Ergenken dinlediğimiz seyler geldi aklıma tripkolikler cezalar yarali style ismail yk flan off offfff hayatimin en utandigim donemleri :)
Hatirladiklariniz var mi
Ilerleyen senelerde de suanki şarkıları dinlediğimiz için gülecek miyiz acaba merak ettim
Arsız bela dinlerdim
Ayyh o gunler gitsin de gelmesin ya arsiz bela mi dersin tripkolic mi dersin ouz han mi dersin fundy asi stayla aman aman ismail yk vardi bi de
sifir kilometre yeni bi araba alirim mahallede kizlara ben havami atarım sag cek sol cek bir caka atarim arabalarda favoriydi o zamanlar
Asi styla arsiz bela daha neler neler
Gözlerinin yeşili
Daledon daleee modaydı
Durun sizee ergenliği En üstlerde yaşamış bir kızı anlatim arsiz bela asi stayla fln tm da birde beste dinlerdik tribun besteleri ramazan yildizhan fln saçım ozmnlar yandan kazılı Amann Hatirlamak bile kötü okul koridorlarında arkadaşlarımla bağıra bağıra böğürerek söylerdik o besteleri bugün hocanın biri geldi geçti karşıma 10 kişi söylerken günahsız arkadas kurbani bana kıromusun kızım sen serserimizn tabi saçta kazılı Allah Anana babana yardim etsin Senin gibi evladim olsa cebine eroin koyarım dedi Okulun ortasinda iyi bir fırça yedim sans ya sonra hoca arkasını döndü tabbbiii ozmnlarda hızlıyiızzz patlattım arkasından bir beste koymazkiii anne hasreti Babam zaten hiç olmadiki diyeee :dd Söve sove gitti hoca hiç unutamam ama çok pişmanım be kardolarr affetin şu iğrenc anımı anlattığım için
Tripkolic fundyy hahaa ) Anil durmus ( anil.durmusu halrn dinlerm gencligimi geru verseler parcasini ondan bi dinle harika
Senii cok sevmistim goz bebegimm neden gittin kotu kirik bi telefonum vardi ona ses kaydi olarak atip dinliyodum yolun ortasinda bide erkek lisesinin onunden gecerdik gecerken bagirarak rap sarkilarini soylerdik tk kulkyyiii inci tanesii ve ben ahmet kaaaaaa
Tripkolik çok dinlerdimm
yaş 18 olunca ben hâlâ dinliyorum ergenmiyim neyim
Arsiz bela tripkolik asistayla mcsamet 44 imha usta kral fundyy ferman
Aklima gelmiyo daha cok var
1,487,592 soru
24,318,146 cevap
345,176 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın