0 oy
604 göst.
Diğer kategorisinde (221 puan) tarafından
Sabah gittik ameliyatı için.damar yolu açıldı korktu çok ağladı ağlayınca burnu akti öksürmeye başladı.neyse giysilerini falan çıkardık ameliyathaneye çıkardık.kziimi bırakıp servise indim.5 dk sonra kızımi getirdiler ameliyat iptal oldu dediler.kizimin burnu akıyor ve oksuruyor diye anestezi demiş ben bayıltamam riski olur.ilac kullansın pazartesi getirsinler.herseyde hayır vardır.sogukda almadı mesela burnuda akmıyor şimdi oksurmuyorda ama pazartesiye kadar antibiyotik kullanacağım.agladi diye burnu akti oksurdu ama anestezi neden yapmadı bilemem.ama olsun hayırlısı boyleymis pazartsiye kadar iyi olur da inşallah kurtulur yavrum fıtığından

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne icin ameloyat olcakti? 

Rabbim Safi ismiyle sifasini versin vardir bir hayr 
(221 puan) tarafından
Kasiginda fıtık vardı canim.anestezi demiş kolay bir ameliyatta riske atmayalım.cunku galiba burnu falan akinca narkozla tıkanma ihtimali oluyormuş onlar bizden daha iyi bilir pazartsiye iyi olur insallah
tarafından
Haa anladimm... Benim gorumcrmin kizida oldu o ameliyati hemen iyilesti bide cocuklar daha cabuk toparliyor ya ins hemen toparlanir. Kac yasinda
(221 puan) tarafından
15 aylık canim.insallah herkes öyle diyor olsaydı da kurtulsaydi bir an önce.ama hep bir sıkıntı oluyor.insalah iyi olurya pazartesi geçmiş olurda yaparlar
tarafından
InsAllah canim cok gecmis olsn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vardır elbette bı sıkıntı ki yapmadılar. Geç olsun da güç olmasın insallah
(221 puan) tarafından
Aynen canım.antibiyotik kullanıyoruz pazartesi bidaha bakacaklar uygunsa pazartesi olacak insallah
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Herşeyde vardır bir hayır rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah canım yaa fındık kreması kızını benim yerime öp
(221 puan) tarafından
İnşallah canim benim çok sağol operim
0 oy
(54,509 puan) tarafından
geçmiş olsun canim ağlayınca illa burun akiyoda bebek olunca korkmustur oda
(221 puan) tarafından
Eve geldik şuan birşeyi yok mesela oksurmedi burnu akmadi öyle olsa bilirdim az çok.ama aynen riske atamadı antibiyotik kullanıyoruz inşallah iyi olur
(54,509 puan) tarafından
bebek olunca tedirgin olmustur sumuklerini sevsinler insallah fitigida gecer hemen
(221 puan) tarafından
Sağol canım insallah
0 oy
(391 puan) tarafından
Burun geniz akıntısı olunca ameliyatı yapmıyoruz anestezi uzmanı iptal etmiştir en doğrusu bu 
(221 puan) tarafından
İşte benim anlamadığım şey.yoktu birşeyi.damar yolunda korktu.ondan sonra burnu akti oksurdu.simdi eve  geldik burnuda akmıyor oksurmuyor da.hadi antibiyotik kullandım.pazartsi gene damar yolunda korksa ağlasa burnu aksa genemi yapmayacak.ama gene de vardır bir bildigi
(391 puan) tarafından
Geniz akıntısına bakmıştır o burun akması gibi düşünme yetişkinde bile iptal ediliyor
(221 puan) tarafından
Antibiyotik kullanıyoruz geçer degilmi pazartesiye kadar canim.cunku pazartesi gelsin bakalım ameliyata alalım dediler
(391 puan) tarafından
Düzenli saatinde kullan geçeceğini düşünüyorum
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Ağladığı için burnu akmış olabilir. Kızım da öyle ağlayınca grip hibi burnu akıyor üstelik aradada öksürüyor. Muhtemelen ondandi kızınızın oksurmesi falan
(221 puan) tarafından
İşte korkmuslar ertelediler riskli olabiliyormus
0 oy
tarafından
Uzulsemmi sevinsemmi bilemedim . O psikolojiyi iki kez yaşayacak yavrum.  Biran evvel atlatırsınız insallah 
(221 puan) tarafından
Sorma çok korktu bidaha o yollardan geçecek insanın psikolojisi bozuluyor inan
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Narkozdan sonra tıkanıyosunya öksürük balgam fln n geliyo heralde o yüzdendir geçmiş olsun kuzum 
(221 puan) tarafından
Sağol canım benim
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Demekki bir bildiklari var canım risk almamışlar geçmiş olsun ❤⚘
(221 puan) tarafından
Aynen öyle geç olsun güç olmasin
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Vardır bunda da bir hayır geçmiş olsun canım 
(221 puan) tarafından
Oyle tabi sağol canim
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Büyük insan bile gripken anestezi anestezi vermez canım inşallah pazartesiye düzelir. 
(221 puan) tarafından
İnşallah canim benim
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Ateş, öksürme, burun akıntısı olursa erteliyorlar canım hasta olmasa bile. Büyük kızım bademcik ,geniz eti ameliyatı oldu. Çok ağladı giderken yaşi da küçüktü, ağlamaktan ateşi 37,5 oldu. Her ihtimale karşı ertelediler.  Vardır Rabbimin bir bildiği. 
(221 puan) tarafından
Bizimkiler öyle oldu çok ağladı burnu akti öksürmeye başladı.ertelediler pazartesiye antibiyotik kullanıyoruz inşallah iyi olur
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Fıtık oldugu nasıl anlaşıldı canım cok cok gecmıs olsun 
(221 puan) tarafından
Canım sol kasık tarafı doğduktan iki hafta sonra şişti indi dikkatimi çekti bez değişirken sağ tarafı düzdü sol tarafı arada şişiyor su götürdük fıtık dediler arada yumurtası vs giriyormuş o boşluğa şişlik oluyormuş boylece

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 344 göst.
+1 oy
14 cevap 897 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 287 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Melos3107 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 239 göst.

Kategoriler