0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (483 puan) tarafından
Kizlar subatin 25 kizimin ilk dogumgunu ya cok hazrlik  yapip siparis verip hersy dort dortluk olsin istiyorm ama o kadar sey hazralmama icin ailemi kaynanamlari cagrmam lazim ama annmgil 6 kisiler kaynaammgil 5 kisiler iki taraftadan calisan cok bu virus zamaninda cagirmak mantik isi degil  kayananmgil cocuguma duskun deiller ama annmgil cok duskun hediyeleini alip gelirler esime dedi düşünüp  gelirlerse suprz yaparsalar yapcak bise yok ama cok hevesliyim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mesafe koymazsan aranızdaki mesafe sonsuzlaşır :) 
-Reklam-
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Bende cok hevesliydim ama korona korkuttu gözümü aile arasında dahi yapamadım 
0 oy
tarafından
Allah başka dert vermesin 
0 oy
tarafından
özel tasarım alışveriş yaptım kimseyi çağırmayı düşünmüyorum doğum günün olduğu gün organizasyon şirketinde doğum günü kutlanır çekimi yapılıcak evede eşyaları gelicek ben yaptım harcama evlenirken durumumuz yoktu çoğu şey içimde kaldı bebeğim erken doğum oldu hastanedeydim sürekli aldıklarımı kullanamadık bile bundan dolayı çok fazla şeyler aldım ben 
0 oy
(850 puan) tarafından

Bizimde ocagin 28 sadece aile arsinda yapcam organizsayn siparis verdim geldi artik onlarda resimlerde gorueler sirf hatira olsun die hersey yaptirdim 

image

(483 puan) tarafından
Cnm bunun fiyato ne kadar acaba
(850 puan) tarafından
120 canim imsagramdn verdim 15de kargo

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 115 göst.
29 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysegul&20 (5,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 173 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,043 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 227 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde Dilankaya (998 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 396 göst.

408,572 soru

12,276,626 cevap

37,776 kullanıcı

Kategoriler