
-Reklam-
0 oy
(11,220 puan) tarafından
Nasıl zayıflıyorsun cnm 
(616 puan) tarafından
Kuzum paketli gıdayi bıraktım gece birde eşimle cips kola ardından çikolata yapardık onu bıraktım bol bol su birde
0 oy
(616 puan) tarafından
Belim o elimi tuttuğum yer :)) before after yapmak için keşke aynı kıyafet giyseydim :)
0 oy
(134 puan) tarafından
Nasıl zayıflıyosun bacım tüyo ver 
(616 puan) tarafından
Kuzum gece yemeleroni kestim akşam yemeğinde pilav makarna varsa ekmek tuketmiyorum canım istediğini yiyorum ölçülü emziriyorum birde zaten
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Kilolu değilsin bence canım yinede kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap☺
(616 puan) tarafından
Kuzum almaya çok musaitim aslında diyet değil sağlıklı besleniyorum gece yemeleroni kestim
0 oy
(12,826 puan) tarafından
Darısı başıma inşallah 
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Göbek kısmı gitse yeter bana 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 108 göst.
3 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meldaaaaa (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 232 göst.
3 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Batuhantgbaa5 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 372 göst.
6 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Büşrasu (655 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 870 göst.

412,205 soru

12,408,977 cevap

44,740 kullanıcı

Kategoriler

...