0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (454 puan) tarafından
Kızlar 19 haftalık hamileyim daha 20 leri bile göremedim zaman geçmiyor sanki. Burda bazen son günlerim falan diye paylaşılıyorya çok özeniyorum :D bişey almak istiyorum erken mi diyorum vazgeçiyorum ağır bişey taşımam gerekiyo ay acaba bişey olmuşmudur diye düşünüyorum bı an önce zaman geçsin sağlıkla kucağıma alayım istiyorum. Buda benim derdimdi paylaşayım istedim :))) şaka bir yana Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ve tabiki bebislerimizi sağlıkla zamanında kucağımıza alalimm

6 Cevaplar

0 oy
(1,860 puan) tarafından
Canım benim son 10günüm geçmek bilmiyor valla buraya nasıl geldim hatırlamıyorum bile :D son günler daha zor geçiyormuş, hatırlamıyorsun ilk aylarını gerçekten
-Reklam-
0 oy
(14,770 puan) tarafından
30 haftadan sonra çabuk geçiyor :)
tarafından
Benim de tam tersi 30 dan snra zaman durdu sanki suan 33+6 yim ama nerdeyse benden snra hamile kalanlar doguracak gibi hissediyorum :)
0 oy
(237 puan) tarafından
Bende öyle diyordum daha şu kadar var bu kadar var diye  smdi ne ara hamile kaldım ne ara doğurdum ne ara  bu kadar büyüdü anlamış bile değilim  şmdi öyle geliyor düşündüğün için ama  inan hiç öyle değil çok çabuk geçti gitti zaman özledim bile hamileliği 
0 oy
(463 puan) tarafından
Ayy kuzum bennde öyleydim 32 haftalığım hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah:)))
0 oy
(135,932 puan) tarafından
gecen sene tamda bu gunlerde bende oyleydim herkez yatvsevdos uyu dedikce uyuyamiyodum bile bende sana diyim bol boooll uyu sen simdilik
0 oy
tarafından
Aynn cnm Bnde 24 haftalık oldum evde sıkıntıdan temizlik yapıyorun şimdi de Yeni Yeni örgü öğreniyorum

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 367 göst.
0 oy
3 cevap 107 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde asllyd (627 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 174 göst.
0 oy
4 cevap 178 göst.
22 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selcanttt (2,363 puan) tarafından soruldu

412,632 soru

12,422,946 cevap

45,312 kullanıcı

Kategoriler

...