0 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde (100 puan) tarafından
Kızlar yeni dolap üyesi oldum sizden satış yapan oldumu bir anlatsanız:/)

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben hiç anladım dolap uygulamasini:)

(100 puan) tarafından
yükledim bende anlamadım :/
-Reklam-
0 oy
(326 puan) tarafından
Ürünü satışa koyuyorsunuz satin aldiklari zaman sattiklarim kısmına tıklayıp kargo numarası çıkıcak karşınıza o numarayi kargocuya veriyorsunuz ve ürün kargolanıyor

Eger urun almak istiyorsanız satin al kısmına tıklayıp karşınıza adres ve kart bilgileri çıkıcak bilgilerinizi girdikten sonra ürünü satin almis oluyorsunuz bu kadsr basit csnim 
(100 puan) tarafından
Yani alıcı parayı dolaba ödüyor bizle bir işi yok bize sadece Kargo ver gibi bir bildirim mi geliyor
tarafından
Hayır sen pttden alacaksın parayı
(12,771 puan) tarafından
Hayır PTT den alma durumu yok kargo no ile kargoluyor sun onaylayincs dolap hesabına geçiyor para ordan da kartına havale yapıyorsun
(100 puan) tarafından
Anladım şimdi sağol canım:)
0 oy
(52,034 puan) tarafından
ben bir kez yaptim ürünü almak isteyenle anlasiyosun o odemeyi yapiyo sen kargoya veriyosun 
(100 puan) tarafından
Üye olduktan sonra hemen mi yoksa uzun süre geçti mi satışın
(52,034 puan) tarafından
ben bi sattim vazgectim sonra hemen oldu birsey sattim zaten
(52,034 puan) tarafından
ürünü alan kisi odemeyi yapiyo tebrikler satis yaptin diye bildirim geliyo sonra sen fatura bilgilerini giriyosun adresini ve nmbanka bilgilerini kod geliyo o kodla kargoya veriyosun. kargo ulastiktan uc gun icinde odemryi onaylamasi lazim onaylamazsa otomatik dolap hesabina geciyo ister dolapta alışveriş icin kullaniyosun istersen hesabina aktarıyosun
(100 puan) tarafından
Sağol canım anladım şimdi:)
0 oy
(135,794 puan) tarafından
post ciksin       
(100 puan) tarafından
Sağol canım:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
21 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde pikachu.53 (1,951 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
0 oy
1 cevap 111 göst.
6 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Asli_07 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 354 göst.
11 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,072 puan) tarafından soruldu

412,136 soru

12,407,135 cevap

44,655 kullanıcı

Kategoriler

...