0 oy
1,063 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dün İBB market kartım açılmış mesaj gelmiş mesaj içeriğinde halk ekmek ala bilirsiniz yazıyor bende 153 aradım nedir diye dedi ki günlük 3 ücretsiz ekmek hakkınız var büfeden alın dedi bende bu gün gidip alayım dedim bu karda kaya kaya buz yollarda gittim çocuklarla sonuçta evde hergun ekmek yapıyorum yoruluyorum çocuk ders bebek bari ekmek ücretsiz olması iyi diyerekten  adana gayet kumar bir sekilde abi ücretsiz ekmek hakkım var nasıl oluyor dedi tabletim çalındı bende bilmiyorum ilk kibar bir dille bilgi almak amaçlı tabletle alakası nedir abi bilgi verirseniz dedim başladı yüksek ses tonuyla bağırıp çağırmaya dilenci muamelesi yaptı beni ekmek sırası bekleyen herkese karşı küçük düşürdü ben niye bağırıyorsun dedikçe susmuyordu bir Allah'ın kulu erkek var kimse kalkıp demedi bilader senin karşındaki bayan... gerçekten şok oldum kimse ses etmedi az geldim bu tarafa belediye işçisi abi bu büfenin adresi ne şikayette bulunacağım dedim adresi söylemedi beni karıştırma deyip sustu kimse kadını korunuyor resmen adam beni döve bilecek kapastede konuşuyor yanında çocuklarım da vardı bu Türkiye'yi kim koruyacak biz kadınlar ezilirken erkekler susuyor çok üzgünüm bir o kadar şok :( nereye şikayet ede bilirim sizce bana bağıra bağıra bağıra durduk yere terbiyesiz dedi vallahi suçum yoktu tek dediğim şey ses tonunuz çok yüksek niye bağırıyorsunuz :(  bide diyor git nereye şikayet ederseniz edin 

27 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Kimse seni korumak zorunda değil. Evet karşındaki insan daha doğrusu insana benzeyen yaratık sana hakkını vermemiş üstüne gelmiş. Sen neden sustun? Böylesi bağırmaktan çirkeflikten anlıyor. Anında polisi arayıp şikâyette bulunacaktın. Şikayet etsen de pek ilgileneceklerini sanmam
tarafından
Şuradan örnek verebilirim.  Bir gün annemin kronik rahatsızlığı olduğundan dolayı sağlık ocağına gittim. Kendi hekimimiz yoktu başka bir hekim vardı. Durumu anlattım. Pandemiden dolayı gelemedi vs diye. Durduk yere bağırdı çağırdı herkese ilaç yazamam annen gelsin muayene olsun cart curt. Oradan ayrılmadan sağlık bakanlığını aradım. Şikayette bulundum. Üstüne gittim polise şahsıma hakaretten şikayette bulundum. Bir kaç kişi daha şikayette bulunduğu için kadını görevden aldılar. Bunu yapan da bir kadın. Yani benim. Hakkını arayacaksın her zaman. Annenden babandan hayr gelmezken elin adamından seni korumasını bekleyemezsin
tarafından
Ne bileyim diyelim ki ben kendimi savunan bir bayan değilim örnek adam beni orda dövse onlar ordan izlese bu iyi bişey değilmi bence türk erkeğine kadınları korumak yakışır herkesin anası bacısı var
tarafından
Kendinizi savunmazsanız daha çok hakaret yersiniz kusura bakmayın da.
tarafından
Sen çocukların olsun yanında ve karşında ki şiddet dolu bir adam istediğiniz kadar kendinizi savunun kadınların öldüğü adaletin de yerini bulmadığı Türkiye'de yaşıyoruz biz ......
tarafından
Ee kadınların öldüğü yerdeyiz diye susalım çevredeki erkeklerin bizi korumasını mı bekleyelim? Senin aklın var ağzın var? Sen kendi hakkını aramazken elin adamı seni niye korusun. Sen tamamen şu kafadasın sanırım. Adam sana bağırdı çağırdı diğer erkekler seni koruyacak sende izleyeceksin. Kusura bakma da dediğim gibi sen kendi hakkını aramazken başkası seni hiç korumaz
tarafından
Ha şunu da belirteyim ben bir cebimde daima biber gazı bulundururum. Çevremdeki hiç bir insana güvenmem. Nerden bilebilirim markete giderken tacize uğramayacağım? Kendinizi koruyun korumayı öğrenin
-Reklam-
0 oy
(51,081 puan) tarafından
polisi arasaydin hemen
tarafından
Polis kimi tutardı ki rezil oldum orda
(853 puan) tarafından
Sakin rezil oldum diye düşünme senn hakkin sende hakkini sordun asıl rezil olan karsindaki terbiyesiz
tarafından
Ne bileyim. Millet bakıyordu diye utandım açıkçası
(853 puan) tarafından
Hiçte utanma bna gore senlik bisey yok
0 oy
(123,190 puan) tarafından
Keske polisi arasaydin
tarafından
Ne bileyim ağlayacaktım :(
(123,190 puan) tarafından
Polisi ara sen soyle onlar yonlendirrir
0 oy
(6,858 puan) tarafından
Belediyeye ye şikayet et cnm zabıta felan
tarafından
Aynen öyle yapayım o zaman umarım çözümü olur
0 oy
tarafından

Bağlı olduğunuz belediyeye 

tarafından
Tamam teşekkürler
0 oy
tarafından

Cimere et mutlaka cevap geliyo 

tarafından
Tamam yazacağım cimere ama adam sanki güvendiği biri var nereye şikayet ederseniz edin diyordu
tarafından
Pislik şerefsizzzz
0 oy
tarafından
Oturduğunuz semtin belediye şikayet bölümüne şikayetinizi bildirebilirsiniz ne kadar ayıp birşey ne olursa olsun bir müşteriye bu şekilde davranılamaz 
tarafından
İBB yazdım umarım çözümü bulunur
tarafından
İnşallah
0 oy
tarafından
Çok üzüldüm kötü olmuş geçmiş olsun yavrucakların da korkmuştur şimdi 
tarafından
Üzülme canım üzmek için yazmadım
tarafından
Ay yok hiç önemli değil ya bir de senin konuşmalarından da belli kavgacı biri de değilsin Allahından bulsun inşallah ayıptır günahtır ya: (
0 oy
tarafından
Vay okuz var haddini bildirseydinya kendini ne saniyo öküz 
tarafından
Kız daha bişey demedim bağırıyor dedim karşınızda bir bayan olduğunu unutuyorsunuz dahada bağırıyordu
0 oy
(3,159 puan) tarafından
İnsan gibi cevap vermek çok zor gelmiş geri zekalı ya demek o senin işin bilgi vermek zorunda zorla mı tutuyolarmış onu orda? Böylelerini ıslah etsin Rabbim...
tarafından
Allah öyle valla Allah bildiği gibi yapsın
0 oy
tarafından
Bence hemen bağlı olduğu belediyeyi ara şikayet et kuzum
tarafından
Allah razı olsun aradım açmadılar beyaz masaya yazdım bende
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Eee birisinin ses mi etmesi lazım?O bagirdiysa sende bagiracaksin aptalsa onun dilinden konusacaksin
tarafından
Kız adam daha beter bağırıyor diyor sana diyorum tabletim çalınmış ben sana bilgi vermek zorunda değilim diye bağırıyor
(6,200 puan) tarafından
Tamam istediği kadar bagirsin ara 155i gelsin polis kimse kimseye bagiramaz
0 oy
(608 puan) tarafından
Şikayette birşey çıkmaz bence geçiştiryorlar. Ben olsam eşime anlatırdım alırdı boyunun ölçüsünü 
tarafından
Eşimin başı belaya girsn istemem canım olan bize olur yine
(608 puan) tarafından
Allahın dan bulsun canım boşver takma kafana
0 oy
tarafından
Polisi arasaydın birde ozaman bağırsaydı bakalım o ****** karsilarindaki sessiz olunca kendilerini birşey sanıyorlar daha dün evimin burdada büfeci bir kadına kızdı saydırdı bir sürü yanında başka kadında vardı valla büfeye girip dövdüler adamı kadinlar poliste geldi adama kızdı 
tarafından
Helal olsun onlara benim arkamdaki adamlar görmezden gelip ekmek alıp gitdiler eski insanlar yok artık herkes herşeye göz yumuyor
tarafından
Valla haklısın canım
0 oy
tarafından
153 e şikayet edebilirsin 
tarafından
Aradım açmadılar beyaz masaya yazdım bende
0 oy
(8,081 puan) tarafından
Kız sende herkesi şikayet ediyon he
tarafından
Şikayet etmeye etmeye geldiğimiz durum bu:
0 oy
(12,778 puan) tarafından
Halk ekmeği hangi belediye bağlı ise o belediye gidip şikayet edecen bazen bı şey yapmıyor lar uyarıyor sadece 
tarafından
Haklısın büyük ihtimalle öyle olacak ki diyor nereye şikayet ederseniz edin korkmuyor du belli
(12,778 puan) tarafından
Yani üst lerde tanıdık olsa elinden alırlar bufeyi başkasına verir ama sen git gerekirse başka bayiden almak istediğini söyle başka baiye verirler
tarafından
Ekmeğinden değilim ki yaptığı muamele kabalık bağırması  ekmek vermiyoruz dese anlardım evde yapardım yine ama bağıra bağıra küçük düşürmek ve terbiyesiz dedi bana oysa benim ses tonum yüksek de değildi
(12,778 puan) tarafından
Kendi ayıbı cnm boşver Allah'a havale et
0 oy
(704 puan) tarafından
Pislik herif hemen orda polisi arayıp sende sesini yükseltecektin o zaman densiz hadsiz adam sinir oldum
tarafından
Aklıma gelmedi hiç açıkçası  bende çok sinir oldum ama
0 oy
(775 puan) tarafından
Canım. Kadir olayından sonra kimseden yardım bekleme insalar haklı adalet yok bu ulkede
tarafından
Aynen öyle Türkiye'de adalet yok maalesef
0 oy
tarafından
Cimer diye biliyom ne ******** bi adammis guzel dille uyarsaydi ya erkekligini gosterir adi olmayan erkekligi
tarafından
Aynen öyle valla cimerden yazdım allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 341 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,713 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 779 göst.
28 Ocak 2024 Diğer kategorisinde My life (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 379 göst.
0 oy
2 cevap 141 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Almila ahmet (522 puan) tarafından soruldu

406,478 soru

12,189,536 cevap

36,707 kullanıcı

...