Eşimin annemin de gelmesini istedi annem ben eşim oğlum kaynanam kayınpederim abisi falan arabaya sıkıştık eşimin tek ehliyeti var babası öne oturdu oğlumu onun kucağına verdik abisi kaynanam annem ben arkadaydık annem ve abisi aşırı zayıf abisi annesi kilolu diye sıkıştı eşimi zaten hep sıkıştırdı hadi gelmedik mi çok sıkıştım diye oysa annem ile ben de sıkıştım kaynanamdan dolayı bu ikinci olay gitmeden önceki olay eşim babasının ödünç aldığı arabayı almaya gitti ve beni aradı babası bizi istemiyormuş aslında annem ile beni bana yapmamış kıza yapıyormuş utanıyormuş diye o kadar üzüldüm ki ben durumu yok derdim şimdi dâhâ iyi anladım benim annemi babamı ***** yerine koyup onlara kendini acındırıp bilerek yaptırdı torununa bile çöp almadı kocaman çiçek 2 paket çikolata büyük pasta lokumluk için de lokum ayıcık iki tane ayrı gül altın tektaş altın alyans almışlar bir de gözüm de kaldı mı kaldı çünkü babam durumları yok diye nikaha tamam dedi akrabaları iftira atmıştı insta olayından baba evinden gelinlikle çıkamadım ahım var inşALLAH tutar yetimin ahı tutarmış iki gündür babamı çok istiyorum ki sarılıp bağıra bağıra ağlamak için ...