0 oy
1,066 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (22 puan) tarafından

Bizim burda bebegime yardim etti 2 tane kadin kendileri etmek istediler borcumuz cok biliuolar yardimci olmak istemisler bezler getirdiler cok ucuz bezler bende deidm benim kizimi pişik yapiyo bunlar dedim ses cikarmadilar benim kizim seelipy kullaniyo ona o yariyo bende bugun o kadina mesaj attim kziimin bezi bitti sizde varmi dedim selipy hicbisekilde bana ver gibi bi soz soylemedim onlara varmi dedim cunku onlarda baya bezler var sen o diger bezleri naptin bizim bebegimiz kullaniyo ama ne pahali seyler kullaniyosun bende dedimki ben kullandim kizimin alti pisik oldu diye size soyledim zaten dedim peki nerde o bezler dedi duruyor evde  almanizi bekledim dedim telefonu yuzume kapatti cok pisman oldum muhattap olduguma

21 Cevaplar

+2 oy
(25,181 puan) tarafından
Madem slepy kullanıyorsun almasaydın cnm o bezleri bunu kullanmıyorum deseydin benim yarsım ettiğim biri bana böyle dönüş yapsa bende hayırdır derim yani. Bana arkadaşım 100 lü prima kalmış elinde onu vericekti almadım yani bez değiştirmemek için 
(22 puan) tarafından
Soyledim tabikide ben salakmiyim atip giitiler
(25,181 puan) tarafından
Salkmısın dedm sana ben madem atıp gittiler sende yardım böyle olmaz diyip onlara geri atsaydın
(22 puan) tarafından
Yapamaddim dedim belki yarar kullandim cocuk yara oldu
(2,123 puan) tarafından
Hay ağzını opim yaa :))) +++++
tarafından
Kız posta belirtmiş ya pişik olmuş demiş ses etmemişler bırakıp gitmişler bezi
-Reklam-
+1 oy
(807 puan) tarafından
Bunlar da kaşığın ucuyla verip sapıyla da gözünü çıkaran sözde yardım sever insanlardan belliki. Uzak dur canım. Bişey kabul etme istemede hiç :( 
0 oy
tarafından
Böyle iyilik mi yapmış oldular
(22 puan) tarafından
Sanirim
0 oy
(344 puan) tarafından
Canım trendyoldan toplusu Uygun oluyor insanlarla yuzgoz olmaya gerek yok ki
(22 puan) tarafından
Bakicam
0 oy
tarafından

Ama onlar bilemezki senin çocuğun pişik olduğunu almışlar sen dememişmiydin abla ben sleepy kullanıyorum diye 

(22 puan) tarafından
Soylemistim getirmeden once
tarafından
Eee ozaman neyin, yardımı buu ara de alsınlar bezlerini ehhh yani yardımları batsın
(22 puan) tarafından
Aynen oyle yardim mi olur
tarafından
Tövbe estağfurullah yaaa bi tuhaf insanlarda
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Valla açıkcası bende yardım ettigimde ben bu markayı kullanamıyorum diyen olursa bende kapatırım sonucta yardim yardımdır pişik yapıyosa başka ihtiyaci olana ver 
(2,123 puan) tarafından
Ama sonuçta verdiklerinde markayı gördü keske bu benim bebegime pişik yapiyo diye başta söyleseydi sonradan araması yanlış olmuş
(807 puan) tarafından
Evet.ben sadece Kizmanizi yersiz buldum şuan da o yüzden diyorum ki annenin elinde olan bişey değildir bebekler kendileri belirliyor malum biz bile kaç bez değişip duruyoruz ki en doğrusunu bulana kadar hangisi iyi geliyorsa onu alıyoruz... Elimizde olsa da olmasa da mecburen iyi geleni alıyoruz.

Yardımın büyüğü küçüğü evet olmaz ama kalitelisi kalitesizi olur...
(807 puan) tarafından
Kadın diyor ya ben baştan soyledim ama oralı olmadı yine de bırakıp gitti diye. Okusanız görürsünüz söylediğini canım
(22 puan) tarafından
Soyledim soyledim dinlemiyo bisey olmaz diyo
(2,123 puan) tarafından
Aman boşver sende ya Allah kimseyi kimseye mahcup etmesin sende elindekileri ihtiyaç sahibine ver oylelerinden gelcek hayır Allahtan gelsin bida da arama ama ben söyle düşünüyorum sen aradığında yanlış anlaşıldin ondan kapattı
0 oy
(1,721 puan) tarafından
Canm insanlar la uğraşma bime bile sleepy ucuz yapıyolar kaç paket bezi hm çok mu pahallı ymş sleepy bnde onu kullanıyorum 

Onların ki yaptın Bi hayır tut bacağını ayır olmş

Tövbe tövbe 
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Yanı canım tabi gerçekten yardım yapmak isteyen böyle yapmaz ama sana onu getirdilerse o tepkiyi vermen yanlış olmuş hadi o tepkiyi verdin bebek pişik oldu geri arayıp istemeyecektin tahmin etmen lazımdı öyle diyeceklerini. Sleepy çok uygun 120 li paket 50 tl trendyol da isteme onlar artık sana birşey vermez
(5,397 puan) tarafından
Hangi ucuz bez bu? A101 de sofia var bin de önlem var en ucuzu ama gayet iyiler ailelerin yüz se 60 ı kullanıyor. Sık sık değiştirip altını su ile temizlesen pişiğinde önüne geçebilirdin.durumun yoksa böyle idare edeceksin
(22 puan) tarafından
O evet o bez
(5,397 puan) tarafından
O bezleri kullanan çok. üst komşum sofia kullanıyor hiç sızdırmıyor gayet memnun Sen ıslak mendil kullanıyorsan o yapıyordur veya sık değiştir
(22 puan) tarafından
Bebegimi taniyorum heralde bez yapiyo
(5,397 puan) tarafından
O zaman yapmayan bezi al. Yardım olunca onu getirin bunu getirin diyemiyoruz maalesef. Ha herkes o kadar iyi niyetli değil keşke anlayışlı olsalar asıl hayır o zaman kabul olur ama senin dediklerini kaldıracak insan az
0 oy
tarafından
Bebeğin cildi hassas durumun iyi veya kötü  farketmez ona yarayan bezi takacaksın tabiki 

Sende  istemezsin beze fazla para vermeyi ama çocuğun  pişik  oluyor mecbursun. 

Onların yüzüne kapatması  çok kırıcı. 

Boşver sen Allah büyük..
0 oy
tarafından
İyilikleri batsınnn 
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Sana getirdijlerinde hiç kabul etmeseydin madem görmüşsün başka ihtiyacı olana verin benim çocuğum pişik oluyor boşuna bende ziyan olmasın diyebilirdin.
(22 puan) tarafından
Cook dedim almadilaer atip gittiler dinlemiyo bile
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Canm yani yanlış anlama ama bi kere getirmişler yaramadığını görmüşsün bittikten sonra neden tekrar istiyosunki bi kere yapmış hep yapıcak diye bisi yok ve sen sleepy marka istemissin ben olsam bende onun gibi tepki verirdim 
(22 puan) tarafından
Kullanmadim ki dueuyor dedim dikaktli oku isterden
(1,347 puan) tarafından
Tamam kullanmasanda söylemene gerek yoktu bence
0 oy
tarafından
Anlamadım ki kadın sana yardım etmiş bez getirmiş sende bu bezler pişik yapıyor demişsin sonra bidaha arayıp.kadindan bezmi istedin valla anlamadım ?
(22 puan) tarafından
Kadin bez yardimi yapmak istedi bende dedim kziim selpy kullniyo diggerleri pisik yapiyo kadin kafasina gore bezi getiriyo al abla bu pisik yapiyo dedim yok yok diyo 1 tane kullaniyroum cocigum yara oldu bezler dueuyo bende deidm yara etti baska varmi durum bu iate
tarafından
Anladım şimdi sen baştan söylemişsin yani kadında heralde bütçesine uygun olanı alıp gelmiş keşke kabul etmeseydin he baktın yara yaptı bı baskasina verseydin kadını keşke ikinciye aramasaydin senin hatan 2.ye aramak olmuş kadıninda sana karşı tarzı yanlış olmuş . Trendyolda sleepy ıslak mendil bez falan uygun alabilecek durumdaysan kimseye ağız bükme derim
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Yorumlar da söyledim atıp gittiler vs demişsin hal hareket tavırlarını bildiğin belde bide bide bez varmı demen senin hatan ararsın bunu kullanamadık başkasına ver de diyebilirsin ama sanki begenmemezlikde olmuş biraz sende slepy almadılar diye tabiki pişik oldu ise kullanma ama öyle tavırlı insan aramaman lazım 1 kere yardım etmişler  kizmislar dir begenmedi gene aradı diye 
(22 puan) tarafından
Gunahi onlarin benim degil valaha
0 oy
tarafından

Canım belli ki yardımı göze sokanlardan onlar. Bir daha muhatap olma onlarla. Bezi de sakla belki senden daha muhtaç birine verirsin. 

Ayrıca bez hangi marka ya merak ettim kız ucuz bez var mı ben bilmiyorum 

(22 puan) tarafından
Var var ama benim kziima yaramiyo
tarafından
Hangi marka
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Canım sakın beni yanlış anlama, gercekten ihtiyaç doğrultusunda insanın marka seçecek lüxü olmaz, ne gelirse onu kullanmak durumunda kalır, lütfen beni yanlış anlama bende varlıkta yoklukta gördüm, sen marka vererek yanlışsın, pişik olmuş kullanmazsın tekrar bezde istemezsin, 

Günah olmasın, hiç birşeyi olmayan bir kadına annem buzdolabı bende çamaşır makinası aldık, kadın her oturmada kalkmada ben birine yardım etsem bu buzdolabını almazdım diyor yanımda, kim bilir başkasının yanında da benim aldıgım makınanın markasına laf ediyor, aldığımız markada vesteldi kötü bir markada değil, inan eve girdi serecek bir halısı bir kaşığı yoktu düşün, öyle durumda olan birinin marka secme lüxü yok bana göre
(7,786 puan) tarafından
Eşyalar konusunda haklısınız ama bebek için yoksa da bulacaksin pişik basit bı şey değil benim çocuğum ileri derece pişik geçirdi sivilce olup kanadı poposu her alt acmada için acıdı antibiyotikten olmuştu bıraktım ilacı zaten yani bebek bu bı şeye benzemez ama size yapılan yanlismis yani alt tarafı makine ve dolap işlev aynı sonuçta...
(2,075 puan) tarafından
Benim de bebeğim  pişik  oluyor inan canım delik delik oluyor, bezle alakalımı bilmiyorum ben maldalina tüketince bebeğimin poposu mahvoluyor bazı zaman kanıyor, pazar günü kaynanam mandalina vermiş dün nasıl kızarmıştı poposu, vermesin diye söyledim inşallah tekrarlamaz, arkadaşın haksız oldugu nokta arayıp söylemesi, kadının haliyle verdiği tepki normal
(7,786 puan) tarafından
E orası öyle tabi canim onlar pislik yapmış yani bn olsam aramam evdekini de verirdim ilk fırsatta ihtiyacı olan alsın yani... Bn pisikte yapsa kullan diyosun gibi anladım canım kusura bakma :)
(2,075 puan) tarafından
Yok canım öyle demek istemedim
(7,786 puan) tarafından
Tamam canım şimdi anladım dediğini zaten yani hemfikiriz o konuda :)
0 oy
tarafından
Bir insana iyilik yapıyorsan ve bunu en iyi şekilde yapmalısın ki ise yarasın ben birine yardım ediceksem sorarım öyle alirim onu veririm onların yaptığı yardım felan değil yaptım görünmek ben yardım denek iyi şeylerle yapıp bir insanın işine yaramak demek ucuz şeyler le olmaz insan hayatı iki kuruşluk değil..
0 oy
(2,134 puan) tarafından
Dolap uygulamasına da bakabilirsiniz hem daha uygun oluyor 
0 oy
(459 puan) tarafından
Sen pişik yapıyor dedikten sonra yine de bırakmaları saçma olmuş gerçekten ama keşke tekrar mesaj atıp sleppy var mı demeseydin 
0 oy
tarafından
Bez vereceği para verselermiş madem öyle yapacaklarsa götürp kapısına bırakırdım sizin yardımınıza ihtiyacım yok diye 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,275 göst.
0 oy
4 cevap 194 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Pasakizz (955 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 564 göst.
5 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eda (196 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,573 soru

24,402,561 cevap