0 oy
461 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar arkadasimin annesi ev aldi sizce ev hediyesi.olarak.ne götürülür .Hem şık olsun hem de isine yarar birsey olsun istiyorum.O bana ev hediyesi banyo aynasi takımı oluyor ya ondan almisti.Fikirlerinizi bekliyorum :)

11 Cevaplar

+1 oy
(164,101 puan) tarafından
6 kisilik yemek takimi

Bardak takimi

Fincam takimi

Nevresim takimi
-Reklam-
+1 oy
(1,038 puan) tarafından
Sende banyo seti alabilirsin 
(807 puan) tarafından
Kız o ne geri iade gibi :))
(1,038 puan) tarafından
Kız ne alakası var banyo seti ikili banyo halısı oluyor ya yada çöp kovası sabunluk gibi vs o tarz diyorum
(807 puan) tarafından
Haa o şekilde diyorsun sen pardon ya canım ben direk onun aldığını sende ona al gibi anladım :) :) kusura bakma ya
(1,038 puan) tarafından
Olabilir canım benim sıkıntı yok yani en makul olan bence o ama tabi yine sen bilirsin yada ev için aksesuarda alabilirsin güzel birşey
0 oy
tarafından
Bence once kendisine sor ne ihtiyacin var ona gore hediyemi aliyim diye bisey demezse cay makinesi alabilirsin guzel şık porselen demlik alabilirsin tv unitesinin ustune obje alabilirsin 
0 oy
tarafından

Paspas takımı 

Kahve takımı

Misafir sürahi takımı 

Pike takımı

Yatak örtüsü

0 oy
(13,312 puan) tarafından
Banyo paspas takımı alabilirsiniz fincan nevresim annem çaycı alır son zamanlarda. Borcam falan sıktı artık insanları. 
0 oy
tarafından
Yatak örtüsü  veya fincan takımı olabilir
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Tabak 

Kase takımı

Kahve fincanı
0 oy
(22,057 puan) tarafından

Kahve fincanı al veya şamdan al Bana bunlar gelse cok memnun olurum :D

tarafından
Kız bunlar Bnde de
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Bnce kahve takımı olabilir battaniye olabilir TV karşısında uzanmalik ya da süs eşyası 
0 oy
(4,104 puan) tarafından
karacada cok guzel yatak ortuleri var 100 tl ye 
0 oy
tarafından
Nevresim takımı yatak örtüsü kış şimdi battaniye de olur karemika kahvaltı takımı olur 2 kişilik 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,293 soru

24,413,071 cevap

351,074 kullanıcı

...